VSC Squash Open 2014: Αποτελέσματα 4ης μέρας

Άνετη επικράτηση του Stephane Galifi στους άντρες και της Ελίζας Καργιώτη στις γυναίκες

VSC Squash Open 2014: Αποτελέσματα 4ης μέρας

Στην Α’ κατηγορία ανδρών ο Stephane Galifi επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που τον ήθελαν να κατακτά το τρόπαιο αλλά ο Ιταλός πρωταθλητής απέδειξε ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα εκμηδενίζοντας το συναγωνισμό.

Στην Α’ κατηγορία ανδρών, ο Stephane Galifi επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που τον ήθελαν να κατακτά το τρόπαιο αλλά ο Ιταλός πρωταθλητής απέδειξε ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα εκμηδενίζοντας το συναγωνισμό.

O Galifi προκρίθηκε εύκολα στο τελικό νικώντας τον Γιώργο Περισυνάκη από το Ηράκλειο Κρήτης με 3-0 και με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε στον τελικό επί του Έλληνα πρωταθλητή Κώστα Καργιώτη. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Galifi είχε μόνο 30 πόντους παθητικό σε όλο το τουρνουά και δεν έχασε ούτε game.

Στην Α’ κατηγορία γυναικών, η Ζέτα Τζαμαλούκα πάλεψε μέχρι το 3ο game αλλά τελικά έχασε με 3-1 από την Ελίζα Καργιώτη που κατέκτησε το ένα ακόμα τρόπαιο και απέδειξε ότι η κυριαρχία της στην Ελλάδα πολύ δύσκολα θα αμφισβητηθεί.

Στο plate της Α’ κατηγορίας ανδρών νικητής αναδείχτηκε ο Γιώργος Κονταξής του Aquadome, αποδεικνύοντας ότι ο αποκλεισμός του στον πρώτο γύρο ήταν καθαρά θέμα μέρας και ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει πολύ περισσότερα πράγματα από το τουρνουά.

Στον τελικό της Β’ κατηγορία των Ανδρών, ο Γιάννης Μηναΐδης νίκησε το Σωτήρη Πίγκα σε έναν συναρπαστικό τελικό και κατέκτησε το τρόπαιο. Στο plate της ίδιας κατηγορίας νικητής αναδείχτηκε ο Δημήτρης Σταμπούλης.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα τουρνουά, τις κατατάξεις των παικτών και νέα για το άθλημα μπορείτε να δείτε στη σελίδα της ΠΕΦΤ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK