Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

Δυνατό το στοιχηματικό μενού και αυτή την Κυριακή, με δυνατές αναμετρήσεις στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με κύπελλα και «πονηρά» ματς στη λατινική Αμερική! Το Match Money με το Contra.gr ρίχνουν «φως» σε περίπου 150 ματς και στέκονται σ’ αυτά που έχουν πραγματικό στοιχηματικό ενδιαφέρον!

Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

MATCH OF THE DAY

(21:45) Ιντερ – Μίλαν: Σε όποια κατάσταση και να βρίσκονται αμφότερες, το ντέρμπι του Μιλάνου ξεχωρίζει και συγκεντρώνει τα βλέμματα. Οι δύο ομάδες κάνουν φέτος κακή πορεία και βολοδέρνουν στο μέσο της βαθμολογίας, το μεταξύ τους ντέρμπι είναι η τελευταία ευκαιρία για να μπορέσουν να διατηρήσουν ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο. Η Ιντερ είναι στους 41 βαθμούς, η Μίλαν στους 42, έχοντας ως στόχο τη Σαμπντόρια που χτες στραβοπάτησε και έφτασε τους 50. Δεν διακρίνουμε φαβορί κάποια από τις δύο, κυρίωςγιατί δεν έχουν καταφέρει σε κανένα σημείο της σεζόν να αποκτήσουν διάρκεια στην απόδοσή τους. Ισως η ισοπαλία στο 3,50 του Stoiximan.gr, που προσφέρει το ματς και σε Live Stream, να είναι το μόνο σημείο το οποίο αξίζει ποντάρισμα.

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(14:15) Ινβερνές – Σέλτικ: Ημιτελικός Κυπέλλου Σκωτίας, στο… ουδέτερο εθνικό στάδιο του «Χάμπντεν Παρκ» της Γλασκώβης, όπου τουλάχιστον τα 3/4 θα είναι… πράσινα. Μονό παιχνίδι, ένας κρίσιμο βήματα προς το τρεμπλ για τη Σέλτικ, η οποία όμως δίνει το πέμπτο της ματς σε 18 ημέρες! Γκραν φαβορί η ομάδα του Ντέιλα απέναντι στη μαχητική Ινβερνές, κάτω από το 1,50 το διπλό της, παρότι η Ινβερνές του Τζον Χιουζ, 3 φέτος στην Πρέμιερσιπ, έχει ζορίσει απίστευτα φέτος τη Σέλτικ. Οι «καθολικοί» έχουν κερδίσει μόνο σε ένα από τα 3 φετινά τους παιχνίδια κόντρα στους «χαϊλάντερς», το περασμένο Σάββατο, ήρθαν 1-1 στο Ινβερνές. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, αξίζει η Σέλτικ τα 1,30 της;

Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

(17:00) Αστον Βίλα – Λίβερπουλ: Ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας, με την αναμέτρηση να είναι νοκ-άουτ (παράταση, πέναλτι) και να διεξάγεται στο «Γουέμπλεϊ». Φαβορί στα χαρτιά η Λίβερπουλ, η οποία έχει μείνει πολύ πίσω από την τετράδα στο πρωτάθλημα και στοχεύει αποκλειστικά στο κύπελλο για να γλυκάνει μια πολύ «ξινή» χρονιά, γεμάτη γκρίνια και αμφισβήτηση. Μάλιστα, θα παίξει ουσιαστικά πλήρης, αφού δυο-τρεις που λείπουν δεν επηρεάζουν τα πλάνα του Ρότζερς. Από την άλλη, η Αστον Βίλα μπαίνει με… αέρα στο μεγάλο ματς, στην επιστροφή της στο «Γουέμπλεϊ» μετά από 15 χρόνια. Είναι στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχει πάρει τονωτικές νίκες στα τελευταία της και παραδοσιακά ζορίζει τη Λίβερπουλ. Εχει κάποια προβλήματα (Αγκμπονλαχόρ αμφίβολος, τιμωρημένος ο Σάντσες), αλλά μπορεί να τα ξεπεράσει. Σε καμιά περίπτωση δεν αξίζουν οι τιμές της νίκης της Λίβερπουλ, υπάρχουν σκέψεις για την κόντρα. Το 1 DNB είναι στο 4,00, με 0% το ματς στο Stoiximan.gr, και σε Live Stream!

(17:15) Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα: Τελικός για τα πλέι οφ. Ποντάρουμε στην εμπειρία και στην ικανότητα του Ατρομήτου, που εντός έδρας μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Ο ΠΑΣ Γιάννινα εντυπωσιάζει αλλά τώρα που μπαίνει το «πρέπει» κρίνουμε πως δεν θα τα καταφέρει. Εχουν προκύψει και τα δεδομένα προβλήματα με την αδειοδότηση, οπότε, κάπως έτσι ο άσος του Ατρόμητου από το 1,80 κατέβηκε στο 1,60.

(18:00) Γρανάδα – Σεβίλλη: Με τη Γρανάδα να μην σηκώνει κεφάλι (και τους παίκτες να ζητούν δημοσίως συγνώμη στους οπαδούς της), το διπλό της Σεβίλλης στο 1,83 μπορεί να αξιοποιηθεί από κάποιους. Είναι πάντως μια τοπική μονομαχία και οι φιλοξενούμενοι (που κυνηγάνε τη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ) έρχονται από την απαιτητική αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Ζενίτ στην έδρα τους.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(18:00) Νουμάνθια – Μπαρτσελόνα Β’: Η Νουμάνθια ύστερα από δύο κακές εμφανίσεις υποδέχεται χωρίς δύο βασικότατα στελέχη της ανασταλτικής της λειτουργία την ουραγό Μπαρτσελόνα Β’. Η Νουμάνθια σκοράρει εύκολα εντός έδρας, η Μπαρτσελόνα Β’ δέχεται πανεύκολα γκολ και εσχάτως έχει αρχίσει να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες στα ματς. Πιθανό over, ok η απόδοσή του στο 1,65, ίσως να αξίζει και λίγο παραπάνω ρίσκο και σε όριο 3,5 γκολ στο 2,55.

(03:30) Λανούς – Μπόκα: Το κλάσικο με την Μπάνφιλντ μπορεί να απέφερε μια νίκη ψυχολογίας στη Λανούς, ωστόσο την άφησε χωρίς 2 βασικά της στελέχη στην επίθεση, τους Μπενίτες και Ακόστα. Το γεγονός αυτό προκαλεί μεγάλο πρόβλημα στον Σελότο, ο οποίος θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει ως δεύτερο επιθετικό τον 19χρονο Αστίνα, που φέτος έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά ως αλλαγή. Η Μπόκα σχεδόν πάντα ένα γκολ το πετυχαίνει στοιχείο που αυτομάτως δίνει στην ομάδα του Αρουαμπαρένα προβάδισμα να φτάσει στο τρίποντο. Επεσε το διπλό από το μπόλικο 2,70, οριακά αποδεκτό στο 2,35.

INSIDE INFO

(16:00) Βαρέζε – Αβελίνο: Εμπορικό το διπλό της Αβελίνο στο 1,75, το ματς ήταν να διεξαχθεί χτες αλλά πήρε μετάθεση για σήμερα Κυριακή, καθώς οι οπαδοί της Βαρέζε προξένησαν υλικές ζημιές στο γήπεδο και στον χλοοτάπητα, με αποτέλεσμα η λίγκα να πάρει την απόφαση αναβολής. Οι οπαδοί της Βαρέζε προχώρησαν σε αυτή την κίνηση διαμαρτυρόμενοι για την κακή πορεία της ομάδας, που οδεύει φουλ για τον υποβιβασμό, περιμένει τη μαθηματική επιβεβαίωση. Η Αβελίνο βέβαια από την πλευρά της δεν είναι στο καλύτερο φεγγάρι, με πέντε ήττες στα τελευταία επτά ματς, ωστόσο αυτό το παιχνίδι είναι η ευκαιρία της για να διασφαλίσει τη θέση στην πρώτη οκτάδα και τη συμμετοχή στα πλέι- οφ ανόδου. Εχει και απουσίες η γηπεδούχος, με το βασικό δίδυμο στόπερ των Μποργκέζε και Ρέα εκτός μάχης. Προσφέρεται το διπλό στο 1,75 για στήριγμα.

(17:45) Ουτρέχτη - Τβέντε: Παιχνίδι για την πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας. Χωρίς άγχος και χωρίς ουσιαστικό κίνητρο η Ουτρέχτη, δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι. Με μεταπτώσεις στην απόδοσή της η γηπεδούχος, προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Ντεν Χάαγκ, όπου άξιζε να πάρει αποτέλεσμα, θέλει, τώρα, να αποζημιώσει τον κόσμο της. Δεν σταματούν τα προβλήματα της Τβέντε, έφαγε νέα καμπάνα -3 βαθμών (-6 συνολικά), την ώρα που οι οπαδοί της ζητούν την απόλυση του τεχνικού Σρέουντερ.

(18:00) Μονπελιέ – Καέν: Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον, η Καέν είναι αυτή που θέλει τους βαθμούς αφού κινδυνεύει. Η Μονπελιέ παίζει απλά για το καλύτερο δυνατό. Η Καέν εκτός έδρας είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Στα πέντε τελευταία σημείωσε τρεις νίκες, σε Ναντ, Παρί και Ρεν. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα 4 από τα 5 αυτά παιχνίδια σκόραρε από δύο φορές και πάνω. Επιθετικές και οι δύο ομάδες, η Μονπελιέ στο γήπεδό της έχει 8 σερί over, η δε Καέν μακριά από το δικό της έχει πέντε σερί. Κατά συνέπεια καταλήγουμε στο over και στο μεταξύ τους σημερινό παιχνίδι, το 1,95 είναι αρκετά αξιόλογο. Μπορούμε να το συνδυάσουμε και με εκατέρωθεν γκολ ώστε να ανεβάσουμε και λίγο την απόδοση (2,30). Μπορούμε να πάμε φυσικά και στο συντηρητικότερο DnB (2,75).

(19:00) Κάλιαρι – Νάπολι: Η Νάπολι έβγαλε από το πουθενά απίστευτη εικόνα στο ματς του Γιουρόπα Λιγκ με την φορμαρισμένη Βόλφσμπουργκ και τη συνέτριψε με 4-1, μέσα στη Γερμανία, δείχνοντας πως βρίσκει πάλι τον καλό της εαυτό. Και πάει στο Κάλιαρι βρίσκοντας την αντίπαλο σε κακή κατάσταση, προερχόμενη από δύο ισοπαλίες στην τελευταία δεκάδα αγώνων της και ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό. Και το κλίμα στην Κάλιαρι δεν είναι το καλύτερο, στην προπόνηση της Παρασκευής οπαδοί έκαναν «ντου», προπηλάκισαν τους παίκτες και ο νεαρός αμυντικός Μούρου έφαγε και αρκετές ψιλές. Το 1,85 του διπλού στο Stoiximan.gr είναι εξαιρετική επιλογή, για μια Νάπολι που θέλει να προστατεύσει την τέταρτη θέση.

(22:00) Εϊμπαρ – Θέλτα: Η Εϊμπαρ, ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος του 2014, έσπασε προ δέκα ημερών μακρό σερί χωρίς τρίποντο, αλλά βρίσκεται πάλι σε απόσταση βολής από την επικίνδυνη ζώνη. Ποντάρει στην έδρα της ώστε να πάρει άλλη μια σημαντική νίκη έναντι της ούτε κρύο, ούτε ζέστη Θέλτα, που μόνο αν κάνει κάποιο εντυπωσιακό ντεμαράζ μπορεί να προλάβει την έβδομη θέση. Οχι ευκαταφρόνητο το 3,75 στον άσο.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

(21:30) Τάνκε – Τακουαρεμπό: Μεγάλο παιχνίδι στην Ουρουγουάη, πραγματικά καθοριστικό για τις δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους. Η Τακουαρεμπό αν δεν νικήσει, στην ουσία αποχαιρετά την κατηγορία, καθώς θα μείνει με αμιγώς μαθηματικές ελπίδες σωτηρίας. Η Τάνκε από την άλλη χρειάζεται τους βαθμούς ώστε να ξεφύγει από τη ζώνη, η οποία μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα, πλησίασε πολύ. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Αντούνες να αναλαμβάνει φαίνεται να έχει κάνει καλό στους «βερδινέγκρος» και μετά την ισοπαλία με τη Χουβεντούδ εκτός, μάλλον ήρθε η ώρα για το σύνολο που εδρεύει στη Φλόριδα να φτάσει επιτέλους σε μια νίκη. Απόλυτα ικανοποιητικός ο άσος στο 2,30.

(00:00) Τζαγκουάρες – Μιγιονάριος: Παρατεταμένο ντεφορμάρισμα για την Τζαγκουάρες, η οποία δεν κερδίζει από τα μέσα Μάρτη και μετά ενώ το επιμέρους ρεκόρ που «τρέχει» στο συγκεκριμένο διάστημα είναι 0-3-4 και εντός αυτού έχει σκοράρει μόλις δύο φορές! Σύνολο που παίζει φουλ επίθεση και καίγεται για νίκη η Μιγιονάριος, η οποία θέλει να τελειώνει με το «καπάρωμα» μιας θέσης στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι πάσχουν από ανισορροπία εκτός έδρας, ωστόσο είναι ομάδα που κοιτάζει την επίθεση και βρίσκει από μία τουλάχιστον φορά δίχτυα στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Πηγαίνουμε με το κίνητρο της Μιγιονάριος και το διπλό σε απόδοση 2,30.

(02:30) Ουν. Λα Καλέρα – Παλεστίνο: Μπορεί η Ουνιόν Λα Καλέρα να πραγματοποιεί καλή σεζόν στο Κλαουσούρα και να είναι μέσα στο παιχνίδι πλασαρίσματος στη λιγκίγια για το Σουνταμερικάνα, ωστόσο παραμένει μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Το εντός έδρας παιχνίδι με την Παλεστίνο είναι ένας μίνι τελικός παραμονής, προκειμένου να διατηρήσει τη διαφορά που έχει και να μην μπλέξει περαιτέρω στις δύο αγωνιστικές που απέμειναν. Ηπαλεστίνο κατά τα φαινόμενα θα παρατάξει βασικούς και σε αυτό το ματς, ωστόσο κουβαλά κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Μπόκα στην Αργεντινή για το Λιμπερταδόρες, όπως και απογοήτευση από τον αποκλεισμό που βίωσε από τη φάση των ομίλων. Προβάδισμα στον άσο σε απόδοση 2,05.

PUT YOUR MONEY

(16:00) Βαρέζε – Αβελίνο 2 (1,75 στο Stoiximan.gr)

(17:00) Αστον Βίλα – Λίβερπουλ 1 DNB (4,00 στο Stoiximan.gr)

(18:00) Μονπελιέ – Καέν Οver 2,5 (1,95 στο Stoiximan.gr)

(18:00) Νουμάνθια – Μπαρτσελόνα Β’ Over 2,5 (1,65 στο Stoiximan.gr)

(19:00) Κάλιαρι – Νάπολι 2 (1,85 στο Stoiximan.gr)

(21:30) Τάνκε – Τακουαρεμπό 1 (2,30 στο Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις για όλα τα ματς, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα! Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK