Τους πήραν τα... κεφάλια ακόμη δεν τέλειωσε η σεζόν

Η λέξη "υπομονή" αρχίζει να εκλείπει και από τα αμερικανικά λεξικά. No patience, no mercy για τους προπονητές που χάνουν πολύ εύκολα τη δουλειά τους.

Orlando Magic head coach Frank Vogel in action during the first half of an NBA basketball game in Indianapolis, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/AJ Mast)
Φρανκ Βόγκελ AP PHOTO/AJ MAST

Ούτε ένα 24ωρο συμπληρώθηκε από τη λήξη της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ και ήδη έχουμε τους πρώτους δύο άνεργους προπονητές.

Ο Τζεφ Χόρνατσεκ από τη μία και ο Φρανκ Βόγκελ από την άλλη ενημερώθηκαν πως δεν συνεχίζουν σε Νικς και Μάτζικ αντίστοιχα.

Αμφότεροι έκλεισαν δύο αποτυχημένες σεζόν στις ομάδες που είχαν υπό την καθοδήγησή τους. Αν δει κανείς τα νούμερα, η απόφαση θα δικαιολογηθεί. Ο Χόρνατσεκ είχε ρεκόρ 60-104 και ο Βόγκελ 54-110.

Αναρωτήθηκε όμως κάποιος ποιους παίκτες είχαν οι δυο τους κι αν μ' αυτούς που τούς έδωσαν μπορούσαν να παίξουν το μπάσκετ που ήθελαν;

Ο Βόγκελ των 5 ετών στους Πέισερς δεν ήταν εύκολο να προσαρμόσει την αμυντική τακτική του σ' ένα σύνλο με Φουρνιέ, Βούτσεβιτς και βασικό πόιντ γκαρντ τον Ντι Τζέι Όγκουστιν.

Ο Χόρνατσεκ "προδόθηκε" δε από τον τραυματισμό του Κρίσταπς Πορζίνγκις σε μια περίοδο που κρίνονταν πολλά, με αποτέλεσμα να ξεμείνει με τον Μάικλ Μπίσλι - για να μην αναφερθούμε στους οργανωτές των Νικς.

Η μοίρα τους κοινώς ήταν προδιαγεγραμμένη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK