Συναδινός: "Η ΕΡΤ ανθίσταται στην αγοραία εμπορευματοποίηση"

Την επαναλειτουργία της ΕΡΤ σχολίασε ο γεν.γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, καλωσορίζοντας πίσω τους αθλητικούς συντάκτες που είχαν βρεθεί επί ξύλου κρεμάμενοι μετά το "μαύρο" στη δημόσια τηλεόραση.

Ο κ.Συναδινός σχολίασε: "Χαιρετίζω την επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Στις φιλόξενες συχνότητές της ο ελληνικός αθλητισμός θα ξαναβρεί τον σύμμαχο ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν το δικαίωμα της πλουραλιστικής ισότιμης ενημέρωσης για όλα τα αθλήματα, με ποιοτικές εκπομπές που προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και δίνουν το στίγμα για ένα διαφορετικό αθλητισμό χωρίς βία, ρατσισμό και ντόπινγκ.

Αθλητικές εκπομπές ενημερωτικού και παιδαγωγικού χαρακτήρα που παρακινούν τους ανθρώπους για άθληση και ανθίστανται στην λογική της αγοραίας εμπορευματοποίησης. 

Ειδικότερα χαιρετίζω τους αθλητικούς συντάκτες και τους συμπαραστάτες τους που, εδώ και δυο χρόνια μέσω της ΕRT-OPEN, κράτησαν ζωντανή την αδέσμευτη αθλητική δημοσιογραφία. Στο πρόσωπό τους βλέπουμε τους λειτουργούς της ενημέρωσης, που με κριτικό πνεύμα θα αναδεικνύουν τα προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού και θα προβάλουν τις υγιείς πρωτοβουλίες της αθλητικής κοινωνίας.

Καλώς ήρθατε σπίτι σας".

 

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα