Γιαννακόπουλος: "Λάθη ναι, όχι λάθη κατά... συρροή"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε τα βέλη του κατά της διοργανώτριας αρχής της Euroleague, λέγοντας πως πρέπει να τιμωρήσει παραδειγματικά όσους κάνουν κατά συρροή λάθη εις βάρος του Παναθηναϊκού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE BASKETBALL  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
giannakopoulos EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ταξιδέψει ως αρχηγός της αποστολής του Παναθηναϊκού στην Πόλη για το ματς με την Φενέρμπαχτσε και είδε από κοντά την ήττα των πράσινων με 67-62.

Τα παράπονα ήταν πολλά για δυο συγκεκριμένες φάσεις που κατά των ανθρώπους του "τριφυλλιού" έκριναν σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα. Μία μέρα αργότερα, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ πήρε και επίσημα θέση με ανακοίνωση του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

"Το μπάσκετ, ειδικά όπως έχει διαμορφωθεί τελευταία χρόνια, είναι ένα άθλημα που δυστυχώς πλέον βασίζεται όλο και περισσότερο στο λεγόμενο physical game.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να ξεφεύγουν φάσεις από τους διαιτητές. Ο προβληματισμός μου είναι ότι ξεφεύγουν κατ' επανάληψη και κατά συρροή εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Είμαι βέβαιος ότι στα υψηλά κλιμάκια της διοργανώτριας αρχής έχει υπάρξει προβληματισμός και θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους υπαίτιους γι' αυτά τα συνεχή κρούσματα αδικίας...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK