Οι προτάσεις του κουπονιού της Δευτέρας

Περιορισμένο το σημερινό κουπόνι, παρόλα αυτά δεν λείπουν τα παιχνίδια που μπορούν να αποτελέσουν στοιχηματικό στήριγμα. Δυνατή φιλική μονομαχία μεταξύ Νορβηγίας – Σουηδίας, με σημαντικές απουσίες Δανία και Μαυροβούνιο, πολλά προβλήματα και στην Κότκα.Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Δευτέρας

MATCH OF THE DAY

(21:00) Νορβηγία – Σουηδία: Δυνατή πρόβα τζενεράλε των δύο σκανδιναβικών εθνικών συγκροτημάτων, ενόψει των πολύ κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν για τα προκριματικά του Euro. Στη Νορβηγία, η οποία έχει και κακή παράδοση με τελευταία εντός έδρας νίκη το 1982, έκατσε βαρύ το 5-1 από την Κροατία, ήταν ματς-τελικός, έμεινε στην τρίτη θέση, ακολουθεί ο... δεύτερος τελικός με την Ιταλία. Ο τεχνικός της τόνισε πως υπολογίζει τους παίκτες της Μόλντε (έπαιξε την Παρασκευή για το πρωτάθλημα), αλλά όχι και τους υπόλοιπους που είχαν ματς πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο. Εντός δυάδας η Σουηδία στον όμιλο-φωτιά των προκριματικών του Euro, κρίνει πολλά το επερχόμενο εντός με το Μαυροβούνιο. Με αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά και χωρίς έξι παίκτες που έδωσαν αγώνες το Σαββατοκύριακο ταξίδεψαν οι Σουηδοί. Φρέσκος και ενδεκαδάτος ο Μάρκους Μπεργκ. Τα προβλήματα και των δύο δίνουν ένα μικρό πάτημα στην ισοπαλία του 3,35, ενώ αξίζει και το αμφίσκορο του 1,95.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

INSIDE INFO

(20:45) Τουρκία – Βουλγαρία: Φιλικό παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα σε δυο ομάδες, που… ψάχνονται. Το πολύ κακό ξεκίνημα στα προκριματικά έχει φέρει με την πλάτη στον τοίχο την Τουρκία, στα εναπομείναντα πέντε ματς του ομίλου (Ισλανδία, Τσεχία, Ολλανδία, Λετονία, Καζακστάν) θα χρειαστεί την υπέρβαση. Μια από τα ίδια η Βουλγαρία, στο ντεμπούτο του Πέτεφ στον πάγκο άγγιξε τη νίκη με την Ιταλία (2-2), δύσκολα όμως θα καλύψει το έδαφος. Πτωτικά ο άσος, χωρίς αξία τα 1,70, στα ίδια περίπου επίπεδα και το under.

(21:00) Δανία – Μαυροβούνιο: Καλό τεστ πριν τον τελικό με τη Σερβία για τη Δανία, η οποία πάντως θα έχει 9 παίκτες από την u21 στην αποστολή, λόγω απουσίας των παικτών που είχαν αγώνες το Σαββατοκύριακο. Το Μαυροβούνιο προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής στη Σουηδία, όπου θα επιχειρήσει να παραμείνει ζωντανό στο παιχνίδι της πρόκρισης στο Euro του 2016, με την ως τώρα παρουσία του να μην είναι η καλύτερη δυνατή. 24μελής η αποστολή, μεγάλος απών ο σταρ/ηγέτης Βούτσινιτς. Αν η Δανία έπαιζε πλήρης θα δίναμε ένα σχετικό προβάδισμα στον άσο, αλλά με τόσους… πιτσιρικάδες στην αποστολή, το 1,70 του άσου δεν αξίζει.

(02:00) Ντάγκλας Χ. – Σανταμαρίνα: Εχασε την πρωτοπορία η Σανταμαρίνα, από την Πατρονάτο που νίκησε την Γκουαρανί Α.Φ. και για να την ανακτήσει πρέπει τουλάχιστον να μη χάσει στο Περγκαμίνο από την Ντάγκλας ενώ σε περίπτωση νίκης θα μείνει ξανά μόνη στην κορυφή. Στο παιχνίδι του κυπέλλου η ομάδα του Κολεόνι επιβεβαίωσε αυτό που φαινόταν. Οτι αποτελεί ένα πολύ καλό σύνολο που μπορεί τουλάχιστον να κοντράρει μια ομάδα της Πριμέρα. Για την Ντάγκλας πάλι, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν είναι κακή ομάδα, αλλά είναι εμφανές πως ο Γκουλιελμινπιέτρο δεν έχει βρει τον τρόπο να δέσει το ικανοποιητικό υλικό που διαθέτει, με συνέπεια να μην μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό της Σανταμαρίνα, σε απόδοση 2,45.

MISSING LIST

(18:30) Κότκα-Μάριεχαμν: Η Κότκα, πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση, γνώρισε εκτός έδρας συντριβή 4-0 από το Ροβανιέμι. Εντός έδρας σε 5 ματς έχει μόλις 1 νίκη. Ενώ για το σημερινό ματς θα έχει για ακόμη μία φορά αρκετά και σημαντικά προβλήματα απουσιών, αφού παραμένουν εκτός οι φορ Αντιλάϊνεν (2/0), Καϊβορνούμι (6/1, 1 αλλ.), ο μέσος Μουλβάνι (7/0, 2 αλλ.) και οι αμυντικοί Λόντι (11/0) και Μέρο (4/0, 3 αλλ.). Ενώ σήμερα θα στερηθεί και τον καλύτερο μεσοεπιθετικά παίκτη της Γκρουμπόροβιτς (11/2). Η Μάριεχαμν προέρχεται μεν από τη πρώτη της εντός έδρας ήττα και μάλιστα με το βαρύ 0-3 από τη Σεϊναγιοέν, όμως η εν γένει μέχρι στιγμής παρουσία της είναι ιδιαίτερα καλή αφού βρίσκεται στη 4 θέση και ο εκτός έδρας απολογισμός της είναι θετικός με 2-2-1, με μοναδική εκτός έδρας ήττα αυτή από το Ελσίνκι. Η πιο ποιοτική Μάριεχαμν μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της γηπεδούχου, με το διπλό να προσφέρεται στο 2,08.

PUT YOUR MONEY

(18:30) Κότκα-Μάριεχαμν 2 (2,08 στο Stoiximan.gr)

(21:00) Νορβηγία – Σουηδία G/G (1,95 στο Stoiximan.gr)

(02:00) Ντάγκλας Χ. – Σανταμαρίνα 2 (2,45 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK