Οι ομάδες που θέλουν τον Κυριάκο και το κασέ του Χιμένεθ

Το ύψος της ρήτρας για τον Κούλη του Αμβούργου που ξέρουν σε ΠΑΟΚ - Γερμανία και τα χρήματα που "κούρεψε" ο Μανόλο για να μην... φύγει από ΑΕΚ. Ποιος "όρος" του Ισπανού πέρασε.

Οι ομάδες που θέλουν τον Κυριάκο και το κασέ του Χιμένεθ

Το Ευαγγέλιο έμαθε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τις περιπτώσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Μανόλο Χιμένεθ.

1. Επτά εκατομμύρια είναι το μπάι άουτ του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Αμβούργο! Πολλά λεφτά όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για ομάδες της Μπουντεσλίγκα.

Ο 26χρονος Έλληνας στόπερ πάντως έχει φτιάξει καλό όνομα στην Γερμανία και, σύμφωνα με την πιάτσα agents, υπάρχουν ήδη τρεις (3) Μπουντεσλιγκάτες που έχουν κοινοποιήσει το ενδιαφέρον τους στο Γραφείο Rogon (Πολ Κουτσολιάκος), στο οποίο ανήκει.

Και η μανατζερική εκτίμηση είναι πως με ένα ποσό 4 με 5 εκατ. € ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πωλείται από το Αμβούργο...

2. την μανατζερική πιάτσα ακούγεται πως ένα εκατομμύριο (για τον ίδιο και το τιμ του) ζητούσε για την νέα σεζόν ο Μανόλο Χιμένεθ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Όταν πήγε όμως, στο... κότερο (Vera), κούρεψε τις απαιτήσεις του (ακούστηκε πως έπεσε γύρω στις 100.000) κι έδωσαν τα χέρια για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Έστω κι αν προστέθηκε ακόμη ένας δικός του συνεργάτης (Καλντερόν) στο "κιτρινόμαυρο" προπονητικό τιμ, μια αύξηση της τάξης των 300.000 € δεν την λες και... μικρή. Πρωτάθλημα βέβαια σου έφερε...

Για την σεζόν που ολοκληρώθηκε οι "καθαρές" αποδοχές του Χιμένεθ μαζί με τους συνεργάτες του ήταν 600 χιλιάρικα...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK