Ο παίκτης του Παναθηναϊκού που πρόλαβε και... υποβιβάστηκε μόνος του!

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που έφυγε για καλύτερα τον Γενάρη, πρόλαβε τους "πράσινους" και υποβιβάστηκε... μόνος του στη δεύτερη κατηγορία. Ποιοι άλλοι παίκτες που αποχώρησαν το ίδιο διάστημα από το "τριφύλλι", δίνουν μάχη για να κρατηθούν στην πρώτη κατηγορία.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
panathinaikos omadiki EUROKINISSI

Μετά την ξαφνική δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου πως σταματά να χρηματοδοτεί τον Παναθηναϊκό, είχαμε κύμα αποχωρήσεων τον Γενάρη από την ομάδα. Πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε τα ονόματα:

Μάρκους Μπεργκ, Λούκας Βιγιαφάνιες, Νίκλας Χουλτ, Ροντρίγκο Μολέδο, Γιώργος Κουτρουμπής, Νούνο Ρέις, Αντρές Τσάβες, Μπράιαν Καμπέσας, Όσκαρ Χίλιεμαρκ και Γιακούμπα Σιλά.

Κάποιοι παίκτες είχαν την τύχη να βρουν ιδανικό περιβάλλον, όπως οι Μπεργκ, Χουλτ, Μολέδο, Κουτρουμπής, Τσάβες και Χίλιεμαρκ. Άλλοι πάλι... ταλαιπωρούνται και δίνουν μάχη για να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία!

Ένας από αυτούς ήδη κούνησε μαντήλι και αναφερόμαστε στον Σιλά! Ο Αφρικανός άσος πήγε με μεταγραφή στην Μέχελεν, αγωνίστηκε μαζί με τον Δημήτρη Κολοβό, όμως δεν τα κατάφεραν και τερμάτισαν τελευταίοι στο Βέλγιο.

Υπάρχει δηλαδή περίπτωση στο τέλος της περιόδου να έχει ρίξει δυο... ομάδες. Παναθηναϊκό (για εξωαγωνιστικούς λόγους) και Μέχελεν.

ΟΙ... ΤΑΛΑΠΡΩΡΗΜΕΝΟΙ

Ο Σιλά βέβαια ίσως και να έχει... παρέα στον καημό σε λίγες εβδομάδες, αφού τρεις ακόμα πρώην πράσινοι παλεύουν για την παραμονή. Ας τους δούμε:

Νούνο Ρέις (Βιτόρια Σετούμπαλ): Βρίσκεται τρεις πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στην Πορτογαλία και την Εστορίλ.

Λούκας Βιγιαφάνιες (Αλάνιασπορ): Και αυτός είναι τρεις πόντους πάνω από την Κόνιασπορ στην Τουρκία.

Μπράιαν Καμπέσας (Αβελίνο): Ίσως στην καλύτερη μοίρα από τους τρεις. Η ομάδα του είναι δυο πόντους πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ παραμονής και τέσσερις μακριά από τον οριστικό υποβιβασμό.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK