Ο πάγκος του Ολυμπιακού "καθάρισε" τον Κολοσσό

Με τον Στρέλνιεκς να είναι ξανά κομπιούτερ και τους Τόμπσον, Μάντζαρη και Μπόγρη να δίνουν ποιοτικές λύσεις από τον πάγκο, ο Ολυμπιακός πήρε ευρεία νίκη, 72-54, κόντρα στον Κολοσσό.

BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κολοσσός ήταν αρκετά ανταγωνιστικός κόντρα στον Ολυμπιακό για σχεδόν τρία δεκάλεπτα και δεν επέτρεπε στους Πειραιώτες να ξεφύγουν στο σκορ και να... χαλαρώσουν, στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan.Gr Basket League, όμως στο τέλος "μίλησε" η κλάση και η εμπειρία των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Καθοδηγούμενοι από τον Γιάνις Στρέλνιεκς (μέχρι στιγμής αποδεικνύεται "λίρα εκατό" ως ο πιο σταθερός ξένος που προσγειώθηκε φέτος στο ΣΕΦ) που είχε 16 πόντους και με τον Χόλι Τόμπον να πετυχαίνει άλλους τόσους, οι Πειραιώτες πάτησαν γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο (είχαν και την συνεισφορά των Μάντζαρη και Μπόγρη, ενώ ο Ρόμπερτς πέτυχε μέχρι και τρίποντο από τα 11 μέτρα), και έτσι το 72-54 ήρθε φυσιολογικά.

Ουσιαστικά οι "ερυθρόλευκοι" δεν την... πάτησαν παρά την καταπόνηση που υπήρχε μετά από δύο παιχνίδια Euroleague μέσα σε λίγες ημέρες (νίκες με Φενέρμπαχτσε και Ερυθρό Αστέρα) και έφτασαν τις 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό, με το ενδιαφέρον τους πλέον να στρέφεται στο Μιλάνο.

BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εκεί που την ερχόμενη Πέμπτη έχουν στο μυαλό τους μόνο το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στην Αρμάνι για να παραμείνουν στην κορυφή της κατάταξης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-26, 30-40, 47-55, 54-72

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Λυκογιάννης): Γκρίφιν 6 (2/8 σουτ, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Χάρις (0/7 σουτ, 2 ασίστ, 3 λάθη σε 37 λεπτά), Τζόουνς 16 (8 ριμπάουντ), Σχίζας 7, Σταμάτης 14 (1), Πρόστραν 2, Γεωργαλής, Μπιλής, Αγγελάκος, Μπρέι 7 (1), Παπαδάκης, Ράιτ 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): ΜακΛίν 1 (0/1 δίποντο, 1/2 βολές, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ σε 17 λεπτά), Στρέλνιεκς 16 (4/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 λάθος), Παπανικολάου 9 (1), Ρόμπερτς 7 (1 τρίποντο, 4 ασίστ σε 19:52), Πρίντεζης 9 (1), Τολιόπουλος, Παπαπέτρου, Μάντζαρης 3 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ), Αρσενόπουλος, Μπόγρης 8, Γουίλτζερ 3 (1/4 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ σε 13:58), Τόμπσον 16 (2/5 τρίποντα, 8 ριμπάουντ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK