Τέσσερις νέοι αθλητές στην ομάδα του Stoiximan.gr στον δρόμο για το Ρίο

Λίγους μήνες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016, η εταιρεία Stoiximan ανακοινώνει τη χορηγική ενίσχυση ακόμη τεσσάρων (4) αθλητών που συμμετέχουν στην αποστολή, διεκδικώντας ολυμπιακές διακρίσεις.

Τέσσερις νέοι αθλητές στην ομάδα του Stoiximan.gr στον δρόμο για το Ρίο

Η στοιχηματική εταιρεία Stoiximan διαθέτει ένα εκτεταμένο πλάνο χορηγικής ενίσχυσης, στηρίζοντας και ενισχύοντας αθλητικά σωματεία, συλλόγους και εθνικές ομάδες, αλλά και μεμονωμένους αθλητές και αθλήτριες, στηρίζοντας στην πράξη τον ελληνικό αθλητισμό, όντας παράλληλα χορηγός και της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Φέτος για το 2016, η Stoiximan, συνεχίζει τη δράση της, υποστηρίζοντας ακόμη περισσότερους αθλητές που έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και ενισχύοντας τον ελληνικό αθλητισμό, χαράσσοντας σε συνεργασία μαζί τους το δρόμο προς την κατάκτηση της κορυφής. Η Ολυμπιονίκης και κάτοχος αργυρού μετάλλιο από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2013 στο Ζάγκρεμπ Βασιλική Βουγιούκα από την Ξιφασκία, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Άννα Κορακάκη, έχοντας κατακτήσει την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κορέα στο αγώνισμα του αεροβόλου πιστολιού γυναικών από τη Σκοποβολή, ο πρωταθλητής Κυριάκος Ιωάννου έχοντας στο δυναμικό του μετάλλια και διακρίσεις σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα από το Άλμα εις ύψος και η Ράνια Ρεμπούλη, που κατέκτησε τη 2η θέση στο Μαραθώνιο της Αθηνας το 2015 (1η Ελληνιδα), αποτελούν πια μέλη της οικογένειας των αθλητών που ενισχύονται από τη Stoiximan, που ολοένα και μεγαλώνει.

Για την ανάπτυξη και υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, μίλησε ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης μέλος του Δ.Σ της εταιρείας ο οποίος χαρακτηριστικά δήλωσε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που και φέτος μπορούμε να συμμετέχουμε στην ενίσχυση και υποστήριξη αυτών των αθλητών. Ήδη μέχρι αυτή τη στιγμή ενισχύουμε σε επίπεδο αθλητικών και όχι μόνο σωματείων, αθλητές και αθλήτριες που αγωνίζονται καθημερινά για να φέρουν την Ελλάδα μπροστά. Αισθανόμαστε υπερήφανοι που μπορούμε και συμμετέχουμε σε ένα μέρος της προσπάθειας αυτών των ηρώων, για τους οποίους η ελληνική κοινωνία φαίνεται να αδυνατεί να σταθεί στο πλευρό τους.

Η Stoiximan.gr, ως η μεγαλύτερη ελληνική στοιχηματική εταιρεία διαδικτύου, έχει θέσει ως απόλυτα αναγκαία συνθήκη και προτεραιότητα κατά την εταιρική της δραστηριότητα, το πλάνο δράσης τόσο της ενίσχυσης του ελληνικού αθλητισμού όσο και της κοινωνικής υπευθυνότητας. Γι’ αυτό και εμείς από τη Stoiximan.gr, δεσμευόμαστε απέναντι σε όλους όσοι αναγνωρίζουν την αξία της προσπάθειας, της αφοσίωσης, του σκληρού αγώνα για τη νίκη, της επίτευξης στόχων και επιτεύξεων. Παραμένουμε συνεπείς υποστηρικτές για αυτούς τους ήρωες, προσφέροντας τη δύναμη για να κατακτήσουν το επόμενο υψηλότερο βήμα που θα φέρει την Ελλάδα ακόμα πιο ψηλά. Στην πορεία της νίκης τους και της κατάκτησης μεταλλίων αλλά και επίτευξης επιδόσεων, η Stoiximan συγχαίρει αυτούς τους αθλητές και παραμένει στο πλευρό τους. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις αποστολές όλων σε μια ολυμπιακή χρονιά περισσότερο απαιτητική από ποτέ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK