Οι προτάσεις του κουπονιού της Δευτέρας

Δυνατό το δευτεριάτικο κουπόνι, την παράσταση κλέβει το Χαλ – Αρσεναλ, παιχνίδι στο οποίο αμφότερες καίγονται για το τρίποντο . Συνεχίζονται δυνατές κόντρες στη Σουηδία, διπλό μονόδρομος για τη Γαλατά, ένα πρόγραμμα από το οποίο προκύπτουν σημεία για παιχνίδι Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Δευτέρας

MATCH OF THE DAY

(22:00) Χαλ – Αρσεναλ: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Χαλ, βαθμολογικά αδιάφορη η Αρσεναλ. Δύο κολλητές νίκες για τις «τίγρεις», που ανάσαναν, ανέβηκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον –μετά και τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου- είναι στο +1. Δύο νίκες, μάλιστα, που συνδυάστηκαν με εντυπωσιακές εμφανίσεις και απέδειξαν ότι βάσει ποιότητας δεν αξίζει να βρίσκονται τόσο χαμηλά. Επιπλέον, θα έχει και σημαντικότατες επιστροφές για το σημερινό ματς. Από την άλλη, όμως, υπάρχει μια Αρσεναλ που προέρχεται από ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί και δεν γίνεται να κοντραριστεί.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(18:00) ΤΣΣΚΑ – Ουράλ: Τρέχει και δεν φτάνει η πρωταθλήτρια Ρωσίας, αφού και τον τίτλο της πρακτικά έχει χάσει και από τον τελικό του κυπέλλου την Τετάρτη αποκλείστηκε και τη δεύτερη θέση κινδυνεύει να μην προλάβει ώστε να πάρει εισιτήριο Τσάμπιονς Λιγκ. Τουλάχιστον με τη νίκη της περασμένης εβδομάδας έσπασε σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς τρίποντο και με μηδενικά περιθώρια θέλει ακόμη μία σήμερα κόντρα στην Ουράλ, που βολοδέρνει στα χαμηλά της βαθμολογίας. Όχι αδικαιολόγητα ο άσος στο 1,33.

(20:00) Ακισαρσπόρ – Γαλατασαράι: Με ψυχολογία από την καλή εμφάνιση επί της Σίβας (4-1) στο κύπελλο η Γαλατά, διεκδικεί και τους δυο τίτλους. Μετά τη χθεσινή νίκη της Μπεσίκτας οφείλει να συνεχίσει χωρίς απώλειες ώστε να μείνει συγκάτοικος στην κορυφή, κόντρα στην μέτρια και βαθμολογικά αδιάφορη Ακισάρ έχει όλες τις προϋποθέσεις. Πτωτικά το διπλό, στέκει στο 1,75.

INSIDE INFO

(20:00) Βίκινγκ - Μόλντε: Μπορεί εκ πρώτης όψης να φαίνεται εύκολο, όμως μόνο τέτοιο δεν είναι. Πέρσι η Μόλντε πέρασε με διπλό από το Σταβάνγκερ, κάτι που είχε να κάνει ξανά από το 2005. Η Βίκινγκ συνήθως... σεληνιάζεται όποτε φιλοξενεί τη Μόλντε, σκοράρει εδώ και έντεκα σερί εντός έδρας ματς απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο. Παράλληλα η γηπεδούχος έρχεται από νίκη ψυχολογίας επί της Σάντεφιορντ, την ώρα που η Μόλντε ίδρωσε κόντρα στην Στρομγσκόντσετ. Ανάξιο το 1,75 του διπλού, αντίθετα αξίζει δεύτερης ματιάς το 1,75 του Over.

(20:00) Μίντιλαντ – Ράντερς: Το +9 από τη δεύτερη Κοπεγχάγη η Μίντιλαντ, δεν φαίνεται πάντως να καθυσηχάζει. Η ισοπαλία με τη Χόμπρο απογοήτευσε, όμως ήταν δίκαιη, εντός έδρας η ομάδα έχει το απόλυτο (13/13) και με νέο τρίποντο κόντρα στη Ράντερς θέτει νέο ρεκόρ όλων των εποχών στην κατηγορία (έχει ήδη ισοφαρίσει το παλιότερο ρεκόρ της Κοπεγχάγης). Η Ράντερς βέβαια είναι πέντε ματς αήττητη και έρχεται από τριάρα επί της Κοπεγχάγης, όμως φέτος η Μίντιλαντ φαίνεται να έχει βρει το κουμπί της ομάδας του Τοντ. Καλός ο άσος στο 1,70.

(20:05) ΑΪΚ – Χάμαρμπι: Ντέρμπι από τα... παλιά στη Στοκχόλμη, υπάρχει μίσος ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τα είπαν ξανά φέτος, η Χάμαρμπι έκανε μεγάλο διπλό στο Friends Arena στα πλαίσια του κυπέλλου αποκλείοντας την ΑΪΚ. Ισόβαθμες οι δυο τους στο πρωτάθλημα, μέτριο προς καλό το ξεκίνημα τους, ειδικά για την ΑΪΚ πάντως η νίκη είναι σημαντική καθώς θέλει να κλείσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μάλμε. Σίγουρα η Χάμαρμπι είναι η ευχάριστη φετινή έκπληξη όντας νεοφώτιστη, όμως η γηπεδούχος θα είναι πιο... υποψιασμένη και ο άσος στο 1,73 έχει τύχη.

(21:00 Μπρεστ – Ντιζόν): Τελικός ανόδου κατά κάποιο τρόπο. Ειδικά για την Μπρεστ στην οποία το μήνυμα είναι σαφές. «Η κερδίζουμε ή τέλος». Ενώ επιθετικά έχει πολύ καλά χαρτιά, τον τελευταίο καιρό δεν σκοράρει όσο εύκολα θα μπορούσε. Εχει επτά αγωνιστικές να βάλει πάνω από ένα γκολ. Σήμερα όμως θα πρέπει να ρισκάρει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η Ντιζόν που επίσης στο σκοράρισμα έχει μια δυσκολία και μετρά έξι σερί under, έρχεται από δύο πολύ δύσκολα 1-0 και αυτό την έφερε στην τέταρτη θέση. Ο προπονητής της δηλώνει πως και με ισοπαλία παραμένει ζωντανή αλλά ο στόχος όπως εκφράζεται από τους παίκτες της είναι ένας, η νίκη και τίποτα άλλο. Από τη στιγμή που έχουμε τις δύο ομάδες να μπαίνουν για να κερδίσουν, καταλήγουμε στο G/G σε αποδόσεις αυτσάιντερ στο 1,97 ενώ σίγουρα και το over στο 2,30 δείχνει αρκετά μεγάλο.

(21:45) Αλμερία – Θέλτα: Η Αλμερία αναζητεί βαθμούς σωτηρίας, αφού βρίσκεται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, η Θέλτα Ευρώπης, ώστε να ισοβαθμήσει με την Μπιλμπάο στην έβδομη, που πιθανώς να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες οι Ανδαλουσιάνοι, τρία τρίποντα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους οι Γαλιθιάνοι, που είναι πιο ποιοτικοί και το φαβορί της αναμέτρησης. Το ένστικτο επιβίωσης μπορεί να εξισορροπήσει την ευρωπαϊκή προοπτική για την ισοπαλία του 3,40.

(22:00) Πάκος Φερέιρα – Μπράγκα: Η Μπράγκα εξασφάλισε την Πέμπτη την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου με το 1-1 στην έδρα της Ρίο Αβε και σαφές προβάδισμα από το 3-0 του πρώτου ματς. Εκπλήρωσε έτσι έναν από τους κύριους φετινούς στόχους της. Από την άλλη, στο πρωτάθλημα της μένει να διαφυλάξει την τέταρτη θέση, έχοντας ένα +4 από την Γκιμαράες με ματς λιγότερο, χωρίς πάντως – και βάσει προγράμματος – να δείχνει ότι μπορεί να κινδυνεύσει να τη χάσει. Κάτι που σημαίνει ότι δεν καίγεται τόσο ώστε να κυνηγήσουμε τη νίκη της σήμερα. Εξάλλου, η Πάκος Φερέιρα είναι αρκετά δύσκολη στην έδρα της και διαθέτει κίνητρο, αφού βρίσκεται στο -1 από την έκτη θέση. Αποφεύγουμε το χαμηλό διπλό (2,10). Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες δείχνουν να κουμπώνουν αρκετά καλά στα 2-3 γκολ, το οποίο μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική σκέψη.

MISSING LIST

(21:45) Μπελενένσες – Ρίο Αβε: Μπόλικα προβλήματα μαζεύτηκαν στην Μπελενένσες, που έμεινε μόνο με 17 παίκτες για το σημερινό ματς απέναντι σε μια άμεση ανταγωνίστρια για την έκτη θέση, η οποία δίνει το τελευταίο εισιτήριο για το Γιουρόπα από τη στιγμή που στον τελικό του κυπέλλου βρίσκονται πλέον τελεσίδικα Σπόρτινγκ και Μπράγκα. Από εν δυνάμει βασικούς, τραυματίες παραμένουν οι ποιοτικοί μέσοι Μιγκέλ Ρόσα, Κάρλος Μάρτινς και ο αμυντικός Παλμέιρα, ενώ τιμωρημένος είναι ο μπακ Νέλσον. Η Ρίο Αβε έχει να καταπολεμήσει τη μεγαλύτερη κούραση από τον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου της Πέμπτης κόντρα στην Μπράγκα. Στο πρωτάθλημα έχει χάσει έδαφος ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, αλλά στα τελευταία επτά έχει ηττηθεί μόνο από την Πόρτο, ενώ εκτός έδρας δεν δέχτηκε γκολ στα τρία τελευταία. Σκέψη η ισοπαλία.

(03:10) Τέμπερλεϊ – Σαν Μαρτίν: Πολλές οι απουσίες της Σαν Μαρτίν που ασχέτως αν δεν είναι όλες εξ ίσου σημαντικές, αποδυναμώνουν πολύ το ρόστερ μιας ομάδας η οποία δεν έχει την πολυτέλεια να στερηθεί χωρίς συνέπειες τις υπηρεσίες κανενός. Η Τέμπερλεϊ πριν τη διακοπή είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό, επομένως η κενή εβδομάδα λογικά δεν της έκανε καλό. Παρά το γεγονός αυτό, οι γηπεδούχοι έχουν σημαντικό προβάδισμα να πάρουν τη νίκη απέναντι σε ένα σύνολο που ούτως ή άλλως εκτός έδρας υστερεί. Ο άσος στο 2,30.

PUT YOUR MONEY

(20:00) Ακισαρσπόρ – Γαλατασαράι 2 (1,75 στο Stoiximan.gr)

(20:00) Βίκινγκ - Μόλντε Over 2,5 (1,75 στο Stoiximan.gr)

(20:00) Μίντιλαντ – Ράντερς 1 (1,70 στο Stoiximan.gr)

(03:10) Τέμπερλεϊ – Σαν Μαρτίν 1 (2,30 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK