Στη δύσκολη στιγμή, ο Σφαιρόπουλος έχει στο πλευρό του τον Πασκουάλ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχασε τον πατέρα του Σάββα και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Τσάβι Πασκουάλ, έδειξε πως ο αθλητισμος ενώνει, στέλνοντας μήνυμα στήριξης στον ερυθρόλευκο ομόλογό του.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ(Α) ΠΑΣΚΟΥΑΛ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ(Α) ΠΑΣΚΟΥΑΛ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός βυθίστηκε στο πένθος την Τρίτη (13/3) καθώς σε ηλικία 83 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο πατέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Σάββας, που ήταν μάλιστα παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του πειραϊκού συλλόγου.

Η είδηση του θανάτου του πατέρα του "ερυθρόλευκου" τεχνικού άγγιξε και τον "αιώνιο αντίπαλο" και συγκεκριμένα τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά το ματς πρωταθλήματος με την Κύμη στο ΟΑΚΑ, είπε:

"Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος “έχασε” τον πατέρα του και βιώνει μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Θέλω να του πως είμαστε όλοι δίπλα του, είμαστε όλοι στο πλευρό του".

Λίγη ώρα αργότερα υπήρξε και επίσημη αναοίνωση από την πλευρά του Παναθηναϊκού για το θάνατο του πατέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

"ΗΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoodsεκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στονΓιάννη Σφαιρόπουλογια την απώλεια του πατέρα του,Σάββα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83ών ετών".

News 24/7

24MEDIA NETWORK