Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

Μεγάλα παιχνίδια στο κυριακάτικο κουπόνι, δεσπόζει ο τελικός του Λιγκ Καπ στην Αγγλία, Τσέλσι εναντίον Τότεναμ. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr ξεδιαλέγει τα καλύτερα, αναλύει και προτείνει!

Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

MATCH OF THE DAY

(18:00) Τσέλσι – Τότεναμ: Κρίνεται η πρώτη κούπα στο Νησί, 55ος τελικός του Λιγκ Καπ στο «Γουέμπλεϊ». Πρώτος τελικός του Μουρίνιο μετά την περσινή του επιστροφή στην Τσέλσι, πρώτος τίτλος που διεκδικεί η Τότεναμ μετά το 2008, που είχε πάρει και πάλι το Λιγκ Καπ (με αντίπαλο την Τσέλσι...). Θεωρητικά ξεκούραστη η Τσέλσι, αφού δεν έπαιξε μεσοβδόμαδα, όμως μέσα στο 2015 οι εμφανίσεις της είναι προβληματικές, οι περισσότερες, ενώ απουσιάζει σήμερα ο τιμωρημένος Μάτιτς. Η Τότεναμ αποκλείστηκε την Πέμπτη στη Φλωρεντία από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, με ήττα 2-0, αποτελεί ερωτηματικό κατά πόσο θα έχει επηρεαστεί από αυτή την εξέλιξη, πάντως στο σημερινό ματς είναι πλήρης. Στοιχηματικά, το 5,65 στο διπλό είναι σίγουρα παρατραβηγμένο, από την άλλη, ποιος τολμάει να κοντράρει τον Μουρίνιο; Εναλλακτική προσφέρει το over στο 1,80, επαληθεύτηκε στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις αλλά και στους τέσσερις από τους πέντε τελευταίους τελικούς Λιγκ Καπ.

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(13:00) Βαλένθια – Σοσιεδάδ: Πολύ παιχνίδι έχει συγκεντρώσει ο άσος της Βαλένθια και όχι άδικα. Μια Βαλένθια με 10-1-1 εντός έδρας και η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του βραδινού Ατλέτικο – Σεβίλλη, ώστε να εδραιώσει τη θέση της στη διεκδίκηση της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μέτρια η φετινή Σοσιεδάδ, μοναδική ομάδα χωρίς εκτός έδρας νίκη στην Πριμέρα, λογικό το 1,57.

(14:00) Σέλτικ – Αμπερντίν: H Σέλτικ αποχαιρέτησε το Γιουρόπα Λιγκ με ψηλά το κεφάλι, μετά την ήττα 1-0 στο Μιλάνο από την Ιντερ –ήταν η πρώτη της ήττα μετά από 9 ματς, και πρώτη στο 2015. Την περιμένει πλέον η υπεράσπιση του τίτλου της κόντρα στην Αμπερντίν, που έχει κάνει φέτος τη σκωτσέζικη Πρέμιερσιπ… ντέρμπι! Η ομάδα του ΜακΙνες μετρά 13 σερί ματς αήττητη, στα οποία ο γκολκίπερ Σκοτ Μπράουν έχει κρατήσει 11 φορές απαραβίαστη την εστία του, και πάει με ψυχολογία στο «Σέλτικ Παρκ». Η Αμπερντίν είναι επικίνδυνη εκτός με 9-1-3, χάντικαπ για τη Σέλτικ το ότι δεν είχε χρόνο για ανάσες. Ο κόσμος παίζει το φαβορί, αξίζει όμως η κόντρα... Το Χ2 προσφέρεται στο 3,85/5,75 από το Stoiximan (Live Stream).

(22:00) Ρεάλ – Βιγιαρεάλ: Να ξαναπάει στο +4 από την Μπαρτσελόνα θέλει η Ρεάλ, από το 3-1 επί της Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία και την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ έρχεται η Βιγιαρεάλ, αλλά με ημιτελικό κυπέλλου την Τετάρτη κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ροτέισον από Μαρθελίνο. Μόλις στο 1,22 ο... πολυπαιγμένος άσος, δοκιμάζουμε την τύχη μας στο 2,25 του «4-6 γκολ».

MISSING LIST

(16:00) Σασσουόλο – Λάτσιο: Δημοφιλές σημείο το διπλό της Λάτσιο, έχει σίγουρα να κάνει με τα αγωνιστικά προβλήματα της γηπεδούχου και ειδικά στην άμυνα, καθώς δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών οι στόπερ Καναβάρο, Αντέι, Τερανόβα, ο δεξιός μπακ Βρσάλκο και ο αριστερός μπακ Πελούζο, ενώ ο αριστερός μπακ Λόνγκι μετά βίας μπήκε στην αποστολή και μόνο κατ' ανάγκη θα αγωνιστεί. Στο κέντρο της άμυνας απέμειναν ο Ατσέρμπι και ο 37χρονος Μπιάνκο, άλλες λύσεις δεν υπάρχουν. Ομως και η Λάτσιο στην άμυνα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, με τη Σασσουόλο να έχει παίκτες επικίνδυνους στην επίθεση για να κάνουν ζημιά. Η Σασσουόλο πριν το παιχνίδι με τη Νάπολι σκόραρε σε 11 διαδοχικά ματς ενώ δέχεται γκολ στα 12 τελευταία στο πρωτάθλημα. Θα προτιμήσουμε το οver σε απόδοση αουτσάιντερ στο 1,93.

(22:00) Μονακό – Παρί: Χωρίς Ιμπραΐμοβιτς η Παρί αφού είναι τιμωρημένος. Εξακολουθούν και λείπουν τις δύο τελευταίες εβδομάδες οι Τ. Μότα, Λούκας, Καμπάιγ. Η Μονακό που είναι σπεσιαλίστρια των under με 11 σερί, έχει εξαιρετική ψυχολογία μετά το 3-1 στην Αρσεναλ αλλά αντιμετωπίζει πρόβλημα στην άμυνα. Είναι τιμωρημένος ο Αμπντενούρ κι έχοντας τις τελευταίες εβδομάδες εκτός μάχης τους Καρβάλιο και Ράτζι, θα κληθεί ο μέσος Τουλαλάν να παίξει στόπερ απέναντι στον Καβάνι. Κοιτάμε προς τα δεξιά, χωρίς όμως να αποκλείουμε και την ισοπαλία, αφού η Μονακό χάνει δύσκολα και σπάνια.

INSIDE INFO

(14:00) Λας Πάλμας – Τενερίφη: Μπορεί να μην έχει την αίγλη του Ρεάλ – Ατλέτικο, του Μπέτις – Σεβίλλη ή του Λα Κορούνια – Θέλτα (για τοπικά ντέρμπι ο λόγος) αλλά ίσως να είναι και οι πιο μισητές αντίπαλοι στην Ισπανία. Η μεν Λας Πάλμας παίζει την πρωτιά και την άνοδο, η δε Τενερίφη τη παραμονή. Με τον Ραούλ Ανιέ στον πάγκο της έχει βελτιωθεί και παίζει πιο επιθετικά, αλλά πάει να αντιμετωπίσει την εξαιρετική μεσοεπιθετικά Λας Πάλμας χωρίς αμυντικά χαφ (ουσιαστικά μόνο με τον Βιτόλο). Η Λας Πάλμας έχει απουσίες στην άμυνα και ψάχνει ένα ματς για να ξαναβρεί τη φόρμα της. Τα τελευταία εννέα ματς με γηπεδούχο τη Λας Πάλμας ήταν όλα under. Οι νευραλγικές απουσίες και η παρουσία του επιθετικογενή Ανιέ στην Τενερίφη, όμως, μπορούν να βγάλουν θέαμα. Over στο 2,38...

(15:00) Ναντ – Γκινγκάμπ: Ο άσος στο 2,35 μπορεί να μπει στο παιχνίδι μας. Ναι μεν η Ναντ δεν έχει νίκη εδώ και επτά αγώνες αλλά η εικόνα της στο 1-0 στη Λυών άφησε υποσχέσεις πως επιστρέφει στο σωστό δρόμο. Το κυριότερο επιχείρημα όμως στην επιλογή του άσου έχει να κάνει με το ότι η Γκινγκάμπ έρχεται από βαρύ ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Κίεβο. Και ακόμα χειρότερα, αποκλείστηκε χάνοντας με 3-1 κι αυτό μπορεί να βαρύνει περισσότερο τα πόδια της. Εχει και κακό σερί στα μετα-ευρωπαϊκά παιχνίδια που δίνει στο πρωτάθλημα αφού έχασε τα 6/7 που έδωσε φέτος.

(15:30) Ουτρέχτη – Φέγενορντ: Με μεταπτώσεις στην απόδοσή της η Ουτρέχτη παλεύει να μπει στην πρώτη 8άδα. Παίζει μπροστά σε φανατισμένη ατμόσφαιρα και πάντα δημιουργεί πολλές φάσεις. Η Φέγενορντ έχει να διαχειριστεί πολλά. Την απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ (1-2 από τη Ρόμα, σε ένα επεισοδιακό ματς), το ότι ο τεχνικός Φρεντ Ρούτεν θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, αλλά και την απουσία του πρώτου της σκόρερ Καζίμ Ρίτσαρντς, που χτύπησε την Πέμπτη. Το 1Χ σε διπλή ευκαιρία στο 1,85.

(16:05) Αρσεναλ – Εβερτον: Παρότι έπαιξε την Πέμπτη η Εβερτον και σίγουρα δεν θα είναι η πιο ξεκούραστη ομάδα του κουπονιού, δεν δικαιολογείται το σημαντικό ποντάρισμα στον άσο της Αρσεναλ (1,65). Πρώτον: είναι απογοητευμένη και ξενερωμένη από το 1-3 της Τετάρτης από τη Μονακό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεύτερον: Θα υπάρχει έντονη γκρίνια και κακή διάθεση στην κερκίδα, αλλά και αντιδράσεις κατά του Βενγκέρ, που σίγουρα θα επηρεάσουν το κλίμα. Τρίτον: Γενικότερα δείχνει σε κακή κατάσταση, χωρίς φρεσκάδα και χωρίς ιδέες.

(18:00) Μονπελιέ – Νις: Σε πολύ καλή φόρμα η Μονπελιέ, στα εννιά τελευταία έχασε μόνο στο τελευταίο εντός έδρας, άδικα, με 2-1 από τη Λιλ. Αντέδρασε κερδίζοντας με 2-0 στην Γκινγκάμπ. Σήμερα επιστρέφει και ο φορ Μπάριος (6 γκολ) που ήταν εκτός την περασμένη εβδομάδα. Η Νις ποντάρει κυρίως στην άμυνά της τις τελευταίες εβδομάδες αφού δεν έχει πετύχει γκολ στα τέσσερα τελευταία. Πήρε τρία 0-0 κι έχασε στο τελευταίο με 1-0 από τη Μονακό. Είχε και κάποια αμυντικά ερωτηματικά αφού ένας βασικός στόπερ δεν προπονήθηκε κανονικά. Ο άσος είναι σωστός στο 2,05.

(18:00) Εϊμπαρ – Μπιλμπάο: Μίνι βάσκικο ντέρμπι. Η Εϊμπαρ μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες, έξι χωρίς νίκη, το χειρότερο σερί της και έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα εντός έδρας της πλην ενός. Από αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη έρχεται η Μπιλμπάο, το οδυνηρό 2-3 από την Τορίνο, και στο καπάκι πάει σε επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου την Τετάρτη με την Εσπανιόλ. Ρίσκο στο «Χ» του 3,10.

(18:00) Χιρόνα – Νουμάνθια: Ο Πάμπλο Ματσίν, προπονητής της Χιρόνα, γεννήθηκε στη Σόρια, πέρασε όλη την ποδοσφαιρική του ζωή (παίκτης, προπονητής) στην αγαπημένη του Νουμάνθια ως πέρυσι που ανέλαβε τους Καταλανούς. Μια Χιρόνα που δεν θα έχει τα 2/3 της βασικής της μεσαίας γραμμής και μάλλον τον αρχισκόρερ της. Μια Νουμάνθια με μία ήττα (και 10 ισοπαλίες) στα 17 τελευταία ματς, με απουσία στα χαφ και ίσως και στην άμυνα. Το 3,40 στην ισοπαλία αξίζει.

(19:15) Ιντερ – Φιορεντίνα: Για τους λάτρεις των παραδόσεων, η Ιντερ τρέχει την πιο ισχυρή παράδοση όταν υποδέχεται τη Φιορεντίνα, την κερδίζει επί 12 σερί ματς στο «Σαν Σίρο». Φυσικά το παιχνίδι είναι αμφίρροπο ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους, ενώ αμφότερες προέρχονται από επίπονα ευρωπαϊκά ματς την Πέμπτη και η κόπωση θα είναι δεδομένη. Λόγω παράδοσης και απόδοσης στο 2,20 ο άσος της Ιντερ δεν περνά απαρατήρητος.

(20:30) Παλεστίνο – Ντεπ. Ικίκε: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στη Χιλή, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ποιοτικά χαρακτηριστικά στα 3/4 του γηπέδου. Η Παλεστίνο μεσοβδόμαδα έγραψε ιστορία, κερδίζοντας 1-0 τη Σαμόρα στη Βενεζουέλα για το Λιμπερταδόρες. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο κόουτς Πάμπλο Γκέδε άφησε εκτός αποστολής δύο «διαμάντια» της μεσοεπιθετικής γραμμής. Τους μεσοεπιθετικούς Βαλενσουέλα και Βαλένσια. Καθαρά τεχνική επιλογή, με σκοπό να τους έχει φρέσκους στο σημερινό ματς. Πιστεύουμε ότι η Παλεστίνο γύρισε σελίδα και μπαίνει με άλλη ψυχολογία στο παιχνίδι, ποντάρουμε στο ότι θα εμφανίσει αρετές που τη συντρόφευαν σε όλο το Απερτούρα και πατάμε στην αγωνιστική αστάθεια της Ντεπ. Ικίκε προκειμένου να πάμε στον άσο του 1,97.

(22:00) Λεγανές – Αλκορκόν: Δύο προάστια στα νότια της Μαδρίτης συγκρούονται απόψε σε ένα κομβικό ματς και για τις δύο. Η μεν Λεγανές είναι σε εξαιρετική κατάσταση, η δε Αλκορκόν παραπαίει. Αδερφοποιημένοι οι δύο σύλλογοι και οι οπαδοί, κάτι που κάνει δύσκολη την πρόβλεψη. Αγωνιστικά είναι άσος, αλλά...

PUT YOUR MONEY

(14:00) Σέλτικ – Αμπερντίν Χ/2 (3,85/5,75 στον Stoiximan.gr)

(15:00) Ναντ – Γκινγκάμπ 1 (2,35 στον Stoiximan.gr)

(15:30) Ουτρέχτη – Φέγενορντ 1Χ (1,85 στον Stoiximan.gr)

(18:00) Τσέλσι – Τότεναμ over (1,80 στον Stoiximan.gr)

(20:30) Παλεστίνο – Ντεπ. Ικίκε 1 (1,97 στον Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK