Οι προτάσεις του κουπονιού της Δευτέρας

Μόνο αδιάφορο δεν το χαρακτηρίζεις το σημερινό κουπόνι και πως αλλιώς όταν υπάρχει μία μονομαχία κορυφής σαν το Ρόμα – Γιουβέντους. Πολύ μεγάλους τζίρους παίρνει ο άσος στο Θέλτα – Ελτσε, ενώ υπάρχουν ακόμη αρκετές ενδιαφέρουσες στοιχηματικά αναμετρήσεις. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Δευτέρας

MATCH OF THE DAY

(22:00) Ρόμα – Γιουβέντους: Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής του Καμπιονάτο έχασε λίγη από τη λάμψη του μετά τη βαθμολογική υποχώρηση της Ρόμα, ακόμη κι έτσι πάντως αποτελεί το παιχνίδι-μαγνήτη στο σημερινό πρόγραμμα. Ετσι η Γιουβέντους πάει στο «Ολίμπικο» έχοντας προβάδισμα εννιά βαθμών από την αντίπαλό της και μάλιστα είχε την πολυτέλεια να μην πιέσει την αποθεραπεία του Αντρέα Πίρλο, ο ηγέτης των «μπιανκονέρι» έμεινε εκτός αποστολής. Και ακόμα περισσότερο, ο Πολ Πογκμπά ενδέχεται να μείνει στον πάγκο, αντιμετωπίζει μυικό πρόβλημα και ο Μαξ Αλέγκρι τόνισε πως «δεν θέλω να ρισκάρω και να τον χάσω με υποτροπή για έναν μήνα». Οπως και να έχει, η Ρόμα θα παίξει την τελευταία της ελπίδα μπας και δώσει λίγο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, ωστόσο πρέπει να… θυμηθεί τον τρόπο να κερδίζει στην έδρα της: δεν έχει νίκη στο «Ολίμπικο», σε κάθε διοργάνωση, από τις 30 Νοεμβρίου (του 2014 ασφαλώς), έκτοτε σε εννιά ματς στη Ρώμη έφερε επτά ισοπαλίες και ηττήθηκε δύο φορές! Γενικά στο πρωτάθλημα έχει έξι ισοπαλίες στα τελευταία επτά παιχνίδια. Η Γιουβέντους δεν έχει λόγο να ρισκάρει, δεν αποκλείεται να οδηγήσει το ματς σε μια ακόμα ισοπαλία για τη Ρόμα. Στο 3,30 η σχετική απόδοση, στον Stoiximan.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(20:00) Τραμπζονσπόρ – Κ. Καραμπούκ: Επιστρέφει στο πρωτάθλημα η Τραμπζόν, μετά τον εύκολο αποκλεισμό από τη Νάπολι και θα ψάξει να να διασκεδάσει τις εντυπώσεις κόντρα στην Καραμπούκ. Με νέο προπονητή η φιλοξενούμενη, οι δρόμοι με Καφκάς χώρισαν, αντικαταστάτης του ο… γυρολόγος Βουράλ, στο ντεμπούτο θα επιδιώξει να αιφνιδιάσει. Πιθανό τα πολλά γκολ, στο 1,67 το over 2,5, στο 2,65 το over 3,5.

(21:45) Θέλτα – Ελτσε: Η Θέλτα δείχνει να έχει επιστρέψει στα καλά της με νίκες επί της πρωταθλήτριας Ατλέτικο και επί της Λα Κορούνια στο μεγάλο ντέρμπι της Γαλικίας. Στα τέσσερα ματς το αήττητο σερί της. Με +1 από την επικίνδυνη ζώνη, τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και κυρίως χωρίς τον πρώτο σκόρερ, αναντικατάστατο φορ Ζόνατας (εννέα από τα 21 της γκολ) και δύο στόπερ, τον βασικό Ρόκο και τον αναπληρωματικό Πελεγκρίν πηγαίνει στο «Μπαλαΐδος» η Ελτσε. Ασος του 1,44, ο οποίος αποτελεί το πιο φορτωμένο σημείο στο δευτεριάτικο κουπόνι.

INSIDE INFO

(21:30) Οσέρ – Ανζέ: Οι δύο ομάδες κυνηγούν την άνοδο, πιο κοντά η Ανζέ που αν κερδίσει ανεβαίνει τρίτη. Η Οσέρ μπαίνει στη σημαντικότερη εβδομάδα της χρονιάς της όπως λέει ο προπονητής της αφού την Πέμπτη θα δώσει προημιτελικό κυπέλλου στην Μπρεστ και το αν θα έχει κάποιο ενδιαφέρον ή όχι το υπόλοιπο της σεζόν της θα κριθεί σ’ αυτό το τετραήμερο.

Η Ανζέ αντίθετα δεν έχει κάτι άλλο στο μυαλό της πλην του σημερινού αγώνα. Η λογική λέει πως αφού χρειάζονται νίκη για να μειώσουν τις αποστάσεις, αυξάνονται οι πιθανότητες των γκολ. Σε απόδοση κοντά στο 2,12 στον Stoiximan αξίζει το g/g ενώ και το over στο 2,50 είναι αρκετά ψηλά. Σε καθαρό σημείο κοιτάμε προς το διπλό που προσφέρεται στο 3,60. Θα είχαμε πιο μοιρασμένο το σετ αποδόσεων.

(23:00) Σαρμιέντο – Αλντοσίβι: Σύγκρουση νεοφώτιστων στη Χουνίν. Η Σαρμιέντο στις δύο πρώτες αγωνιστικές παρουσίασε ένα αξιοπρεπέστατο πρόσωπο και έδειξε πως μπορεί να παραμείνει. Αντίθετα, η Αλντοσίβι, χωρίς βαθμό και γκολ ακόμα, επιβεβαιώνει τα προγνωστικά που την ήθελαν να δυσκολευτεί να σταθεί στην Πριμέρα. Ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πετύχουν την πρώτη τους νίκη, ο άσος στο 2,20.

(01:15) Μπάνφιλντ – Κολόν: Η Μπάνφιλντ απέδειξε με τη νίκη της στη Ραφαέλα ότι η ήττα – σοκ στην πρεμιέρα από την Τέμπερλεϊ οφειλόταν στο ότι βρέθηκε σε κακή μέρα. Ετσι, κόντρα στην Κολόν θα ψάξει αυτό που απέτυχε να κατακτήσει τότε, το πρώτο τρίποντο εντός. Μέτριοι οι φιλοξενούμενοι, δεν κατάφεραν να δείξουν κάτι ιδιαίτερο ούτε με τονΧαβιέρ Λόπες, ο οποίος μονιμοποιήθηκε στον πάγκο και επίσημα. Οριακά αποδεκτός ο άσος στο 1,80.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(22:00) Μπελενένσες – Πάκος Φερέιρα: Δυνατή αναμέτρηση για την έκτη θέση, με την Πάκος Φερέιρα να καταδιώκει την Μπελενένσες από το -4. Υπό νορμάλ συνθήκες δεν έχουν μεγάλες διαφορές, αλλά τη δεδομένη στιγμή η Μπελενένσες κουβαλάει καλύτερο μομέντουμ κι έρχεται από τρία δυνατά αποτελέσματα (νίκες εκτός επί Γκιμαράες, Μσαρίτιμο, ισοπαλία εντός με Σπόρτινγκ), ενώ η Πάκος Φερέιρα έχει μαζέψει αρκετές απουσίες και με το ζόρι κατάφερε να έχει 18 παίκτες στην αποστολή για σήμερα, με την προσθήκη και δύο νεαρών. Συνολικά οκτώ απόντες για τη φιλοξενούμενη, τιμωρημένος ο έμπειρος στόπερ Ρικάρντο κι επτά τραυματίες. Ο άσος θα μπορούσε να σταθεί έτσι κι αλλιώς στο 2,45, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα δείχνει ακόμα πιο ισχυρός .

PUT YOUR MONEY

(20:00) Τραμπζονσπόρ – Κ. Καραμπούκ Over 2,5 ( 1,67 στο Stoiximan.gr)

(21:30) Οσέρ – Ανζέ G/G ( 2,12 στο Stoiximan.gr)

(22:00) Μπελενένσες – Πάκος Φερέιρα 1 (2,45 στο Stoiximan.gr)

(23:00) Σαρμιέντο – Αλντοσίβι 1 (2,20 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK