Οι προτάσεις του κουπονιού της Δευτέρας

Ως επί το πλείστον αγγλικό χρώμα έχει το λιτό πρόγραμμα της Δευτέρας, με τα φώτα να πέφτουν στο «Ανφιλντ» και το Λίβερπουλ - Σουόνσι. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Δευτέρας

MATCH OF THE DAY

(22:00) Λίβερπουλ – Σουόνσι: Μακράν το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι στο σημερινό κουπόνι, αναμέτρηση που κλείνει το πρόγραμμα της Πρέμιερ. Προπονητής της Σουόνσι από το 2010 ως το 2012 ο Μπρένταν Ρότζερς, ακριβώς πριν αναλάβει τη Λίβερπουλ, έχει συνδέσει το όνομά του με την άνοδο των «κύκνων» στην Πρέμιερ Λιγκ. Μία Λίβερπουλ που έστω και με... άσχημο τρόπο επανήλθε στις νίκες με το στενάχωρο 1-0 στο Μπέρνλι, αποτέλεσμα που έφτιαξε κάπως το κλίμα στο «Ανφιλντ» σε μια σεζόν που δεν πάει καθόλου καλά. Από δύο κολλητές νίκες η Σουόνσι μετά το 1-0 επί της Αστον Βίλα, ακόμη και όταν δεν είναι στα καλύτερα της βρίσκει τον τρόπο να ξεπερνάει τις δυσκολίες, συνολικά η φετινή της εικόνα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική, μία πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Το παιχνίδι έχει σηκώσει μεγάλους τζίρους με την συντριπτική πλειοψηφία να αγοράζει τον άσο του 1,70. Εκτίμηση μας είναι πως πρόκειται για απόδοση ιδιαιτέρως στριμωγμένη αν αναλογιστούμε την αγωνιστική εικόνα της Λίβερπουλ, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να βλέπουμε μεγαλύτερη αξία στη διπλή ευκαιρία του Χ2 (2,20 με 0% γκανιότα στο Stoiximan.gr ) .

INSIDE INFO

(20:00) Τραμπζονσπόρ – Εσκισεχίρσπορ: Αρκετά πίσω από την κορυφή η Τραμπζόν, αν και μετά το κακό ξεκίνημα έχει κάνει άλματα προόδου, μοιάζει δύσκολο να καλύψει το χαμένο έδαφος. Εντός γενικά έχει τον τρόπο (4-3-0), πάντως η Εσκισεχίρ έχει φύγει με βαθμό από τις έδρες και των τριών πρωτοπόρων (Μπεσίκτας, Φενέρ, Γαλατά) κι αναμένεται να πουλήσει ακριβά το τομάρι της, ενώ στους γηπεδούχους προέκυψε θέμα με τον Παραγουανό σταρ Καρντόζο, που φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει. Επίφοβος ο άσος, έχει τύχη το Χ2 (2,20), λογική επιλογή το 2-3 γκολ (2,10).

(21:45) Γέοβιλ - Λέιτον Ορ.: Εξάποντο της ουράς στην Α' Αγγλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν πατούν καθόλου καλά, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε ό,τι έχει να κάνει με τη ψυχολογία τους. Από θέση ουραγού μπαίνει στο σημερινό η Γέοβιλ, στην έδρα της μετράει 4 διαδοχικές ήττες, όπου μάλιστα δεν έχει σκοράρει, έχει το χειρότερο εντός έδρας ρεκόρ (1-4-6), αλλά και τη χειρότερη εντός έδρας επιθετική παραγωγή (5), με 9 under σε 11 αγώνες. Δύσκολα βγαίνει άκρη με σημείο, καλό στήριγμα φαίνεται το under 2,5 στο 1,83, αφού έχουμε να κάνουμε με αναμέτρηση που πρυτανεύει το άγχος.

(22:00) Φούλαμ - Μπράιτον: Πολύ σημαντική αναμέτρηση για την Τσάμπιονσιπ, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τη φιλοξενούμενη, η οποία εδώ και καιρό παίζει με την πλάτη στον τοίχο, αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Μία Μπράιτον που την Παρασκευή στο πρώτο παιχνίδι με υπηρεσιακό στον πάγκο της ,μετά την παραίτηση του Σάμι Χίπια, παραχώρησε 2-2 στη Ρέντινγκ, σε ένα ματς που βρέθηκε πίσω 0-2, με την ισοφάριση να έρχεται στο 90'. Πόντος που έτσι όπως ήρθε ανέβασε τη ψυχολογία, βγήκαν σημάδια συσπείρωσης από τους παίκτες της. Πρόκειται για ένα πολύ αμφίρροπο και ανοιχτό στην έκβαση του παιχνίδι, αίσθηση μας είναι πως στοιχηματικά η κόντρα του άσου (2,10) έχει περισσότερο νόημα για όποιον θελήσει να ασχοληθεί.

PUT YOUR MONEY

(20:00) Τραμπζονσπόρ – Εσκισεχίρσπορ 2-3 γκολ ( 2,10 στο Stoiximan.gr )

(21:45) Γέοβιλ - Λέιτον Ορ. Under ( 1,83 στο Stoiximan.gr )

(22:00) Λίβερπουλ – Σουόνσι Χ2 ( 2,20 στο Stoiximan.gr )

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK