Stoiximan.gr: Συγχαρητήρια στον νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Λευτέρη Πετρούνια!

Πρόκειται για το πρώτο μετάλλιο του Έλληνα πρωταθλητή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και το 9συνολικά για την Ελλάδα.

Stoiximan.gr: Συγχαρητήρια στον νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Λευτέρη Πετρούνια!

Ο Stoiximan.gr θέλει να συγχαρεί τον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των κρίκων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής της Γλασκώβης.

Ο Έλληνας γυμναστής κατέκτησε τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή με μία εξαιρετική εκτέλεση του προγράμματός του, η οποία εκτός από την πρώτη θέση, του χάρισε και το εισιτήριο για του Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

O αθλητής του Δημήτρη Ράπτη, μετά από έναν δύσκολο αγώνα κατάφερε να συγκεντρώσει 15.800 βαθμούς αφήνοντας πίσω τους μεγάλους αντιπάλους του Χαο Γιού (15.733) και Χανγκ Λιού (15.700) από την Κίνα, επιβεβαιώνοντας με μία εξαιρετική εμφάνιση, ότι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο.

Πρόκειται για το πρώτο μετάλλιο του Έλληνα πρωταθλητή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και το 9ο συνολικά για την Ελλάδα. Ο συγκινημένος, Λευτέρης Πετρούνιας, αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο στον πατέρα του, τον οποίο έχασε πριν από λίγο καιρό.

Η νέα τεράστια επιτυχία του Πετρούνια, ολοκληρώνει ιδανικά μία ονειρεμένη χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας, επικράτησε στις 11 από τις 12 εμφανίσεις του, με χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονπελιέ και τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, μεταξύ άλλων.

Ο Stoiximan.gr είναι ο υπερήφανος χορηγός του Λευτέρη Πετρούνια . Λευτέρη, συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK