Υπόθεση υπεξαίρεσης στον Άγιο Κοσμά

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΓΓΑ οδηγούνται δύο υπάλληλοι του αθλητικού κέντρου στον Άγιο Κοσμά με την κατηγορία της υπεξαίρεσης μεγάλου χρηματικού ποσού!

Υπόθεση υπεξαίρεσης στον Άγιο Κοσμά

Οι ενδελεχείς έλεγχοι της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Αθλητισμού στα οικονομικά των αθλητικών κέντρων και των ομοσπονδιών αποδίδουν σιγά-σιγά καρπούς. Ο Σταύρος Κοντονής και οι συνεργάτες του είχαν δεσμευτεί από την πρώτη στιγμή για κάθαρση / απόδοση ευθυνών και τα πρώτα αποτελέσματα γίνονται ορατά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία, δύο μόνιμοι υπάλληλοι στον Άγιο Κοσμά παραπέμφθηκαν στο πειθαρχικό συμβούλιο για την υπόθεση υπεξαίρεσης μεγάλου χρηματικού ποσού.

" Στο ΕΑΚ του Αγίου Κοσμά δεν έχει γίνει ποτέ διαχειριστικός έλεγχος από το 1959", είχε πει στη συνέντευξη Τύπου του Υπουργείου Αθλητισμού ο γ.γ Ιούλιος Συναδινός προαναγγέλλοντας εν πολλοίς τις εξελίξεις.

Είναι πλέον μία υπόθεση που θα φτάσει μέχρι τέλους και αν προκύψουν αξιόποινες πράξεις, οι παραβάτες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Όπως συνέβη τον περασμένο Απρίλιο με το πόρισμα για το Παμπελοποννησιακό, το οποίο κατατέθηκε από τον ίδιο το Σταύρο Κοντονή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαβάστε ακόμη:

Ένας έλεγχος που καθυστέρησε 56 χρόνια

News 24/7

24MEDIA NETWORK