Στο ΟΑΚΑ οι πρόσφυγες

Σε στρατόπεδο προσφύγων ετοιμάζεται να μετατρέψει η κυβέρνηση το ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Goal".

Στο ΟΑΚΑ οι πρόσφυγες

Tο ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας, δίπλα ακριβώς από το Ολυμπιακό Στάδιο, σκέφτεται να χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση προκειμένου να στεγάσει μόνιμα τους πρόσφυγες που φτάνουν συνεχώς στην Ελλάδα.

Το ρεπορτάζ ανήκει στην εφημερίδα " Goal", ωστόσο ήδη το γερμανικό περιοδικό "Der Spiegel" έχει αφήσει να εννοηθεί ότι ένα κέντρο προσφύγων θα δημιουργηθεί σε πρώην αθλητική εγκατάσταση που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004.

Στο συγκεκριμένο άρθρο υπολογίζεται η φιλοξενία περίπου 50.000 ατόμων. Από την άλλη, στην ελληνική κυβέρνηση όπως αναφέρει η ελληνική εφημερίδα, κάνουν λόγο για 5.000 πρόσφυγες στο ποδηλατοδρόμιο και τα υπόλοιπα σε άλλους τόπους της Αθήνας.

Στη διοίκηση του ΟΑΚΑ, έχει φτάσει μια πληροφόρηση για την παραχώρηση του ποδηλατοδρομίου κάτι που έχει θορυβήσει τους ανθρώπους της καθώς και την ελληνική ομοσπονδία ποδηλασίας. Είναι άλλωστε το μοναδικό ποδηλατοδρόμιο σε ολόκληρη τη χώρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK