Τον "έχασαν" τον βοηθό του Πόποβιτς οι Μπακς

Μειώνονται οι υποψήφιοι για τη θέση του πρώτου προπονητή στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο . Ποιος διαγράφηκε από τη λίστα γιατί προσελήφθη από τον... Μάικλ Τζόρνταν.

Orlando Magics head coach James Borrego calls a play against the Miami Heat during the first half of an NBA basketball game, Monday, April 13, 2015, in Miami, Fla. Miami defeated Orlando 100-93. (AP Photo/Joel Auerbach)
Τζέιμς Μπορέγκο AP PHOTO/JOEL AUERBACH

Η κάλυψη των κενών θέσεων στους πάγκους του ΝΒΑ λειτουργεί σαν ντόμινο. Διότι οι βασικοί υποψήφιοι είναι πάνω-κάτω οι ίδιοι για κάθε ομάδα, με αποτέλεσμα κάθε φορά που προσλαμβάνεται ένας διαγράφεται από τη λίστα των υπολοίπων.

Αυτό συνέβη με τον Κοκόσκοφ στους Σανς, αντίστοιχα με τον Φιτζντέιλ στους Νικς.

Ο Τζέιμς Μπορέγκο είναι αυτός που έκλεισε πιο πρόσφατα. Το όνομά του ίσως να μην λέει πολλά στο ευρύ κοινό. Για τον Γκρεγκ Πόποβιτς πάντως ήταν ένας σημαντικός συνεργάτης επί σειρά ετών. Είχε δουλέψει μαζί του από το 2003 ως το 2010 και από το 2015 ως σήμερα.

Πού θα δουλεύει του χρόνου; Στους Χόρνετς του Μάικλ Τζόρνταν. Αυτός θα τον πλήρώνει, αν και αυτός που τον διάλειξε ήταν ο Μιτς Κάπτσακ.

Ο φρέσκος τζένεραλ μάνατζερ της Σάρλοτ, ο οποίος πριν από ένα μήνα προσελήφθη προκειμένου ν' ανοικοδομήσει τον οργανισμό και να μην πηγαίνουν στο καλάθι των αχρήστων τα εκατομμύρια του "Air". Η πρώτη απόφασή του ήταν η αλλαγή προπονητή, αφού με τον Κλίφορντ οι Χόρνετς έπιασαν το ταβάνι τους. Ο Μπορέγκο, με θητεία 30 αγώνων (ρεκόρ 10-20) ως υπηρεσιακός στους Μάτζικ, κρίθηκε ο πιο ταιριαστός γι' αυτό που θέλουν να παίξουν.

Ο 41χρονος κόουτς ήταν εξ εκείνων που εξέταζαν οι Μπακς για τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία. Γενικώς οι συνεργάτες του Pop έχουν... πέραση στο Μιλγουόκι, εξ ου ο Έτορε Μεσίνα και η Μπέκι Χάμον έχουν τις πιθανότητές τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK