Συνάντηση με Μπαχ ο Κούβελος

Mε τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ συναντήθηκε στη Λωζάνη, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, αμέσως μετά το τέλος της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με την επιτροπή της Ολυμπιακής Εκεχειρίας.

Συνάντηση με Μπαχ ο Κούβελος

Ο Πρόεδρος Μπαχ αποδέχθηκε την πρόταση του κ. Κούβελου και θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία, κατά τη διάρκεια της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στις 20 και 21 Απριλίου 2016.

Στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ θα φιλοξενηθούν επίσης, ο Κινέζος Αντιπρόεδρος της ΔΟΕ Γιου Ζαϊκίνγκ και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «Ρίο 2016», Κάρλος Νούζμαν.

Ο Πρόεδρος Νούζμαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για την Ολυμπιακή Εκεχειρία επιβεβαίωσε στον Τόμας Μπαχ και στον Ισίδωρο Κούβελο, την παρουσία της Προέδρου της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ στην Αρχαία Ολυμπία στις 20 και 21 Απριλίου, για την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα