Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

Ο τρίτος (και τελευταίος;) τελικός της Α1, μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο κυριακάτικο πρόγραμμα. Κατά τα άλλα, τα προκριματικά του Euro 2016, η πρεμιέρα της Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα και τα λάτιν παιχνίδια (Βραζιλία, Αργεντινή, Ουρουγουάη), μπαίνουν στο μικροσκόπιο της συντακτικής ομάδας του Match Money.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

MATCH OF THE DAY

(19:30) Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τρίτος τελικός στην Α1, με σαφές προβάδισμα για τον Ολυμπιακό. Σοβαροί οι «ερυθρόλευκοι» στα δύο πρώτα ματς, χωρίς σε κανένα να πιάσουν ταβάνι στην απόδοσή τους, πήραν δύο καθαρές νίκες και τους έμεινε ακόμα μία για να πανηγυρίσουν τον τίτλο. Κατάμεστο το ΣΕΦ και η λογική λέει ότι το πάθημα του πρόσφατου παρελθόντος έγινε μάθημα, με την παρουσία του Σφαιρόπουλου στον πάγκο να εγγυάται ότι οι γηπεδούχοι θα παρουσιαστούν και απόψε σοβαροί και προσγειωμένοι. Με τον Μπατίστα στην αποστολή ο Παναθηναϊκός, και πάλι όμως υπολείπεται λύσεων και είναι πιθανό μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ματς, να το παρατήσει. Εφικτό να ξεπεραστεί το χάντικαπ των 9,5 πόντων, σε απόδοση 1,85.

PUBLIC BETS

(19:00) Σλοβενία – Αγγλία: Η Αγγλία είναι στην κορυφή του ομίλου της με το απόλυτο των νικών (5/5) και πάει για την έκτη επικράτηση στη Λιουμπλιάνα. Από την πλευρά της η Σλοβενία ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με την Ελβετία και απόψε θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα, κόντρα στην άνετη πρωτοπόρο. Είναι τέλος σεζόν, δεν αποκλείεται η Αγγλία να εμφανιστεί πιο χαλαρή, η όποια αξία στο παιχνίδι δεν βρίσκεται στο πολυπαιγμένο διπλό του 1,87 αλλά στην καλοπληρωμένη ισοπαλία του 3,40 στο Stoiximan.

(00:30) Βραζιλία – Περού: Γκραν φαβορί η σελεσάο, στην πρεμιέρα της στο Κόπα Αμέρικα, έχει λογικά συγκεντρώσει πολύ ποντάρισμα. Μετά την καταστροφή στο Μουντιάλ, μετρά 10/10 με τον Ντούνγκα στον πάγκο, αλλάζοντας νοοτροπία. Πλέον παίζει πιο γρήγορα και η αποστολή της αποτελείται από τεχνίτες κυρίως και ευέλικτους παίκτες. Το Περού, πάντως, αναμένεται να παίξει «μαζεμένα» και έτσι αντί για τον χαμηλό άσο, προκρίνουμε το under, που δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ.

MISSING LIST

(22:00) Τσακαρίτα – Ντάγκλας Χ.: Με πολλές απουσίες θα αγωνιστεί η Τσακαρίτα, πληρώνοντας το ξύλο που έριξαν οι παίκτες της στο προηγηθέν παιχνίδι με την Ολ Μπόις. Πέντε βασικούς θα στερηθεί ο Μπιγέρι, ο οποίος μην έχοντας άλλη λύση ρίχνει στη μάχη τους πιτσιρικάδες, ελπίζοντας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Η Ντάγκλας δείχνει σημάδια ανάκαμψης, παίζοντας αν μη τι άλλο καλύτερα απ’ ό,τι πριν από λίγο καιρό, γεγονός που ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο το ενδεχόμενο του αουτσάιντερ διπλού.

INSIDE INFO

(18:00) Χιρόνα – Σαραγόσα: Επαναληπτικός στα πλέι οφ της ισπανικής Σεγούντα Ντιβισιόν, η Χιρόνα είναι με τα... δύο πόδια στον τελικό, έχοντας πάρει με 3-0 το πρώτο ματς. Εκεί όπου εκμεταλλεύτηκε την απίθανη γκάφα του αντίπαλου γκολκίπερ στο 22' και την αστοχία των πολύ καλύτερων στο πρώτο ημίχρονο γηπεδούχων. Ματς-ρουλέτα ο επαναληπτικός, ίσως γίνουν κάποιες αλλαγές στη Χιρόνα, ενώ από τη φιλοξενούμενη λείπει ξανά ο αρχισκόρερ Μπαστόν.

(19:00) Ρωσία – Αυστρία: Εξαιρετικό ξεκίνημα για την Αυστρία, πρωτοπόρος στον έβδομο όμιλο των προκριματικών του Euro με 4-1-0 απολογισμό (είχε νικήσει τη Ρωσία 1-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι) στα μισά του δρόμου. Βίοι αντίθετοι για τη Ρωσία με 2-1-2, η δεύτερη νίκη στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της, με το Μαυροβούνιο στα χαρτιά λόγω επεισοδίων. Must win για τους Ρώσους, που έχουν την επόμενη αγωνιστική τη δεύτερη Σουηδία επίσης στην έδρα τους, αλλά όσο δεν πείθουν, τόσο δεν δικαιολογούν το 2,10 του άσου. Συντηρητικό παιχνίδι στο 1,55 του under.

(21:30) Νασιονάλ – Πενιαρόλ: Ημιτελικός του πρωταθλήματος στην Ουρουγουάη, με τη Νασιονάλ σε περίπτωση νίκης να μη χρειάζεται τελικό για να στεφθεί πρωταθλήτρια, καθώς τερμάτισε πρώτη στη συνολική βαθμολογία. Σε περίπτωση νίκης της Πενιαρόλ ωστόσο, ακολουθεί διπλός τελικός, ξανά μεταξύ τους, όπου βέβαια όλα είναι πιθανά. Αυτό και μόνο αρκεί για να τηρήσουν οι δύο ομάδες μια πιο προσεκτική στάση, αφού για αμφότερες παίζονται πολλά. Αν και πρόκειται για δύο επιθετικές ομάδες, τα πολλά γκολ δεν έχουν τόσες πολλές πιθανότητες όσο δείχνουν οι αποδόσεις στο over. Αξίζει το under κοντά στο 2,00.

(21:45) Σλοβακία – ΠΓΔΜ: Η Σλοβακία είναι από τις εκπλήξεις της προκριματικής φάσης και μαζί με την Αγγλία του 5ου ομίλου οι μοναδικές εθνικές με το απόλυτο στις νίκες (5/5). Φυσικά είναι στην πρώτη θέση του γκρουπ, πάνω και από την Ισπανία, την οποία είχε νικήσει με 2-1. Τα Σκόπια από την πλευρά τους διαδραματίζουν ρόλο κομπάρσου στον όμιλο, με μόλις τρεις βαθμούς, δεν δείχνουν ικανά να κόψουν βαθμούς από τη Σλοβακία, παρότι προχώρησαν και σε αλλαγή προπονητή, με τον Λιουμπίνκο Ντρούλοβιτς να κάνει ντεμπούτο απόψε. Στήριγμα το 1,30 του άσου στο Stoiximan.

(22:00) Παλμέιρας – Φλουμινένσε: Υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού Μαρσέλο Ολιβέιρα (πρώην Κρουζέιρο) θα αγωνιστεί σήμερα η Παλμέιρας, αναζητώντας μία νίκη ηρεμίας και αισιοδοξίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η «βερντάο» διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ της αλλά μέχρι στιγμής έχει αποτύχει να τη συνδυάσει με σερί θετικών αποτελεσμάτων, κάτι που έφερε και την απόλυση του τεχνικού Οσβάλντο ντε Ολιβέιρα μετά την ήττα 2-1 από τη Φιγκεϊρένσε. Υπάρχει εξτρά κίνητρο για μία νέα αρχή κόντρα στη Φλουμινένσε. Μία Φλουμινένσε που δεν χάνει από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ο Εντερσον Μορέιρα (2-2-0), ωστόσο σήμερα απομακρύνεται πρώτη φορά μετά από ένα μήνα μακριά από το Ρίο και το «Μαρακανά». Παράλληλα, έχει σημαντικές απουσίες με πιο εξέχουσα αυτή του στράικερ/κάπτεν Φρεντ. Θεωρούμε ότι η Παλμέιρας έχει την ποιότητα και το ανανεωμένο κίνητρο προκειμένου να πάρει τη νίκη, με τον άσο σε απόδοση 1,75.

(02:30) Σανταμαρίνα – Χιμνάσια Χ.: Πρωτοπόρος στη Β' Αργεντινής η Σανταμαρίνα, η οποία αποδεικνύει πως διαθέτει ένα σοβαρό σύνολο που δεν αποτελεί κάποιο πυροτέχνημα, αλλά θα διεκδικήσει την άνοδο, ακόμα και χωρίς μπαράζ. Η ομάδα της Ταντίλ παρουσιάζεται αρκετά καλύτερη στην έδρα της, στην οποία μετράει πέντε σερί νίκες. Η Χιμνάσια Χουχούι δεν είναι αμελητέα ποσότητα, ωστόσο όπως οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίες, εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να δείξει το ίδιο πρόσωπο με εντός. Αξίζει ο άσος στο 2,38.

PUT YOUR MONEY

(19:00) Σλοβενία – Αγγλία Χ (3,40 στον Stoiximan.gr)

(19:30) Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (+9,5) 1 (1,85 στον Stoiximan.gr)

(21:30) Νασιονάλ – Πενιαρόλ under (1,95 στον Stoiximan.gr)

(02:30) Σανταμαρίνα – Χιμνάσια Χ. 1 (2,38 στον Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Σύγκριση αποδόσεων στο http://www.matchmoney.com.gr/odds-comparison

News 24/7

24MEDIA NETWORK