Συγκλόνισε ο Ολυμπιονίκης που παράτησε την κούρσα για να βοηθήσει τον αδερφό του

Κορυφαία στιγμή για τον παγκόσμιο αθλητισμό με πρωταγωνιστές δύο αδέρφια σε διεθνή αγώνα τριάθλου.

Συγκλόνισε ο Ολυμπιονίκης που παράτησε την κούρσα για να βοηθήσει τον αδερφό του

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του τριάθλου στο Ρίο, Άλιστερ Μπράουνλι, συγκλόνισε με την ενέργειά του να βοηθήσει τον αδερφό του Τζόναθαν (ασημένιος Ολυμπιονίκης στο Ριο) να τερματίσει στην τελευταία διαδρομή του «World Triathlon Series», ο οποίος λίγο πριν από το τέλος ένιωσε αδιαθεσία και λίγο έλειψε να χάσει τις αισθήσεις του.

 

Η σχέση των δύο αδερφών, που είχαν καταλάβει τις δύο πρώτες θέσεις του βάθρου στους Ολυμπιακούς του Ρίο, είχε σχολιαστεί και πριν από έναν μήνα, ωστόσο το τωρινό περιστατικό απέδειξε ότι για τους ίδιους, κανένα μετάλλιο δεν είναι πιο σημαντικό από την αδερφική αλληλεγγύη.

«Ήταν μια ενστικτώδης ανθρώπινη αντίδραση για να βοηθήσω τον αδερφό μου, αλλά θα το έκανα για τον οποιονδήποτε» τόνισε ο Άλιστερ Μπράουνλι στο BBC.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι Άλιστερ θα βρισκόταν σίγουρα στο βάθρο, αν δεν βοηθούσε τον αδερφό του.

Στον τερματισμό ο Τζόναθαν κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως όταν συνήλθε, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον αδερφό του.

 

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα