Ο Τζέιμς γύρισε για να το πιάσει από 'κει που το άφησε...

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε επισήμως για την επιστροφή του Μάικ Τζέιμς στην Ελλάδα και την άφιξή του στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης.

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Τζέιμς EUROKINISSI

Η τελευταία φορά που ο Μάικ Τζέιμς έπαιξε με τα πράσινα ήταν στις 11 Ιουνίου του 2017. Ήταν ο πέμπτος τελικός της Stoiximan.gr Basket League στο ΣΕΦ, ο οποίος συνδυάστηκε με το 66-51 του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του τίτλου σ' εχθρικό έδαφος.

Ο Αμερικάνος γκαρντ είχε 11 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ, σε μια 30λεπτη συμμετοχή για την οποία ο βαθμός του άγγιξε σχεδόν το άριστα.

Ήταν το "αντίο" του στο "τριφύλλι", αφού είχε ήδη ετοιμάσει βαλίτσες για... Μύκονο και μετά για ΗΠΑ κυνηγώντας το όνειρό του. Τον θυμάστε άλλωστε με γυαλιά ηλίου τόσο στη φιέστα όσο και στα μπουζούκια.

Έκτοτε και σε 247 ημέρες μεσολάβησαν πολλά. Το σάμερ λιγκ, το συμβόλαιο που βρήκε στους Σανς, ο χρόνος που πήρε, οι καλές εμφανίσεις, η απρόσμενη αποδέσμευση, η μετακίνηση στους Πέλικανς και εν τέλει η φρέσκια συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι οποίοι τον ανακοίνωσαν το πρωί της Τρίτης.

Σαν να 'ταν καρμικό να ξανασυμβεί για να συνεχίσει ό,τι άφησε ημιτελές. Γιατί η πρόκληση της συμμετοχής σ' ένα Φάιναλ Φορ παραμένει.

Τον ξέρει και τον ξέρουν στον Παναθηναϊκό. Το ζήτημα είναι κατά πόσο θα επηρεάσει το παιχνίδι του Καλάθη και πώς ο Πασκουάλ θα διαχειριστεί τον ερχομό του. Γι' αυτό πληρώνεται όμως...

News 24/7

24MEDIA NETWORK