Τον Γιάννη τον είχαν για τη δεύτερη 5άδα: Πόσοι τον ψήφισαν

Οι 7/10 ψήφισαν τον Αντετοκούνμπο για τη δεύτερη καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ. Ποια η διαφορά του από τον τελευταίο της πρώτης και ποια το παράδοξο της διαδικασίας.

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo reacts after being called for a foul on Denver Nuggets guard Jamal Murray during the second half of an NBA basketball game Sunday, April 1, 2018, in Denver. The Nuggets won 128-125 in overtime. (AP Photo/David Zalubowski)
Γιάννης Αντετοκούνμπο AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Χώρος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην καλύτερη 5άδα του ΝΒΑ δεν βρέθηκε. Ήταν όμως έκτος σε συνολικούς βαθμούς και αυτό περιποιεί μεγάλη τιμή, μια αναγνώριση των όσων έχει πετύχει την τελευταία 2ετία του στη λίγκα.

Τον Γιάννη για εκεί τον είχαν όσο έλαβαν στη διαδικασία. Διότι οι 71 από τους 100 του έδωσαν την ψήφο της δεύτερης 5άδας. Οι 28 τον επέλεξαν για την πρώτη, ενώ ένα... κουκί πήρε για την τρίτη.

Αν δεις ποιοι ήταν στην πρώτη, θα καταλάβεις ότι η μάχη ήταν άνιση. Διότι οι Τζέιμς Χάρντεν και Λεμπρόν Τζέιμς πήραν το απόλυτο, ο Άντονι Ντέιβις έχασε μονάχα 4 ψήφους, ενώ οι Ντέιμιαν Λίλαρντ και Κέβιν Ντουράντ ξεπέρασαν τους 420.

Ο Γιάννης ήταν ο πρώτος όλων των άλλων με 354 βαθμούς. Μπροστά από τον Γουέστμπρουκ, τον Εμπίντ, τον Όλντριτζ και τον ΝτεΡόζαν.

Στην τρίτη καλύτερη 5άδα έπεσε ο Στέφεν Κάρι, μαζί με τους Βίκτορ Ολαντίπο, Καρλ-Άντονι Τάουνς, Τζίμι Μπάτλερ και Πολ Τζορτζ.

Το παράδοξο της ψηφοφορίας; Το γεγονός πως έλαβαν ψήφους ο Τρέβον Αρίζα και ο ΝτεΜάρκους Κάζινς, αλλά όχι ο Μπράντλι Μπιλ που κουβάλησε τους Γουίζαρντς μέχρι τα πλέι οφ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ:

Τον Γιάννη τον είχαν για τη δεύτερη 5άδα: Πόσοι τον ψήφισαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK