Κωνσταντόπουλος: "Στηρίζουμε με κάθε τρόπο"

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Πνίξτε τον φουνταριστό” με τους Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη για τον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη.

Κωνσταντόπουλος: "Στηρίζουμε με κάθε τρόπο"

Γι α τη συνεργασία: “Η Stoiximan συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στη σημαντικότερη αθλητική διοργάνωση, μετά τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, και στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της Ελλάδος. Φέτος έχουμε αναβαθμισμένο ρόλο, αφού δεν είμαστε απλά χορηγός αλλά ονοματοδότης της διοργάνωσης. Φιλοδοξούμε να δώσουμε άλλη έκταση σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός, κάνοντας παράλληλα και πολλές κοινωνικές δράσεις. Είναι δύσκολοι καιροί και για τον αθλητισμό και για την κοινωνία, εμείς αντιλαμβανόμαστε τις ελλείψεις που μεγαλώνουν συνεχώς και θεωρούμε βασική κατεύθυνση της εταιρίας μας να στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, παράλληλα με τον αθλητισμό”.

Για τη διοργάνωση: “Ο διεθνής μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος” είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βορείου Ελλάδος, που προσελκύει αρκετούς αθλητές τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Ευρώπη και τα Βαλκάνια. Είναι μια γιορτή του αθλητισμού που την στηρίζουν όλοι στη Βόρεια Ελλάδα, είτε τρέχοντας είτε απλά παρακολουθώντας τον αγώνα. Καθ” όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα υπάρξουν διάφορες εκδηλώσεις προς το κοινό. Εμείς θα λάβουμε μέρος με τηStoiximan running teamστην οποία θα υπάρχουν και κάποιοι Ολυμπιονίκες.

Μέσα από το σαιτ του μαραθωνίου (www.atgm.gr)μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι ενδιαφέρονται και σύντομα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας μας, αλλά και από της καμπάνιες που θα γίνουν στα αθλητικά σάιτ της24mediaκαι όχι μόνο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση. Οι συμμετέχοντες που θα εγγραφούν στηνStoiximan running team,ένα από τα προνόμια που θα απολαύσει είναι να προπονηθεί με τους αθλητές μας και γενικότερα να προετοιμαστεί για τους τρεις αγώνες που θα λάβουν μέρος στις 2 Απριλίου.

Όλη η Θεσσαλονίκη θα ζει στο ρυθμό του Μαραθωνίου. Όλες οι διαδρομές είναι πολύ ωραίες με τον τερματισμό να γίνεται στο άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου στην παραλία”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK