Παίκτης που ο Ιβάν μετάνιωσε που δεν πούλησε νωρίτερα, τον χαρακτήρισε δεύτερο πατέρα του!

Οι δεσμοί φιλίας και αγάπης δεν... σπάνε εύκολα, ακόμα και όταν χρειαστεί να παρθούν δύσκολες επαγγελματικά αποφάσεις. Έτσι σκέφτηκε πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, τον οποίο ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε πως μετάνιωσε που δεν πούλησε, και τον στήριξε με μήνυμα του στο Instagram.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
savvidis EUROKINISSI

Τον Οκτώβριο του 2016 ο Ιβάν Σαββίδης ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ μίλησε για τα όνειρα του με τον "δικέφαλο του βορρά", αναφέροντας μεταξύ άλλων πως θέλει να μετατρέψει το brand name σε ένα από τα είκοσι κορυφαία της Ευρώπης.

Μία ατάκα του όμως είχε συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλη και αφορούσε τον Στέφανο Αθανασιάδη. Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είπε:

" Τότε όταν θα μπορούσαμε να πουλήσουμε τον Αθανασιάδη, εγώ έλεγα ότι δεν μπορώ να τον πουλήσω γιατί μου αρέσει. Κι αυτό είναι ένα στρατηγικό λάθος. Εγώ ήρθα στον ΠΑΟΚ σαν οπαδός και ακόμα αφότου έγινα βασικός μέτοχος του ΠΑΟΚ παραμένω οπαδός και αυτό δεν είναι σωστό".

Ο Κλάους παρέμεινε στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν 2016-2017, πραγματοποιώντας τη χειρότερη σεζόν της καριέρα του χωρίς γκολ, και το καλοκαίρι του 2017 υπέγραψε στην Μακάμπι Χάιφα, αφού δεν... χωρούσε πλέον στον "δικέφαλο".

Μπορεί κάποιοι να νόμιζαν πως ο Κλάους θα κρατούσε... κακία στον Σαββίδη, όμως ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Ο 29χρονος άσος λατρεύει τον Ιβάν και έσπευσε να τον στηρίξει με ποστάρισμα του στο Instagram.

" Εσύ εμένα μου συγχώρεσες 1000 λάθη. Εγώ σε σένα, δεν έχω να συγχωρήσω κανένα! Για όλους εμάς είσαι δεύτερος πατέρας, στήριγμα και φίλος. ιβαν είμαστε όλοι δίπλα σου"!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK