Οι προτάσεις του κουπονιού της Δευτέρας

Λιτό ποσοτικά το δευτεριάτικο κουπόνι του στοιχήματος, στο οποίο πάντως κρίνεται ένας τίτλος (το ιταλικό Σούπερ Καπ, Γιουβέντους vs Νάπολι) και υπάρχει και η λάμψη της Τσέλσι, που δοκιμάζεται στο Στόουκ. Το Match Money, σε συνεργασία με το Contra.gr, ξεψαχνίζει και τα εφτά παιχνίδια του προγράμματος.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Δευτέρας

MATCH OF THE DAY

(19:30) Γιουβέντους – Νάπολι: Σε ασυνήθιστη εποχή και τοποθεσία (Ντόχα, Κατάρ) ο τελικός του ιταλικού Σούπερ Καπ ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Γιουβέντους και την κυπελλούχο Νάπολι. Ο άσος της Γιουβέντους δέχεται πίεση και έχει πέσει από το 2,10 στο 1,92 (παιχνίδι που προσφέρεται με μηδενική γκανιότα από τον Stoiximan.gr ), ωστόσο θέλει προσοχή το ματς καθώς η Νάπολι έχει προπονητή τον μετρ των νοκ-άουτ αγώνων Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος έχει κατακτήσει εννιά τρόπαια σε τελικούς. Προτιμότερο το over στο 1,97, απόδοση περίπου ανάλογη με αυτή του άσου. Χωρίς προβλήματα οι δύο ομάδες, θα παρατάξουν τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες, αν και στη Γιουβέντους υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να μείνει εκτός αρχικού σχήματος ο Τέβες.

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(22:00) Στόουκ – Τσέλσι: Από τις αγαπημένες συνήθειες των παικτών του στοιχήματος το ποντάρισμα στην Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, σχεδόν όπου και με όποιον κι αν παίζει. Και πολύ περισσότερο σε ένα δευτεριάτικο πρόγραμμα, όπου οι επιλογές δεν περισσεύουν. Το διπλό βρίσκεται στο 1,57 και δεν μπορούμε να πούμε ότι… τρελαινόμαστε κιόλας. Η Στόουκ είναι πάντα επικίνδυνη και της ταιριάζουν παιχνίδια με «μεγάλους» (έχει κερδίσει τις Μάν. Σίτι, Αρσεναλ και Τότεναμ, πέρσι κέρδισε την Τσέλσι), ενώ είναι ενδεικτικό ότι μόλις ένα από τα 15 της ματς φέτος στο πρωτάθλημα κρίθηκε είτε υπέρ είτε εναντίον της με πάνω από ένα γκολ διαφορά (η ήττα με 3-1 στη Σάντερλαντ)! Στα αρνητικά της το ότι δέχεται γκολ επί 10 σερί αγωνιστικές. Προφανώς η Τσέλσι θέλει τη νίκη, έχοντας αποκτήσει προσωρινά συγκάτοικο στην κορυφή τη Σίτι, είναι βέβαια το φαβορί, σαν απόδοση όμως δεν μας καλύπτει.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(23:00) Ρίο Αβε – Μπελενένσες: Σε κοινή συνισταμένη οι δύο ομάδες, τις οποίες χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί. Αμφότερες έρχονται από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη (και γκολ), αλλά και μεσοβδόμαδες προκρίσεις στο κύπελλο με αντιπάλους από τη δεύτερη κατηγορία. Εχουν και κάποιες καλές απουσίες. Η Ρίο Αβε θα στερηθεί δύο βασικούς αμυντικούς, τον δεξιό μπακ Λίον και τον εξαιρετικό στόπερ Μαρσέλο, ενώ η Μπελενένσες θα στερηθεί τον πρώτο της σκόρερ Ντέιβερσον. Οι διαφορές των δύο ομάδων είναι πιο μικρές απ’ όσο δείχνει το 1,95 του άσου, αλλά και η κόντρα εμπεριέχει ρίσκο. Η Ρίο Αβε μετράει 3/3 νίκες όσες φορές αγωνίστηκε εντός έδρας Δευτέρα…

INSIDE INFO

(19:00) Ρίζεσπορ – Γκαζιαντέπσπορ: Σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι στην Τουρκία, που αφορά τις θέσεις στα χαμηλά στρώματα του πίνακα. Πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα η Ρίζε, που όμως δείχνει σημάδια αφύπνισης μετά την αλλαγή προπονητή, έστω και με αλλαγές την Πέμπτη κέρδισε 1-0 εκτός έδρας την Μπεσίκτας για το κύπελλο, ενώ ήταν καλή και στην ήττα από την Τραμπζόν. Η Γκαζιαντέπ, αν και ξεκίνησε καλά, τελευταία έχει χάσει τα πατήματά της, μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες, έχοντας να σκοράρει από τις αρχές του προηγούμενου μήνα. Η γηπεδούχος μοιάζει κοντά στην πρώτη της φετινή εντός έδρας νίκη, κάπως αναμενόμενη η πτώση στον άσο, οριακά αποδεκτός στο 2,05.

(19:30) Παναθηναϊκός – Κέρκυρα: Ο Παναθηναϊκός πάντα μπαίνει πολύ επιθετικά στη Λεωφόρο ώστε να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενο μούδιασμα των αντιπάλων του, το ανάλογο θα πράξει και σήμερα, ακόμα και ελλείψει Μπεργκ. Η άμυνά του όμως δεν πείθει καθόλου, μπορεί να δεχθεί γκολ με οποιονδήποτε τρόπο, η Κέρκυρα έχει επιθετική ποιότητα και μπορεί να συνεισφέρει στο over, που δίνεται στο 1,66.

(21:00) Μπράγκα – Πάκος Φερέιρα: Με ψυχολογία στα ύψη η Μπράγκα, που εκτός του ότι έχει να χάσει κοντά τρεις μήνες, την Πέμπτη πήρε ιστορική νίκη-πρόκριση στο κύπελλο, κερδίζοντας για πρώτη φορά εκτός έδρας την Μπενφίκα μετά από 60 χρόνια! Αντίθετα, η Πάκος Φερέιρα έφαγε σφαλιάρα, καθώς την Τετάρτη αποκλείστηκε εντός έδρας από ομάδα Γ’ κατηγορίας, παρότι αγωνίστηκε με ως επί το πλείστον βασικούς. Αυτό βέβαια, μπορεί να έχει και αντίθετες επιπτώσεις, όπως το έχουμε δει αρκετές φορές να συμβαίνει. Δηλαδή, ένα πιθανό άδειασμα και μια χαλάρωση της ομάδας που έρχεται από τη μεγάλη επιτυχία και αντίθετα πείσμα και θέληση για αντίδραση της ομάδας που έρχεται από την αποτυχία. Βασικά, κρατάμε επιφυλάξεις για τον χαμηλό άσο του 1,70. Η Πάκος Φερέιρα είναι ομάδα που αγωνίζεται χωρίς κόμπλεξ και στη μέρα της μπορεί να κάνει τη ζημιά στον οποιονδήποτε, ενώ βρίσκεται μόλις στο -3 από την Μπράγκα, κάτι που δεν δικαιολογεί αυτό το άνοιγμα στο σετ. Μια σκέψη μπορεί να αποτελέσει η επιλογή των «2-3 γκολ» στο 2,00, με την Μπράγκα να μετράει 5/6 εντός και την Πάκος αντίστοιχα 5/6 εκτός.

(21:15) Λειψία – Μόναχο 1860: Χαμηλά ο άσος στο 1,65 για το ματς που κλείνει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής στη Β’ Γερμανίας. Στα 11 τελευταία της παιχνίδια η (7η) Λειψία νίκησε μόνο τις «ψόφιες» Μπόχουμ, Σαν Πάουλι και Γκρόιτερ Φιρτ, ενώ η (16η) Μόναχο 1860 έρχεται από μια αρκετά καλή εμφάνιση και ισοπαλία-έκπληξη απέναντι στην Καϊζερσλάουτερν (1-1), σε ματς μάλιστα όπου άξιζε τη νίκη.

PUT YOUR MONEY

(19:00) Ρίζεσπορ – Γκαζιαντέπσπορ 1 (2,05 στον Stoiximan.gr )

(19:30) Παναθηναϊκός – Κέρκυρα over (1,66 στον Stoiximan.gr )

(21:00) Μπράγκα – Πάκος Φερέιρα 2-3 γκολ (2,00 στον Stoiximan.gr )

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK