Το "respect" στον Βιεϊρινια από τη σύντροφό του με μία φωτογραφία και μία λέξη!

O Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε νόημα στον Ιβάν Σαββίδη πως δεν πρέπει να αποχωρήσει η ομάδα του ΠΑΟΚ από το γήπεδο και η σύντροφός του τον αποθέωσε μέσω Instastory. Δείτε τη PHOTO.

Το "respect" στον Βιεϊρινια από τη σύντροφό του με μία φωτογραφία και μία λέξη!

Μέσα στις στιγμές τρέλας που εκτυλίχτηκαν στο γήπεδο της Τούμπας , μετά την ακύρωση του γκολ του Φερνάντο Βαρέλα από τον διαιτητή Κομίνη υπήρχε και κάποιος που έδειξε πως δεν αφήνει τα συναισθήματά του να τον επηρεάσουν αρνητικά για να καταστρέψει την ομάδα του και το άθλημα που αγαπάει, το ποδόσφαιρο.

Αυτός είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να βλέπει τον Ιβάν Σαββίδη να μπουκάρει στο χορτάρι και να ζητάει από τους παίκτες του Λουτσέσκου να αποχωρήσουν από το γήπεδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας μετά την απόφαση του διαιτητή.

Ο διεθνής Πορτογάλος άσος, αποδεικνύποντας πως είναι προσωπικότητα, ήταν ο μοναδικός που με ψυχραιμία κόντρα στην... θολούρα, έπραξε ουσιαστικά το αυτονόητο Βρέθηκε απέναντι και όρθωσε το ανάστημά του στον… μαινόμενο ιδιοκτήτη, αντιλαμβανόμενος οτι αυτό που ζητούσε, απειλούσε με ολική καταστροφή τον ΠΑΟΚ.Ο Βιεϊρίνια όπως στο ματς με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ έτσι και χθες κόντρα στην ΑΕΚ ήθελενα παίξει ποδοσφαιρο, να... αντιδράσει στην όποια αδικία με την μπάλα...

Σύσσωμος ο υγιής φίλαθλος κόσμος εξήρε την στάση του Βιεϊρίνια και μεταξύ των ατόμων που τον αποθέωσαν ήταν και η σύντροφός Βάσω Βεργίδου, η οποία ανέβασε φωτογραφία του στο Instastory με την χαρακτηριστική κίνηση άρνησης προς τον Ιβάν Σαββίδη για την αποχώρηση και τη λέξη "Τιναφτόρε".

Λέξη που έχει γίνει ουσιαστικά viral και την οποία είχε πει ο σύζυγός της στο προηγούμενο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, βλέποντας τους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας να είναι έτοιμοι για αποχώρηση μετά το ρολό ταμειακής μηχανής που έπεσε στον Όσκαρ Γκαρθία.

Το "respect" στον Βιεϊρινια από τη σύντροφό του με μία φωτογραφία και μία λέξη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK