Συνεργασία τριών υπουργείων για νομοθέτημα για τη γηπεδική βία

Κοινή δράση τριών υπουργείων για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα.

Σημαντική νομοθετική πρωτοβουλία για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα στην οποία θα εμπλέκονται άμεσα τρία υπουργεία αναμένεται να πάρει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι πρώτες λεπτομέρειες της πρωτοβουλίας αυτής αναμένεται να ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα. Θα συμμετέχουν ενεργά τα Υπουργεία Αθλητισμού, Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη, ώστε να διασφαλιστεί στην πράξη ο καλός συντονισμός και το νομοθέτημα να είναι πλήρες.

Η εν λόγω πρωτοβουλία συζητήθηκε άλλωστε την Τετάρτη, στη συνάντηση που είχαν οι τρεις αρμόδιοι Υπουργοί (κ.κ. Κοντονής, Παρασκευόπουλος, Τόσκας) με τον Υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.

Επίσης, στην εν λόγω συνάντηση συζητήθηκε και η αποτελεσματική εφαρμογή των πρόσφατων νομοθετικών ρυθμίσεων στο χώρο του αθλητισμού ώστε να ενισχυθούν τα θετικά τους αποτελέσματα.

Photo credits: Action Images

Κοινωνία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Πήγε να βοηθήσει την γυναίκα του σε τροχαίο, παρασύρθηκε από όχημα και σκοτώθηκε

Απίστευτο δυστύχημα έγινε στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς. Πεζός που είχε σπεύσει να βοηθήσει τη γυναίκα του παρασύρθηκε από ΙΧ φορτηγάκι και σκοτώθηκε

 

Πρώτη Σελίδα