Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

Από το εμπορικό Μίλαν – Ιντερ έως το άγνωστο για πολλούς ντέρμπι Γκιμαράες – Μπράγκα, το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr ξεψαχνίζουν το κυριακάτικο κουπόνι και προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

MATCH OF THE DAY

(21:45) Μίλαν – Ιντερ: Εστω και παρηκμασμένο, το Καμπιονάτο έχει ακόμα τα παιχνίδια εκείνα που τραβάνε τα βλέμματα όλου του ποδοσφαιρικού πλανήτη. Το Μίλαν – Ιντερ είναι ένα εξ' αυτών, με την ιδιαιτερότητα σήμερα της επιστροφής έπειτα από έξι χρόνια του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο των «νερατζούρι», αντί του απολυθέντος Βάλτερ Ματσάρι. Η αλλαγή προπονητή στην Ιντερ (άμεσα μετατρέπει το 3-5-2 σε 4-3-1-2) και κάποιες καλές απουσίες στη Μίλαν (Αλεξ, Ντε Γιονγκ) έφεραν και σχετική διαφοροποίηση στις αποδόσεις: στο 2,65 από 2,75 το διπλό, ανάλογη «τούμπα» στον άσο. Μιλάμε για ντέρμπι, πάντως, εξ ορισμού μοιρασμένο και χωρίς φαβορί, η ισοπαλία ρίσκου στο 3,35 είναι μάλλον το bet με τη μεγαλύτερη αξία.

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(15:30) Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ: Η Λίβερπουλ για τον παίκτη του στοιχήματος είναι... Λίβερπουλ, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται. Ετσι και σήμερα έχει μαζέψει πολύ χρήμα πάνω της, για νίκη στο «Σέλχαρστ Παρκ» κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Το διπλό εντοπίζεται στο 1,95, μάλλον επίφοβο όμως, δεδομένου ότι από τους reds θα λείψει ξανά ο Στάριτζ και γενικά το κλίμα στο εσωτερικό τους μετά τις συνεχείς αποτυχίες είναι τεταμένο, τόσο που πλέον και η καρέκλα του Μπρένταν Ρότζερς κρίνεται επισφαλής.

(16:00) Νάπολι – Κάλιαρι: «Φορτωμένος» ο χαμηλός άσος της Νάπολι (1,33) και δεν υπάρχουν σοβαρές αντιρρήσεις, πριν τη διακοπή είχε βρει φοβερό ρυθμό σε εμφανίσεις και αποτελέσματα. Επιπλέον, η Κάλιαρι έχει τρεις σημαντικές απουσίες, μεταξύ αυτών του πρώτου της σκόρερ Σάου (4 γκολ).

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(16:30) Αμβούργο – Βέρντερ: Τεράστιο ντέρμπι μίσους στο γερμανικό βορρά, το 147ο της ιστορίας, που βρίσκει τις δύο ομάδες φέτος να παλεύουν για την παραμονή τους: 16η η Βέρντερ με 10 βαθμούς, 17ο το Αμβούργο με 9. Εκτός μάχης για τους φιλοξενούμενους τέθηκαν ο Ντι Σάντο, σκόρερ των 6 από τα 14 γκολ τους, καθώς και ο στόπερ Πρεντλ, με τον αντικαταστάτη του τελευταίου (Λουκίμια) ακατάλληλο γι' αυτό το επίπεδο... Κάπως έτσι, κερδίζει πόντους ο άσος του 1,95.

(20:00) Αλμπαθέτε – Οσασούνα: Η Οσασούνα περίμενε με ανυπομονησία την επιστροφή των έξι διεθνών της, αλλά οι δύο γύρισαν με προβλήματα. Συνολικά σήμερα της λείπουν τρεις βασικοί αμυντικοί και καθώς και η ουραγός Αλμπαθέτε δεν φημίζεται για την καλή της άμυνα, τουναντίον (27 γκολ παθητικό σε 13 ματς, η χειρότερη στη Β' Ισπανίας), το over στο 2,15 είναι πειρασμός!

(00:10) Μπόκα – Ιντεπεντιέντε: Σε δεύτερη μοίρα περνάει το πρωτάθλημα στην Μπόκα, εδώ και κάποιες εβδομάδες, αφού έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Την Πέμπτη, σε ένα ματς που δεν βλεπόταν, παραχώρησε 0-0 στη Ρίβερ Πλέιτ και έχει τη ρεβάνς την προσεχή Πέμπτη, έτσι θα παίξει με πολλούς αναπληρωματικούς απόψε. Η Ιντεπεντιέντε θέλει μόνο νίκη για να μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου, η αντίρρησή μας έχει να κάνει με το ότι πλέον το διπλό δίνεται σε τιμές φαβορί (2,30) και... όποιος πρόλαβε τα χορταστικά 3άρια+, πρόλαβε, το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων. Δεν ψάχνουμε το ποιος θα νικήσει, αλλά την απόδοση που συμφέρει.

(02:30) Ράσινγκ – Ρίβερ Πλέιτ: Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος στην Αργεντινή και η Ράσινγκ (32 β.) καταδιώκει τη Ρίβερ (33 β.). Καθώς, όμως, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται εν μέσω των ημιτελικών του Κόπα Σουνταμερικάνα με την αιώνια αντίπαλο Μπόκα, επιλέγουν σήμερα να ξεκουράσουν τους περισσότερους βασικούς, δίνοντας έτσι μια μοναδική ευκαιρία στη Ράσινγκ για «προσπέρασμα». Ο άσος δεν είναι άσχημος στο 2,40.

INSIDE INFO

(14:30) Νυρεμβέργη – Ινγκολσταντ: Παιχνίδι για τη Β' Γερμανίας, στο οποίο η Νυρεμβέργη πάει με νέο προπονητή, τον άσημο Ελβετό Ρενέ Βάιλερ, που αντικατέστησε τον Βαλεριάν Ισμαέλ. Κίνηση αναμενόμενη, αφού το 4-2-7 που έχει απολογισμό η Νυρεμβέργη, απέχει πολύ από τις αρχικές τους προσδοκίες. Βαυαρικές ομάδες και οι δύο, αήττητη η Ινγκολσταντ (7-6-0) και με σερί 9-10-0 εκτός έδρας, ματς ειδικών συνθηκών...

(14:45) Πάρτικ Θιστλ – Αμπερντίν: Σκωτσέζικη Πρέμιερσιπ. Πήρε αέρα από την ουρά η γηπεδούχος Πάρτικ Θιστλ, με το πρώτο της φετινό διπλό (επί της Σεντ Μίρεν). Η Αμπερντίν έζησε μια μίνι αδικία στο εντός με τη Σέλτικ (1-2), είχε καλές ευκαιρίες και ένα γκολ που δέχθηκε στο 89’ το οποίο ξεκίνησε από λάθος υπόδειξη του ρέφερι. Τεστ-χαρακτήρα το ματς για την Αμπερντίν, που έχει μεν τις απουσίες της σήμερα, αλλά έχει δείξει ότι μπορεί να τις αντιπαρέλθει. Στο 1,97 το διπλό.

(16:00) Βερόνα – Φιορεντίνα: Πέντε σερί G/G η Βερόνα, που έχει δεχτεί 13 γκολ σε αυτή την πεντάδα αγώνων. Τα περσινά παιχνίδια της με τη Φιορεντίνα είχαν συνολικά 15 γκολ, δύο ήττες με 4-3 και 5-3! Στο 1,97 το οver παίζεται.

(19:00) Μπεσίκτας – Κασίμπασα: Αλλάζει έδρα η Μπεσίκτας, αφήνοντας το… αχανές «Ατατούρκ Ολιμπιάτ» μεταφέρεται στο σαφώς πιο ποδοσφαιρικό «Μπασακσεχίρ Φατίχ Τερίμ», όπου μπορεί να νιώσει… επιτέλους γηπεδούχος. Χωρίς διπλό ακόμα η Κασίμπασα (0-2-2), ενδιαφέρον ο άσος στο 2,02.

(21:00) Φλαμένγκο – Κρισιούμα: Κάθετη πτώση στον άσο της Φλαμένγκο. Η ομάδα του Βαντερλέι Λουσεμπούργκο είναι μεν αδιάφορη, όμως προέρχεται από ντροπιαστικό 4-0 από την Ατλ. Μινέιρο και ο έμπειρος κόουτς γκάζωσε τους παίκτες του ζητώντας νίκη κόντρα σε μία Κρισιούμα που το πήρε απόφαση για τον υποβιβασμό και άρχισε να διαλύει το ρόστερ της. Στο 1,50 έχει πέσει ο άσος.

(21:15) Γκιμαράες – Μπράγκα: Κυπελλικό ντέρμπι μίσους στην Πορτογαλία και, ναι, υπάρχουν και εκεί τέτοια. Το πάθος ξεχειλίζει σε αυτά τα ματς, ακόμα μεγαλύτερο και από ένα Σπόρτινγκ – Μπενφίκα. Η απορία μας έχει να κάνει με τις αποδόσεις: αουτσάιντερ (2,70) η Γκιμαράες, που είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 7-2-1, παίζει την καλύτερη μπάλα κι έχει παράδοση 38-15-8 σε εντός έδρας ματς με την Μπράγκα. Η οποία Μπράγκα, εκτός έδρας έχει ρεκόρ 0-3-2 ως τώρα...

Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

(22:00) Μαρσέιγ – Μπορντό: Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι 36 ώρες αργότερα, οι τρεις τελευταίοι πρόεδροι της Μαρσέιγ και 12 συνεργάτες τους. Περίεργο το κλίμα, ο Μπιέλσα δεν τοποθετείται και απλά λέει πως είναι σίγουρος ότι οι παίκτες είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο γήπεδο. Δεν θα σπεύσουμε στον άσο, πάντως με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια (από τη Μαρσέιγ λείπουν και τρεις βασικοί ανασταλτικοί), το να σκοράρουν αμφότερες δείχνει εφικτό σενάριο και δίνεται στο 1,85.

(23:30) Σαπεκοένσε – Μποταφόγκο: Ενα βήμα πριν τον υποβιβασμό η ταλαιπωρημένη Μποταφόγκο, η οποία εκτός έδρας δεν κερδίζει από τις 28 Μαΐου και έκτοτε τρέχει ρεκόρ 0-2-10. Η Σαπεκοένσε με εμφατικό 4-1 στην έδρα της Φλουμινένσε βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη και με τη βοήθεια του κόσμου της θα σκυλιάσει για να κάνει σημαντικό βήμα παραμονής. Στο 1,72 έπεσε ο άσος.

PUT YOUR MONEY

(14:45) Πάρτικ Θιστλ – Αμπερντίν 2 (1,97 στον Stoiximan.gr )

(19:00) Μπεσίκτας – Κασίμπασα 1 (2,02 στον Stoiximan.gr )

(20:00) Αλμπαθέτε – Οσασούνα over (2,15 στον Stoiximan.gr )

(02:30) Ράσινγκ – Ρίβερ Πλέιτ 1 (2,40 στον Stoiximan.gr )

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Το Match Money κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα.

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK