Πιο πιθανός ο... Ερνάνι από τον Φετφατζίδη

Τα 2 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ καταπιάνονται με μεταγραφικές υποθέσεις που απασχόλησαν τα ΜΜΕ: για τον Πούκι που προτάθηκε πριν από ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ και το... κοστολόγιο με το οποίο πιάνει Τούμπα, Λουτσέσκου επιτρέποντος. Το "πρόμο" στον "Φέτφα" και τι λένε στην Πορτογαλία για το πρώην αγαπημένο "φτερό" του Μάρκο Σίλβα.

Πιο πιθανός ο... Ερνάνι από τον Φετφατζίδη

Πούκι μεταξύ “δικεφάλων” και δύο πρώην “φτερά” των “ερυθρόλευκων” που... ακούγονται για επιστροφή στον Ολυμπιακό. Έχουμε και λέμε:

1. Προτάθηκε ο Τέεμου Πούκι στην ΑΕΚ αλλά είχε προηγηθεί ο... ΠΑΟΚ. Μάλιστα στον “δικέφαλο του βορρά” έχουν ήδη συζητήσει (πριν από την λήξη του πρωταθλήματος) και για το... κοστολόγιο του Φινλανδού φορ της Μπρόντμπι, στην περίπτωση που ο Λουτσέσκου... άναβε πράσινο. Με 650.000 καθαρές ετήσιες αποδοχές, αξιόλογα μπόνους και σεβαστό πριμ υπογραφής (ελεύθερος γαρ) πάντως ο Πούκι γινόταν κάτοικος Τούμπας!

2. Ο Φετφατσίδης κυκλοφορεί ελεύθερος και ως τέτοιος έχει ρίξει... δίχτυα και στον Ολυμπιακό. Μάλιστα παλιοί φίλοι του, που θα ήθελαν να ξαναδούν τον “Φέτφα” στα “ερυθρόλευκα” αλλά και επειδή “έπαιξε” δυνατά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, έσπευσαν να ... ενημερώσουν πως ο διεθνής ακραίος επιθετικός έχει προτεραιότητα τους “ερυθρόλευκους”, από τους οποίους φέρεται μάλιστα να περιμένει και... σήμα. To ρεπορτάζ πάντως θέλει τον Μαρτίνς αφού ενέκρινε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να ζήτησε την απόκτηση δύο ξένων εξτρέμ! Και στην Πορτογαλία κάποιοι επιμένουν να μην ξεγράφουν για τον Ολυμπιακό τον Ερνάνι που θα φύγει απο την Πόρτο. Τον 27χρονο παλιό γνώριμο του Μαρτίνς από την Γκιμαράες, που είχε φέρει δανεικό ο Μάρκο Σίλβα στον Πειραιά...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK