Σοβαρά ευρήματα στους ελέγχους των ομοσπονδιών, υπομνήματα ζήτησε το Υπουργείο

Τουλάχιστον δύο από τις ομοσπονδίες που ελέγχθηκαν πρόσφατα "έβγαλαν" αρνητικό έως πολύ αρνητικό αποτέλεσμα.

Σοβαρά ευρήματα στους ελέγχους των ομοσπονδιών, υπομνήματα ζήτησε το Υπουργείο

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο ζήτημα των αποτελεσμάτων των ελέγχων στις αθλητικές ομοσπονδίες αμέσως μετά το Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Υπουργείο Αθλητισμού ζήτησε από τρεις ομοσπονδίες (τέννις, ποδηλασία, μπάντμιντον) να τοποθετηθούν με υπομνήματα για τα ευρήματα των ελεγκτών στα τα του οίκου τους που ολοκληρώθηκε, με την κατάθεση των σχετικών πορισμάτων, τον προηγούμενο μήνα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον για τις δύο από τις τρεις αυτές ομοσπονδίες τα ευρήματα του ελέγχου είναι τόσο σοβαρά που θα πρέπει να σταλούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα για περαιτέρω διερεύνηση.

Αυτό θα γίνει όταν το Υπουργείο πάρει στα χέρια του και τα υπομνήματα των διοικήσεων. Οι έλεγχοι, σε κάθε περίπτωση, θα συνεχιστούν και σε άλλες ομοσπονδίες με κύριο σκοπό να μην μείνει τίποτα στο σκοτάδι σε ότι αφορά τη διαχείριση του δημοσίου χρήματος.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα