Άλλον έβλεπε ο Ντόρσεϊ για... παράδειγμα, όχι τον Λεμπρόν

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πέτυχε για δεύτερη φορά εφέτος 14 πόντους. Περισσότερο πάντως σαν μάθημα λειτούργησε το ματς κόντρα στους Καβαλίερς, έχοντας απέναντί του έναν τρομερό σουτέρ.

Atlanta Hawks guard Tyler Dorsey (2) goes up for as shot as San Antonio Spurs forward Kyle Anderson (1) defends in the second half of an NBA basketball game Monday, Jan. 15, 2018, in Atlanta. The Hawks won 102-99. (AP Photo/John Bazemore)
Ντόρσεϊ Χοκς AP PHOTO/JOHN BAZEMORE

Η απόφαση των Χοκς ν' αλλάξουν πολιτική έχει ευνοήσει -το δίχως άλλο- τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ βρίσκει ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αυτόν που είχε ο Μπελινέλι, και δείχνει τι μπορεί να κάνει με την μπάλα στα χέρια.

Στο 123-107 από τους Καβαλίερς στην Ατλάντα, πέτυχε 14 πόντους και ισοφάρισε το προσωπικό ρεκόρ του στο ΝΒΑ (άλλους τόσους είχε με τους Γουίζαρντς στις 27/1) σουτάροντας με 3/7 τρίποντα. Αυτό είναι το βασικό όπλο στα χέρια του Ντόρσεϊ και αυτό πρέπει να τελειοποιήσει, βελτιώνοντας παράλληλα τα υπόλοιπα στοιχεία του παιχνιδιού του. Για να σταθεί σ' ένα περιβάλλον με πάρα πολλές απαιτήσεις.

Στο μακρινό σουτ όμως οφείλει να επιμείνει. Και να γίνει, γιατί όχι, ένας φρέσκος Κάιλ Κόρβερ, παρότι διαφέρουν σε στιλ. Ένας Κόρβερ ο οποίος στη βραδιά του μπορεί να έχει 30 πόντους με 7 εύστοχα σουτ (σε 11 προσπάθειες) πίσω από τη γραμμή του τριπόντου. Πρώτος σκόρερ ήταν ο 36χρονος "σκοπευτής", μπροστά από Γκριν, Λεμπρόν, Οσμάν, Καλδερόν και Οσμάν που ήταν διψήφιοι για το Κλίβελαντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK