"Οχι" της Ευρωλίγκα στη FIBA

Η Ευρωλίγα φέρεται να απέρριψε τη νέα συμβιβαστική πρόταση της FIBA και το αδιέξοδο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ μεγαλώνει λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη της σεζόν.

"Οχι" της Ευρωλίγκα στη FIBA
bala euroleague

Αυτό που όλοι απεύχονταν συνέβη. Οι ομάδες της Ευρωλίγκα απέρριψαν την πρόταση της FIBA για μεταφορά των ημερομηνιών δύο αγωνιστικών της διοργάνωσης προκειμένου να «χωρέσουν» οι αγώνες των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 τον Νοέμβριο του 2017 και τον Φεβρουάριο του 2018.

Όπως ανέφερε το καταλανικό ραδιόφωνο RAC1 (και επιβεβαιώθηκε επίσημως στη συνέχεια) οι ομάδες της Ευρωλίγκα στη Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη απέρριψαν την πρόταση της διεθνούς Ομοσπονδίας που τους ζητούσε να μεταφέρουν για ημέρα Τρίτη τους αγώνες που είναι προγραμματισμένη για Πέμπτη και Παρασκευή.

Έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά οι παίκτες των ομάδων της Ευρωλίγκα θα απέχουν των Εθνικών ομάδων ενώ επίκειται και νέος κύκλος… εχθροπραξιών ανάμεσα στις δύο πλευρές με τη FIBA (που ήδη εξέδωσε ανακοίνωσε απογοήτευσης) να αναμένεται να σκληρύνει τη στάση της απέναντι στην Ευρωλίγκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK