"Από του χρόνου σπιρούνι ο Μιλουτίνοφ"!

Το εγκώμιο του Σέρβου σέντερ του Ολυμπιακού Νικόλα Μιλουτίνοβ έπλεξε αμερικανικό site που ειδικεύεται με το ΝΒΑ υποστηρίζοντας ότι ο "Μιλού" θα παίξει για τελευταία χρονιά στους ερυθρόλευκους αφού το μέλλον του είναι δεδομένο ως… σπιρούνι!

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
milutinov EUROKINISSI SPORTS

« Μετά την τρέχουσα σεζόν οι Σπερς ποντάρουν σε έναν νεαρό Σέρβο σέντερ, τον Νικόλα Μιλουτίνοβ ο οποίος «ψήνεται» στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό που επάνω του ποντάρει πολλά» ανέφερε το site www.fansided.com

Στο άρθρο αφού γίνεται αναφορά στην έως τώρα καριέρα του Μιλουτίνοβ σημειώνοντας ότι την πρώτη μιάμιση σεζόν ο Σέρβος σέντερ είχε δυσκολία να βρει σταθερή θέση στο ροτέισον του Ουμπιακού αλλά στο δεύτερο μισό της τελευταίας σεζόν έγινε… μόνιμος από τον προπονητή των ερυθρόλευκων Γιάννη Σφαρόπουλο που του έδειξε εμπιστοσύνη. « Αυτό, δηλαδή την εμπιστοσύνη του Σφαιρόπουλου την κέρδισε μόλις έγινε σταθερός στην άμυνα, όταν περιόρισε τα λάθη και όταν άρχισε να εκμεταλλεύεται σωστά τις μπάλες που έπαιρνε», ανέφερε το ρεπορτάζ.

Στη συνέχεια, αφού αναλύεται το παιχνίδι του Μιλουτίνοβ τονίζεται ότι εκτός από καλός αμυντικός είναι και φοβερός ριμπάουντερ, κυνηγάει τα επιθετικά και έχει εξαιρετικές κινήσεις στο post.

Όσο για τα αδύναμά του σημεία; Το ότι δεν έχει σουτ από μέση απόσταση (παρότι σουτάρει με 70% από τις βολές), ότι δεν έχει ακόμη την ταχύτητα για τις αλλαγές στα μαρκαρίσματα κάτι που στο ΝΒΑ θα του στοιχίσει ακριβά.

Και καταλήγει το ρεπορτάζ: «Η εμπειρίες που αποκτά θα τον βοηθήσουν να ωριμάσει. Με τον Γκασόλ να μένει και για άλλα χρόνια οι Σπερς μπορούν να τον φέρουν του χρόνου και να τον βοηθήσουν να μάθει από τον έμπειρο Ευρωπαίο σέντερ ώστε να γίνει ο επόμενος σέντερ της ομάδας κάτι που τόσο χρειάζονται».

News 24/7

24MEDIA NETWORK