Παναθηναϊκός

Οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κάμπη τους. Ωστόσο και στο μπάσκετ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος... θόλωσε τα νερά όσον αφορά το δικό του "πράσινο" μέλλον στην ΚΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός κοντραρίστηκε με την Εφές στο ΟΑΚΑ και μέσα από το φωτορεπορτάζ του Contra.gr μπορείτε να δείτε τις πιο "δυνατές" στιγμές από τη φιλική αναμέτρηση. Δείτε τους "πράσινους" πιο ανανεωμένους από ποτέ με νέα φανέλα και πρόσωπα (PHOTO).

Ο Παναθηναϊκός υπέστη δεύτερη ρωσική ήττα στο ΟΑΚΑ, γιατί δεν έπαιξε άμυνα, και το -10 από την ΤΣΣΚΑ τον κολακεύει. Αρχισκόρερ των "πρασίνων" ο Ρίβερς, έδωσε λύσεις ο... Καλαϊτζάκης.

Δείχνει πιο γεμάτος από πέρυσι και σίγουρα θέλει μπόλικη δουλειά ακόμη… Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο πρώτο "ανοιχτό" για τον κόσμο του φιλικό στο ΟΑΚΑ από την Ουνίξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη με 65-63 αλλά το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που –πρέπει να- απασχολεί τουλάχιστον στην παρούσα φάση σχεδόν τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Η πιθανή εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ είναι η αφορμή να γυρίσουμε το χρόνο πίσω και να πιάσουμε την ιστορία από την αρχή. Πώς η αγάπη του Παύλου Γιαννακόπουλου για τους "πράσινους" τον έφερε από την εξέδρα στα δρώμενα του συλλόγου. Η προσπάθειά του να πάρει την ΠΑΕ και η εμπλοκή του με την πολυμετοχικότητα.

Σε συνέντευξη του ο Αντώνης Φώτσης τρέλανε τους πάντες, λέγοντας πως εδώ και χρόνια δεν έχει παρακολουθήσει ούτε έναν αγώνα μπάσκετ είτε ζωντανά, είτε από την τηλεόραση! Τι είπε για την ιστορία με το πούλμαν.

Ο Κρις Σίνγκλετον δεν δίστασε να δηλώσει πως απέρριψε την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, καθώς θα ήταν... λάθος να το κάνει αυτή την περίοδο. Τι περιμένει; Περισσότερα... χρήματα!

Ψηλά έθεσε τον πήχη των απαιτήσεων για το νέο Παναθηναϊκό ο Τσάβι Πασκουάλ ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις μεταγραφικές κινήσεις.