Άνετα στον τελικό του Netsuite Open oι Shabana και Gaultier

Shabana και Gaultier θα διεκδικήσουν το πρώτο σημαντικό τρόπαιο της χρονιάς. Προβλέψεις και πλάνα από προηγούμενους αγώνες.

Άνετα στον τελικό του Netsuite Open oι Shabana και Gaultier

Φαβορί, φυσικά, είναι ο Gaultier που βρίσκεται σε πολύ καλύτερη φόρμα και κατέχει το νο1 της παγκόσμιας κατάταξης αλλά οι μεταξύ τους αναμετρήσεις δείχνουν ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να ξεγράψεις το Shabana. Οι δύο παίκτες άλλωστε έχουν εντελώς αντίθετα στιλ, ο Gaultier βασίζεται στη δύναμη και την κάλυψη του γηπέδου, ο Shabana στην ακρίβεια και τη διάρκεια. Ο Shabana διαθέτει δηλαδή ακριβώς το στιλ που χρειάζεται για να νικήσει το Gaultier ενώ ο Γάλλος όπως και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι ερωτηματικό αν θα μπορέσει να κρατήσει τη φρεσκάδα του αν το παιχνίδι

Εύκολα πέρασαν στον τελικό ο Amr Shabana και ο Gregory Gaultier νικώντας με 3-1 και 3-0 τους Peter Barker και Miguel Rodriguez.

Φαβορί, φυσικά, είναι ο Gaultier που βρίσκεται σε πολύ καλύτερη φόρμα και κατέχει το νο1 της παγκόσμιας κατάταξης αλλά οι μεταξύ τους αναμετρήσεις δείχνουν ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να ξεγράψεις το Shabana.

Οι δύο παίκτες άλλωστε έχουν εντελώς αντίθετα στιλ, ο Gaultier βασίζεται στη δύναμη και την κάλυψη του γηπέδου, ο Shabana στην ακρίβεια και τη διάρκεια.

Ο "Μαέστρος" διαθέτει δηλαδή ακριβώς το στιλ που χρειάζεται για να νικήσει κάποιος τον Gaultier ενώ ο Γάλλος όπως και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι ερωτηματικό αν θα μπορέσει να κρατήσει τη φρεσκάδα του αν το παιχνίδι πάει στα πέντε γκέιμ.

Παρακάτω δείτε πλάνα από το γύρω των 8.

News 24/7

24MEDIA NETWORK