Γ. Σαββίδης: "Πρώτη φορά φοβήθηκα για την υγεία του πατέρα μου"

Το δικό του μήνυμα για τα όσα έγιναν στην Τούμπα μετά την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έστειλε μέσω instagram ο Γιώργος Σαββίδης.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ανάρτηση που σήκωσε συζητήσεις έκανε στο instagram τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/3) και μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης.

Ο Σαββίδης Junior έγραψε πως φοβήθηκε για πρώτη φορά για την υγεία του πατέρα του, ενώ τόνισε πως στη συνείδηση του κόσμου ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής.

Αναλυτικά το ποστάρισμά του: "Για χάρη των συμφερόντων σας έχετε "βιάσει" και υποβαθμίσει κάθε έννοια ηθικής και αγωνιστικότητας. Παίζετε με τα νεύρα μας και τις ψυχές εκατομμυρίων ανθρώπων. Ο πόλεμος που δέχεται ο ΠΑΟΚ και η οικογένειά μου είναι ανελέητος. Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα για την υγεία του πατέρα μου. Φτάνει, ως εδώ βάλτε το εκεί που ξέρετε τέτοιο τρόπαιο...

Στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων φιλάθλων εμείς κερδίσαμε και εμείς είμαστε πρωταθλητές. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα στην υγεία του πατέρα μου και σε ένα πρωτάθλημα που παίζεται παρασκηνιακά και σε αίθουσες δικαστηρίων να είστε σίγουροι θα επιλέξω το πρώτο. Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου αλλά ο πατέρας μου είναι ο Θεός μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK