Ο Πασκουάλ έκανε τη σύγκριση του τώρα (Ρεάλ) με το πέρυσι (Φενέρμπαχτσε)

Μεσολάβησε ένας χρόνος απ' όταν ο Παναθηναϊκός κλήθηκε ν' αποκλείσει τη Φενέρμπαχτσε, αλλά απέτυχε. Πόσο σοφότεροι έγιναν ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του στο μεσοδιάστημα;

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Τσάβι Πασκουάλ EUROKINISSI

Πάθημα ήταν σίγουρα ο περυσινός αποκλεισμός από τη Φενέρμπαχτσε. Μάθημα έγινε στον Παναθηναϊκό; Διότι δώδεκα μήνες μετά βρίσκεται ακριβώς στην ίδια θέση. Να διεκδικεί την πρόκρισή του στο Final-4 της Ευρωλίγκας με πλεονέκτημα έδρας.

Αναπόφευκτα η κουβέντα του Τσάβι Πασκουάλ με τους δημοσιογράφους, το μεσημέρι της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ, έφτασε στα όσα έγιναν πέρυσι.

Ο Καταλανός δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι " η Φενέρμπαχτσε ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς", ταυτόχρονα όμως ανέφερε πως " το παρελθόν είναι παρελθόν. Θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας. Κάθε ματς θα είναι διαφορετικό σε αυτή τη σειρά".

Στο παρκέ όμως τι θα μετρήσει; " Θα πρέπει να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ. και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας για να δείξουμε γιατί βρισκόμαστε εδώ Η ποιότητά τους είναι εκπληκτική και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θα πρέπει να παίξουμε καλά στην άμυνα, να ελέγξουμε τα λάθη και να είμαστε καλοί στην επίθεση, όπου θα πρέπει να βάλουμε τα ελεύθερα σουτ".

Θα συμφωνήσουμε απόλυτα, κόουτς. Αν όλα αυτά συνδυαστούν, αυτομάτως ο Παναθηναϊκός γίνεται το φαβορί!

News 24/7

24MEDIA NETWORK