Γιατί έγινε ένα βήμα περισσότερο για Δώνη στον Παναθηναϊκό

Ποια ήταν η εξέλιξη που έφερε σχετική ικανοποίηση στον Γιώργο Δώνη και τον έκανε να σκέφτεται ακόμα πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού (και να επιστρέψει μετά από 22 χρόνια) μέχρι τα τέλη του Μαϊου. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο από το Contra.gr.

Γιατί έγινε ένα βήμα περισσότερο για Δώνη στον Παναθηναϊκό
Γιώργος Δώνης Μάκης Αγγελίνας EUROKINISSI

Μέχρι στιγμής κανείς δεν μπορεί να είναι απολύτως σίγουρος για το αν ο Γιώργος Δώνης θα αναλάβει τελικά την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και θα επιστρέψει στους πράσινους μετά από 22 χρόνια!

Σε προηγούμενο κείμενο σας είχαμε αναφέρει έτσι και αλλιώς ρητώς τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες αυτό το φλερτ θα μετατρεπόταν σε γάμο.

Πλέον όμως έχει γίνει ένα ακόμη βήμα. Οχι τρομακτικά σημαντικό αλλά ούτε και αμελητέο. Ποιο είναι αυτό; Η τάση του Γιάννη Αλαφούζου να τακτοποιεί (σιγά-σιγά) τις οικονομικές του εκκρεμότητες με τους ποδοσφαιριστές του τωρινού ρόστερ κλείνοντας μερικές πληγές.

Αδιαπραγμάτευτη συνθήκη για τον Δώνη έτσι ώστε να πάρει την "καυτή πατάτα" στα χέρια του είναι η... ησυχία των αποδυτηρίων και αυτή φυσικά επιτυγχάνεται με την ομαλή ροή των πληρωμών (το στοιχειώδες καθήκον δηλαδή κάθε ιδιοκτήτη) κάτι που φυσικά δεν υπήρχε επ'ουδενί εφέτος (και έφερε σε απόγνωση τον Μαρίνο Ουζουνίδη).

Ο Δώνης, επίσης, συνεχίζει να ακούει και να μελετά προτάσεις από ξένους συλλόγους ( το "Ευαγγέλιο σας ενημέρωσε γι' αυτή της Αλ Αχλι) ενώ αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση περίπου περί τα τέλη του Μάη.

Κάθε μέρα πάντως που περνά και δεν τον δελεάζουν οι ξένες σειρήνες (ενώ ταυτόχρονα ο Αλαφούζος κλείνει τρύπες) τον φέρνει λίγο πιο κοντά στον πράσινο πάγκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK