Τον Γουίλιαμς-Γκος τον έστειλαν ήδη στον Ολυμπιακό!

Το ρεπορτάζ ξένου μέσου που κάνει λόγο για... επικράτηση του Ολυμπιακού έναντι των Ζαλγκίρις - Μπασκόνια και οριστική συμφωνία για πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Τον Γουίλιαμς-Γκος τον έστειλαν ήδη στον Ολυμπιακό!

Το ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ ψάχνει ηγετικό κοντό (αντί του Μπράιαν Ρόμπερτς) το γνωρίζουμε από την πρώτη στιγμή.

Το ότι ο Ολυμπιακός διεκδικεί τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος της Παρτιζάν επίσης, αφού είναι ένας κοντός που κάνει στον Αμερικάνο κόουτς.

Το νέο στοιχείο της υπόθεσης έρχεται από δημοσίευμα του ιταλικού Sportando, το οποίο επικαλείται συγκεκριμένη πηγή και αναφέρεται σε οριστική συμφωνία των δύο πλευρών, αφού η Ζαλγκίρις από τη μία και η Μπασκόνια από την άλλη δεν μπόρεσαν ν' ακολουθήσουν το κυνήγι για τον 22χρονο Αμερικάνο γκαρντ.

Κατά τους Ιταλούς μάλιστα, το συμβόλαιο του Γουίλιαμς-Γκος, που πρωτόπαιξε στην Ευρώπη πέρυσι έχοντας 16.9 πόντους - 6.8 ασίστ στην Αδριατική Λίγκα και 17 πόντους - 6.3 ασίστ στο Eurocup, θα είναι διάρκειας τριών ετών.

Τις πληροφορίες αυτές ήρθε να ενισχύσει στον αέρα του Sport24 Radio o διευθυντής του σταθμού, Παντελής Διαμαντόπουλος, λέγοντας πως η συμφωνία είναι δεδομένη και ο Αμερικανός θ' αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή επί εποχής Μπλατ στον Πειραιά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK