Στον Εισαγγελέα ο Κοντονής για το Παμπελοποννησιακό

Στην Πάτρα μετέβη την Τρίτη ο υφυπουργός Αθλητισμού, συνοδευόμενος από τον γεν.γραμματέα Ιούλιο Συναδινό.

Στον Εισαγγελέα ο Κοντονής για το Παμπελοποννησιακό

Σκοπός του ταξιδιού του ήταν να καταθέσει στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών το πόρισμα εκτάκτου ελέγχου, που είχε διενεργήσει κλιμάκιο της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών στο νομικό πρόσωπο του ΠΕΑΚ.

" Ως εκ θαύματος το πόρισμα αυτό είχε μείνει στα συρτάρια για περισσότερους από δύο μήνες", δήλωσε ο υφυπουργός, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν υπήρξε διάθεση ή μέριμνα από την προηγούμενη ηγεσία προκειμένου να πέσει φως σε -ακόμη- μια υπόθεση κακοδιαχείρισης.

Όλα τα ευρήματα θα εξεταστούν πλέον από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες θα κρίνουν αν θα καταλογιστούν ευθύνες και σε ποιους.

Παράλληλα ο Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε και με τον προϊστάμενο του Εφετείου, καθώς και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών.

Υφυπουργός και γενικός γραμματέας είχαν επίσης ραντεβού με τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη συζητώντας για όλα τα θέματα που αφορούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης. Επιθεώρησαν μάλιστα τα γήπεδα μαζί με ειδικό κλιμάκιο μηχανικών της Διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών της ΓΓΑ, προκειμένου να έχουν ιδία άποψη για τα υφιστάμενα προβλήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK