Ποιος είδε τον Σφαιρόπουλο και δεν τον φοβήθηκε μετά την εμφάνιση των "μικρών"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς με τον Κολοσσό όμως δεν έπιασαν την ευκαιρία και τα... άκουσαν on camera (VIDEO).

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÊÏËÏÓÓÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÊÏËÏÓÓÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

O Oλυμπιακός έφτασε κάποια στιγμή να προηγείται και με 31 πόντους διαφορά του Κολοσσού στο ΣΕΦ (68-37) ενώ έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο όντας μπροστά με 25 πόντους, όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο οι νεαροί παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής δεν μπόρεσαν να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δόθηκε και έτσι η ομάδα της Ρόδου "μάζεψε" στο φινάλε τη διαφορά στους 11 πόντους (83-72).

Η εικόνα πάντως αυτή δεν ικανοποίησε καθόλου τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Τολιόπουλο και Αρσενόπουλο, με τον 50χρονο τεχνικό των Πειραιωτών να είναι ιδιαίτερα καυστικός προς τους παίκτες του μιλώντας στην κάμερα της "Cosmote TV" αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

"Γενικά είχαμε ένα καλό παιχνίδι, ως ένα σημείο είχαμε μία πολύ μεγάλη διαφορά. Δυστυχώς οι νέοι παίκτες που πήραν ευκαιρίες, δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και δείχνουν πως με τη νοοτροπία που έχουν ότι δεν θα ξαναπάρουν ευκαιρίες.

Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και όταν είσαι νεαρός παίκτης και παίρνεις ευκαιρίες και δεν είσαι έτοιμος να παίξεις, μοιραία δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες ακόμα για να δείξεις αν μπορείς να παίξεις ή όχι στον Ολυμπιακό. Λυπάμαι πολύ για τα νέα παιδιά, μπήκαν με λάθος νοοτροπία.

Δεν έπαιξαν καλά ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση και σε αυτούς οφείλεται πως μειώθηκε η διαφορά στο τέλος", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK