Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr ξεψαχνίζουν το κουπόνι της Κυριακής, αναλύουν και προτείνουν τα καλύτερα σημεία για στοίχημα.

2 May 1999:  Celtic fans cheer during the Scottish Premiership match against Rangers played at Celtic Park In Glasgow, Scotland. Rangers won the game 3-0 to win the title. \ Mandatory Credit: Stu Forster /Allsport
2 May 1999: Celtic fans cheer during the Scottish Premiership match against Rangers played at Celtic Park In Glasgow, Scotland. Rangers won the game 3-0 to win the title. \ Mandatory Credit: Stu Forster /Allsport GETTY IMAGES

MATCH OF THE DAY

(15:30) Σέλτικ – Ρέιντζερς: Τι κι αν η Σέλτικ έχει μείνει μόνη της τα τελευταία τρία χρόνια, τι κι αν η Ρέιντζερς ξεκίνησε την κάθαρση από τα χαμηλότερα στρώματα του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου, τα μεταξύ τους ματς θα είναι πάντα ντέρμπι. Και από τα μεγαλύτερα του κόσμου, μάλιστα, αφού ως γνωστό η κόντρα που χωρίζει τους οπαδούς τους ξεφεύγει από τα αμιγώς ποδοσφαιρικά πλαίσια. Ημιτελικός Λιγκ Καπ στο ουδέτερο «Χάμπντεν Παρκ», πρώτο Old Firm ντέρμπι μετά τον Απρίλιο του 2012, φαβορί ασφαλώς η Σέλτικ, εκτός όμως από τις ιδιαιτερότητες που κουβαλάει πάντα ένα τέτοιο ματς (και παρά τη διαφορά κατηγορίας), υπάρχει και ο παράγοντας αγωνιστικός χώρος: το χορτάρι δεν είχε πατηθεί από το καλοκαίρι και στο ίδιο γήπεδο έπαιξαν χθες Νταντί Γιουνάιτεντ – Αμπερντίν. Με άλλα λόγια, εμείς δεν βρίσκουμε το λόγο να μπλέξουμε με τον άσο στο 1,36...

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν «όλοι». Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(15:30) Αρσεναλ – Αστον Βίλα: Φυσιολογική η τάση της μάζας να πέσει πάνω στον άσο της Αρσεναλ. Δεν υπάρχει κάποια σημαντική αντίρρηση από την πλευρά μας, όμως θεωρούμε ότι υπάρχουν καλύτερα 1,25-1,30 στο κουπόνι. Η Αστον Βίλα μετά από πολύ καιρό πέρασε μια ήρεμη εβδομάδα, στην οποία μάλιστα ήρθε και η δεύτερη καλή μεταγραφή του Ιανουαρίου (μετά τον Ισπανό μεσοεπιθετικό Χιλ), ο εξτρέμ Σίνκλερ από τη Μάντσεστερ Σίτι. Σε πολύ καλή κατάσταση η Αρσεναλ, όμως έχει εξαιρετικά αμφίβολο τον Αλέξις Σάντσες, στον οποίο οφείλει μεγάλο μέρος της ανάτασής της το τελευταίο διάστημα.

(19:30) Βέροια – Ολυμπιακός: Το... 98,5% του τζίρου σε γνωστό ανταλλακτήριο έχει πέσει στο διπλό του 1,15. Με τη λογική ότι ο Ολυμπιακός είτε έτσι είτε αλλιώς θα το πάρει το ματς και θα πάει στο +5 από τον ΠΑΟΚ, που υπέστη χθες ήττα-σοκ από τον Παναιτωλικό. Πλουσιότερος δεν πρόκειται να γίνει κανείς ποντάροντας σε ένα τέτοιο σημείο...

(22:00) Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ: «7 στα 7» σε πρωτάθλημα και κύπελλο με 26-3 τέρματα μετά την οδυνηρή για την ηρεμία της Μπαρτσελόνα ήττα από τη Σοσιεδάδ. Δέκα συνεχόμενα χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, 18 σε όλες τις διοργανώσεις, 25 που σκοράρει διαρκώς η Βιγιαρεάλ. Τίποτα ιδιαίτερο το 1,22 στον άσο, το αμφίσκορο όμως στο 1,83 κάτι λέει.

MISSING LIST

(13:30) Σασουόλο – Ιντερ: Από τις απογοητεύσεις της σεζόν στη Serie A η Ιντερ, βολοδέρνει στο μέσο της βαθμολογίας και προέρχεται από δύο ματς χωρίς νίκη, στα οποία δεν σκόραρε. Ελπίζει στον καλό της... «πελάτη», τη Σασσουόλο, την οποία πέρυσι και φέτος κέρδισε δύο φορές με το απίθανο 7-0, να βρει... γιατρειά. Πρώτα όμως πρέπει να «γιατρέψει» τις πολλές ελλείψεις στην άμυνα, καθώς δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους οι στόπερ Αντρεόλι, Ζουάν Ζέσους και οι μπακ Ναγκατόμο, Ντ’ Αμπρόζιο και Καμπανιάρο. Η Σασσουόλο είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά και δημιουργεί ευκαιρίες, με τα δεδομένα αυτά δείχνει πολύ ελκυστικό το over σε απόδοση 2,05 στο Stoiximan.

(21:45) Μίλαν – Πάρμα: Η Μίλαν πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, τον Ιανουάριο δεν κατάφερε να πάρει νίκη και αποκλείστηκε και από το κύπελλο, χάνοντας 0-1 από τη Λάτσιο. Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο και τα αγωνιστικά νέα δεν την βοηθούν καθόλου, οι απουσίες είναι πάρα πολλές, ενδεικτικά αναφέρουμε τους χαφ Ντε Γιονγκ, Μοντολίβο, τους ακραίους επιθετικούς Μποναβεντούρα, Ελ Σααράουι, τους μπακ Ντε Σίλιο, Αμπάτε, Αρμέρο και τους στόπερ Μπονέρα, Ζαπάτα και Μεξές. Από την άλλη πλευρά η ουραγός Πάρμα έχει τα δικά της εσωτερικά προβλήματα με αρκετούς παίκτες φευγάτους λόγω των οικονομικών οφειλών. Καμία σκέψη ασφαλώς για τον άσο του 1,57, εδώ η όποια αξία είναι στην κόντρα του φαβορί.

(22:00) Μονακό – Λυών: Η Λυών θα παίξει χωρίς τον Λακαζέτ που είναι στη φόρμα της ζωής του από την αρχή της σεζόν κι έχει πετύχει 21 γκολ στο πρωτάθλημα. Είναι μάλιστα ο τελευταίος παίκτης που σκόραρε απέναντι στη Μονακό στα 12 τελευταία επίσημα των Μονεγάσκων. Η Μονακό χωρίς να παίζει μπαλάρα εξακολουθεί και με 1-0 και κάποιες φορές 2-0, να κερδίζει και να μειώνει τις αποστάσεις στη βαθμολογία. Ερωτηματικό όμως σήμερα με τον εξαιρετικό εξτρέμ Καρασκό (4 γκολ, 5 ασίστ) που αν και κλήθηκε στην αποστολή, είναι άρρωστος και αυτό μας απομακρύνει ελαφρώς από τον άσο. Σε κάθε περίπτωση ο άσος χρειάζεται τουλάχιστον 2,15, απόδοση στην οποία βρίσκεται στο Stoiximan.

INSIDE INFO

(15:30) Φιτέσε – Αγιαξ: Με την πλάτη στον τοίχο ο Αγιαξ μετά το 0-0 που παραχώρησε στο ντέρμπι με τη Φέγενορντ. Η ομάδα του Ντε Μπουρ καλείται να περάσει από το Αρνεμ, έτσι ώστε να παραμείνει ζωντανή στη μάχη για τον τίτλο και στο κυνήγι της Αϊντχόφεν, την οποία αντιμετωπίζει στις αρχές Μαρτίου. Η Φιτέσε προέρχεται από συντριβή στο κύπελλο (4-0 από την Γκρόνινγκεν), δεν έχει ψυχολογία και τρώει πολύ εύκολα γκολ. Το διπλό στο 2,55 αξίζει.

(16:00) Ουντινέζε – Γιουβέντους: Μια ακόμα ευκαιρία για τη Γιουβέντους, που παίρνει τις νίκες ακόμα και στην κακή της μέρα, να αυξήσει το προβάδισμα από τη δεύτερη Ρόμα στους 9 βαθμούς και να αγκαλιάσει από τώρα το τέταρτο σερί σκουντέτο. Οι «μπιανκονέρι» ταξιδεύουν σε μια φιλική έδρα προς αυτούς έδρα, πάντα βρίσκουν τον τρόπο να περνούν νικηφόρα από το «Φριούλι» της Ουντινέζε. Δεν λέει πολλά το διπλό στο 1,49 ( 0% γκανιότα στον Stoiximan), αποτελεί όμως στήριγμα.

(16:00) Τσεζένα – Λάτσιο: Από τις φορμαρισμένες ομάδες στην Ιταλία η Λάτσιο, παρά τις σημαντικές απουσίες που έχει εδώ και καιρό καταφέρνει να παίρνει τα αποτελέσματα. Μέσα στον Ιανουάριο «απέτυχε» μόνο σε ένα παιχνίδι, στο 0-1 με τη Νάπολι, στα άλλα όμως και στις δύο κολλητές αναμετρήσεις με τη Μίλαν για πρωτάθλημα και κύπελλο είχε καλές εμφανίσεις. Πάει στην Τσεζένα, η οποία στη φετινή σεζόν έχει μόλις δύο νίκες κι αυτές επί της ουραγού Πάρμα. Δεν λέει και πάρα πολλά ως απόδοση το διπλό στο 1,50, ωστόσο μπορεί να αποτελέσει βάση.

(16:30) Βέρντερ – Χέρτα: Εξι σερί νίκες στη Βρέμη έχει η Βέρντερ κόντρα στη Χέρτα και συνολικά 9 στα 13 τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας. Μπορεί να είναι μόλις η 18η αγωνιστική, αυτό το ματς όμως είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη Βέρντερ, που από χθες βρίσκεται ξανά στην επικίνδυνη ζώνη. Με τον Βίκτορ Σκρίπνικ στον πάγκο έχει εντός έδρας απολογισμό 3-1-0, ενώ οι Βερολινέζοι έχουν πετύχει ένα διπλό τους τελευταίους 11 μήνες. Κίνητρο για την επιλογή του άσου η μεγάλη τιμή του (2,30).

(17:15) Λεβαδειακός – Ξάνθη: Ο Λεβαδειακός φρέσκαρε την ενδεκάδα του κόντρα στον Απόλλωνα, όπου υπέστη την εντός έδρας συντριβή, όμως σημασία έχει πως άστραψε και βρόντηξε ο Κομπότης, οπότε αναμένουμε αντίδραση. Η Ξάνθη έρχεται από το θρίαμβο στη Λεωφόρο και την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, όμως οι βασικοί της υπέστησαν πολύ μεγαλύτερη επιβάρυνση ενώ λογικά θα έχουν αδειάσει και ψυχολογικά. Ο άσος στο 2,17.

(18:00) Αλμερία – Χετάφε: Η αρχικά θετική επίδραση της έλευσης του Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ στον πάγκο της Αλμερία εξανεμίστηκε και οι Ανδαλουσιάνοι ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες επέστρεψαν στην επικίνδυνη ζώνη. Αδιαφορο για τη Χετάφε το ματς κυπέλλου της Πέμπτης, τη νοιάζει το μόλις +3 από την κάτω τριάδα, που ήρθε μάλιστα ύστερα από τη νίκη της Δευτέρας, όταν και σταμάτησε σερί εννέα αγώνων χωρίς επιτυχία. Στο 3,10 η ισοπαλία.

(18:00) Σαουθάμπτον – Σουόνσι: Μπορεί η Σουόνσι να βρίσκεται στην πιο δύσκολη καμπή της σεζόν, όμως σε καμιά περίπτωση ο άσος δεν αξίζει για 1,61. Η Σαουθάμπτον εξακολουθεί να έχει σημαντικές απουσίες σε άμυνα και μεσαία γραμμή, ενώ προέρχεται από οδυνηρό αποκλεισμό από την Κρίσταλ Πάλας στο κύπελλο.

(18:00) Μπορντό – Γκινγκάμπ: Οι δύο ομάδες έχουν αρκετές επιθετικές δυνατότητες ενώ η Μπορντό που ενισχύθηκε, θέλει να κάνει μια νέα αρχή. Πήρε το Σουηδό φορ Τελίν που την περασμένη εβδομάδα στο 0-0 στην Μπαστιά έφτασε κοντά στο γκολ ενώ τις δύο τελευταίες μέρες προστέθηκε στο ρόστερ της ο σημαντικός μέσος Σαντόμ που έπαιζε στην Παρί. Η Γκινγκάμπ παρουσιάζεται επιθετικά κάθε φορά και ποντάρει στην εξαιρετική φόρμα του γρήγορου κυνηγού Μποβύ που πέτυχε 13 γκολ στα 12 τελευταία παιχνίδια που έπαιξε. Κρατάμε το 1,90 του G/G στο Stoiximan, δίκαιη η απόδοση και τίποτα παραπάνω.

(18:00) Ακαδέμικα – Μαρίτιμο: Δώδεκα αγωνιστικές χωρίς νίκη η Ακαδέμικα και σε αβάσταχτη πίεση, έχοντας υποχωρήσει πλέον κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Για το σημερινό ματς μετράει έξι απώλειες (τέσσερις τραυματίες, δύο στο Κόπα Αφρικα), αλλά έχει πρώτη φορά στην αποστολή δύο δανεικούς που πήρε από τη Σπόρτινγκ. Η Μαρίτιμο πάει σε αυτό το ματς αφού έκανε την έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική και κέρδισε την Πόρτο, αλλά κι ενώ στα μέσα της εβδομάδας πούλησε τον πρώτο της σκόρερ Μααζού (9 γκολ) σε ομάδα της Κίνας. Φαβορί το διπλό στο 2,50, μάλλον επίφοβο αν αναλογιστούμε το εκτός έδρας 1-1-7 των νησιωτών και ότι δεν έχουν εκτός έδρας νίκη για πέντε μήνες. Από την άλλη η Ακαδέμικα μετράει 0-7-2 εντός, αλλά οι μοναδικές ήττες είναι από Μπενφίκα και Πόρτο.

(19:15) Βαγιαδολίδ – Λούγκο: Τέσσερις (και πειστικές μάλιστα) νίκες στα πέντε τελευταία ματς έχει η Βαγιαδολίδ που στο πρόσωπο του Τζόναθαν Περέιρα βρήκε τον σκόρερ που της έλειπε και δείχνει ικανή να παλέψει για την απευθείας άνοδο. Υποδέχεται μια Λούγκο που έχει καλό ρόστερ, που δεν παίζει άσχημα αλλά κάτι παθαίνει και δεν μπορεί να κερδίσει με τίποτα. Λογικά στο 1,47 ο άσος.

(20:00) Σεβίλλη – Εσπανιόλ: Την Πέμπτη οι δύο ομάδες τα είπαν ξανά, στο ίδιο γήπεδο, αλλά για το κύπελλο. Η Σεβίλλη νίκησε 1-0, η Εσπανιόλ προκρίθηκε χάρη στο 3-1 του πρώτου αγώνα. Η νίκη τώρα για τους Ανδαλουσιάνους έχει άλλη σημασία, αφού κυνηγούν διακαώς την τέταρτη θέση, άνετοι βαθμολογικά οι Καταλανοί. Στο 1,65 ο άσος.

(20:00) Γαλατασαράι – Μπούρσασπορ: Αδιαφόρησε για το μεσοβδόμαδο παιχνίδι κυπέλλου η Γαλατά, γνώρισε μια ανώδυνη ήττα από την Εσκισεχίρ, έχοντας το μυαλό της στο ματς με την Μπούρσα. 6-1-1 το ρεκόρ της στην «Τουρκ Τελεκόμ Αρένα», μετά και τη χθεσινή νίκη της Φενέρ οι τρεις βαθμοί θεωρούνται επιβεβλημένοι. Εστω κι αν η Μπούρσα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, στο 1,93 ο άσος παίζεται.

(21:00) Λιρς – Σταντάρ: Μπάχαλο στην ουραγό Λιρς, που αγνοεί τη νίκη 12 αγωνιστικές! Μετά το απογοητευτικό 1-1 με την Μπέβερεν απομακρύνθηκε ο αποτυχημένος τεχνικός Σλάβισα Στογιάνοβιτς (είχε προσληφθεί Σεπτέμβριο). Ως αντικαταστάτης ανακοινώθηκε την Τετάρτη ο Χέρμαν Χελεπούτε, όμως δύο ημέρες αργότερα εγκατέλειψε επικαλούμενος σοβαρούς λόγους υγείας. Στο μεταξύ βέβαια πρόλαβε να... υποβιβάσει στην ομάδα νέων έξι παίκτες, μεταξύ των οποίων οι βασικότατοι Λοσάδα, Σβίνκελς και ο νεοφερμένος χαφ Μίτσιτς! Απόψε εκ των πραγμάτων την καταδικασμένη σε συμμετοχή στα μπαράζ παραμονής Λιρς θα καθοδηγήσει ο τεχνικός της Β' ομάδας, Ολιβιέ Γκιγιού. Στον αντίποδα η Σταντάρ προέρχεται από τη σπουδαία νίκη με 2-0 στο κλάσικο κόντρα στην Αντερλεχτ και επιθυμεί διακαώς το τρίποντο διότι μάχεται για μία θέση στην πρώτη εξάδα. Στο 1,80 το διπλό.

(23:30) Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα – Νιουμπλένσε: Φουριόζα ξεκίνησε η Ουν. Κατόλικα το Κλαουσούρα και δείχνει πως υπό τις οδηγίες του Μάριο Σάλας μπορεί να ονειρεύεται την κατάκτηση του τίτλου. Ομάδα με φουλ επιθετική νοοτροπία και όλους τους μεσοεπιθετικούς της φορμαρισμένους, θα κυνηγήσει από το ξεκίνημα ένα γκολ προκειμένου να θέσει βάσεις για την πρώτη εντός έδρας νίκη. Η Νιουμπλένσε δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αντιμετωπίζει παραδοσιακά προβλήματα στην άμυνα. Η Κατόλικα διατηρεί πολύ καλές πιθανότητες να κλείσει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ, ο άσος στο ημίχρονο δίνεται στο 1,90.

PUT YOUR MONEY

(15:30) Φιτέσε – Αγιαξ 2 (2,55 στον Stoiximan.gr)

(16:00) Τσεζένα – Λάτσιο 2 (1,50 στον Stoiximan.gr)

(20:00) Γαλατασαράι – Μπούρσασπορ 1 (1,93 στον Stoiximan.gr)

(21:00) Λιρς – Σταντάρ Λιέγης 2 (1,80 στον Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK