Το Μεγάλο Σάββατο των σπορ

Χαιρέτα γονείς, φίλους και κοπέλα, γιατί το Σάββατο δεν πρόκειται να τους δεις, ούτε να τους ακούσεις. Ο αθλητικός "γολγοθάς" που ακολουθεί δεν αφήνει περιθώρια για παρασπονδίες.

Το Μεγάλο Σάββατο των σπορ

Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους-Μίλαν είναι μόνο κάποια από τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα αυτού του Σαββάτου (21/11). Για αυτό έχουμε κάθε δικαίωμα να το αποκαλούμε το Μεγάλο Σάββατο του αθλητισμού.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να μπορέσεις να απολαύσεις με την ησυχία σου τον αθλητικό μαραθώνιο του Σαββάτου είναι να κλείσεις το κινητό σου. Ώπα! Πριν απενεργοποιήσεις το κινητό σου πρέπει να κάνεις πρώτα κάτι πολύ σημαντικό. Πρέπει να παραγγείλεις προμήθειες για όλη την ημέρα, ώστε να μείνεις απερίσπαστος από το αθλητικό υπερθέαμα. Καλό θα είναι να παραγγείλεις κάτι που θα τρώγεται και κρύο. Αφού, λοιπόν, παραγγείλεις 2-3 πίτσες και τα απαραίτητα συνοδευτικά αναψυκτικά, άραξε στην αναπαυτική σου πολυθρόνα μπροστά στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή.

Το "ζέσταμα"

Μέχρι να φτάσει η παραγγελία θα έχει ξεκινήσει το Γουότφορντ- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:45), το οποίο αποτελεί ένα καλό "ζέσταμα" για τη συνέχεια, ενώ στις 15:00 γίνεται η σέντρα στην 11η αγωνιστική της Super League με το Αστέρας Τρίπολης- Ατρόμητος.

Στο ημίχρονο του ντέρμπι στην Τρίπολη (16:00), ξεκινάει το Barclays ATP World Tour Finals για τους φίλους του τένις. Στις 16:30 ξεκινάει η Bundesliga με ματς όπως Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερ Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης. Για να κάνεις πιο συναρπαστική την παρακολούθηση των αγώνων μπορείς να ποντάρεις στις ομάδες που υποστηρίζεις στο Stoiximan.gr.

Καλό είναι με την πρώτη ευκαιρία να πας τουαλέτα, γιατί για το επόμενο 10ωρο δύσκολα θα βρεις ξανά χρόνο να ξεκλέψεις, αφού στις 17:00 ξεκινάει η 7η αγωνιστική της Basket League, το Ρεάλ Σοσιεδάδ-Σεβίλλη, το Γουέστ Μπρομ-Άρσεναλ και στις 17:15 το ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλονή.

Από τις 17:30 μέχρι τις 19:00 ξεκινάνε το Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ολυμπιακός για το βόλεϊ ανδρών, το Λοριάν-Παρί και το Μπολόνια-Ρόμα. Μέχρι τις 19:15 δικαιούσαι να σηκωθείς από την πολυθρόνα σου για 1-2 λεπτά να πεταχτείς μέχρι την ντουλάπα και να πάρεις τα κασκόλ και τις φανέλες των αγαπημένων σου ομάδων.

Το "κυρίως πιάτο"

Αφού τα φορέσεις, σβήσε το φως, κάτσε αναπαυτικά και βάλε στο laptop σου το Contra.gr για homepage. Το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό τελετουργικό ξεκινά! Καλό θα ήταν να είχες δανειστεί τις προηγούμενες μέρες μερικές εξτρά οθόνες, αφού σίγουρα θα σου χρειαστούν.

19:15 Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα

19:30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

19:30 Σάλκε-Μπάγερν Μονάχου

19:30 Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ

και ενώ τα ντέρμπι θα φτάνουν προς το τέλος τους να σου και το Γιουβέντους-Μίλαν στις 21:45.

Στις 22:00 ξεκινάει η SuperBall, η απόλυτη εκπομπή για το ντέρμπι, με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Θέμη Καίσαρη να σχολιάζουν όλα όσα θα γίνουν εντός και εκτός του γηπέδου της Λεωφόρου. Σχόλια και παρεμβάσεις από τους ρεπόρτερ των δύο ομάδων, αλλά και από τους απεσταλμένους του Contra.gr στο γήπεδο.

Η "αποθεραπεία"

Μετά από μια τόσο έντονη ποδοσφαιρικά βραδιά είναι απαραίτητη μια αποθεραπεία προς αποφυγή εγκεφαλικού τραυματισμού. Ντεπορτίβο Λα Κορούνια-Θέλτα στις 23:05 και Ορλάντο Μάτζικ-Σακραμέντο Κινγκς του δικού μας Κώστα Κουφού, ενδείκνυται για "εγκεφαλικές" διατάσεις και για να καταλαγιάσουν τα συναισθήματα που θα έχουν γεννηθεί από τα προηγούμενα ντέρμπι.

Άντε και καλή (ποδοσφαιρική) Ανάσταση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου

News 24/7

24MEDIA NETWORK