Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

Το Μπραζιλεϊράο σε πρώτο πλάνο στο κυριακάτικο κουπόνι, με... ολίγη από Νορβηγία και Β' Αργεντινής. Αναλύει και προτείνει η στοιχηματική ομάδα του Match Money, ξεχωρίζοντας τελικά τέσσερις άσους.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

MATCH OF THE DAY

(22:00) Παλμέιρας – Σάο Πάουλο: Μπορεί το Κορίνθιανς – Παλμέιρας να είναι το μεγάλο κλάσικο του Σάο Πάουλο, ωστόσο και το Παλμέιρας – Σάο Πάουλο έχει ένταση, αντιπαλότητα και νεύρα. Μεγάλο παιχνίδι λοιπόν, μεταξύ δύο ομάδων που είναι σε διαφορετική τροχιά. Η μεν Παλμέιρας από την αρχή της σεζόν έχει αγοράσει 25 παίκτες για να γίνει πάλι ανταγωνιστική. Η δε Σάο Πάουλο είχε ένα πανίσχυρο ρόστερ, το οποίο αναγκαστικά αποδομεί λόγω οικονομικών δυσχερειών. Κοινός παρονομαστής; Αμφότερες έχουν στον πάγκο «φρέσκους» προπονητές. Από τη μία ο δις πρωταθλητής με την Κρουζέιρο, Μαρσέλο Ολιβέιρα. Από την άλλη ο πολυνίκης με την Ατλ. Νασιονάλ, Κολομβιανός Χουάν Κάρλος Οσόριο. Πιστεύουμε ότι στο πρώτο εντός έδρας ματς του Μαρσέλο Ολιβέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας, η «βερντάο» θα ανταποκριθεί στην πρόκληση και θα δείξει καλό πρόσωπο, καθώς ο προπονητής της είχε το χρόνο να δουλέψει την ομάδα. Από την άλλη, η αύρα των πρώτων ημερών του Οσόριο, η οποία έφερε τρεις σερί νίκες, αρχίζει να γίνεται παρελθόν και με τις αποχωρήσεις παικτών, το έργο του Κολομβιανού τεχνικού ακόμη πιο δύσκολο. Κρίνουμε δίκαιο τον φαβοριτισμό της Παλμέιρας και πάμε με τον άσο σε απόδοση 2,32.

INSIDE INFO

(19:00) Τρόμσο – Χάουγκεσουντ: Αυτό που ξεχωρίζει από το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι η παράδοση, με την Τρόμσο να μετράει οκτώ σερί νίκες την τελευταία 15ετία που υποδέχεται τη Χαούγκεσουντ και συνολικά 9-4-1 από το 1998 ανεξαρτήτως έδρας. Παράλληλα οι γηπεδούχοι δείχνουν να βρίσκονται σε ανοδική πορεία με μόλις μία ήττα στα τελευταία τέσσερα, κάνοντας τίμιες εμφανίσεις, τη στιγμή που η Χάουγκεσουντ έχει ένα βαθμό στα τελευταία τρία και ακόμα και στις νίκες της, δεν πείθει. Στο 1,75 ο άσος.

(22:00) Κοριτίμπα – Κρουζέιρο: Η Κοριτίμπα την προηγούμενη αγωνιστική στο εκτός έδρας κλάσικο με την Ατλ. Παραναένσε (2-2) έδειξε πυγμή και πάθος. Αυτό ήταν το δεύτερο 90λεπτο με τον Νέι Φράνκο στον πάγκο και ήδη φάνηκε η βελτίωση που υπάρχει στο αγωνιστικό υπό τις οδηγίες του έμπειρου κόουτς. Εντός έδρας παραδοσιακά είναι δυνατή και χτυπά στα ίσια όλες τις αντιπάλους. Το ίδιο θα κάνει και σήμερα με την Κρουζέιρο. Μια Κρουζέιρο που σαν σύνολο δεν έχει την ποιότητα των προηγούμενων ετών και είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσει τον τίτλο. Οι εταιρίες πιστεύουν ότι η Κρουζέιρο είναι φαβορί στο σημερινό παιχνίδι. Εμείς διαφωνούμε. Δεν είναι φαβορί, γιατί πρώτα απ’ όλα παίζει σε μία πολύ δύσκολη έδρα και αντιμετωπίζει μία ομάδα η οποία διαθέτει την ψυχολογική ωρίμανση προκειμένου να παλέψει και να πάρει την πρώτη νίκη με τον νέο προπονητή που έχει στον πάγκο εδώ και δύο βδομάδες. Προβάδισμα στον άσο του 3,05.

(00:20) Φέρο – Σεντράλ Κόρδοβα: Εκανε το αναμενόμενο στραβοπάτημα η Φέρο στο εξ αναβολής με τη Σπορτίβο Μπελγράνο και πλέον στην έδρα της κόντρα στη Σεντράλ Κόρδοβα μπορεί να επιστρέψει στις νίκες. Η ομάδα του Μπρόγι υπερτερεί των φιλοξενουμένων, οι οποίοι εκτός έδρας παρουσιάζονται πολύ προβληματικοί, μην μπορώντας να δείξουν ούτε το μισό από αυτό που μπορούν. Δεν ενθουσιάζει ο άσος του 1,87, ωστόσο είναι δίκαιος.

(00:30) Ιντερνασιονάλ – Σάντος: Η Σάντος παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Κορίνθιανς, δεν μας πείθει όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Στο πιο πρόσφατο 90λεπτο μακριά από τη «Βίλα Μπελμίρο» απέσπασε 2-2 από την Ατλ. Μινέιρο αλλά βάσει όσων έγιναν στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί να χαρακτηριστεί και συγκυριακό το αποτέλεσμα. Από την πλευρά της η Ιντερνασιονάλ είναι ισχυρή μπροστά στο κοινό της, βλέπει να έρχονται τα παιχνίδια του Κόπα Λιμπερταδόρες εντός Ιουλίου και θέλει τουλάχιστον στο Πόρτο Αλέγκρε να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες προκειμένου να μείνει κοντά στην πρώτη τετράδα. Ποιοτικά κρίνουμε ότι η Ιντερνασιονάλ είναι σε καλύτερο επίπεδο, δείχνουμε προτίμηση στην έδρα και πάμε με τον άσο του 2,05.

(02:30) Ατλ. Τουκουμάν – Μπόκα Ουνίδος: Στα πρόθυρα κρίσεις η Ατλέτικο Τουκουμάν, όχι τόσο αγωνιστικής, όσο εσωτερικής. Ο κόουτς Ασκονσάμπαλ αμφισβητείται έντονα και όχι άδικα, καθώς με ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία, η ομάδα του έχει χάσει βαθμούς από ομάδες-ουραγούς στη βαθμολογία υποβιβασμού. Αυτό ασφαλώς και δεν πρόκειται να βοηθήσει την Ατλέτικο στην αναμέτρηση με την Μπόκα Ουνίδος, όπου μερίδα κόσμου θα πάει προκατειλημμένη και στο πρώτο λάθος θα δείξει ξεκάθαρα τη δυσφορία του. Με τέτοιες συνθήκες μια ομάδα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και η Μπόκα Ουνίδος που έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτήν την κατηγορία, πιθανότατα θα το εκμεταλλευτεί. Οριακή αξία στη διπλή ευκαιρία του Χ2 στο 1,75.

PUT YOUR MONEY

(19:00) Τρόμσο – Χάουγκεσουντ 1 (1,75 στο Stoiximan.gr)

(22:00) Κοριτίμπα – Κρουζέιρο 1 (3,05 στο Stoiximan.gr)

(22:00) Παλμέιρας – Σάο Πάουλο 1 (2,32 στο Stoiximan.gr)

(00:30) Ιντερνασιονάλ – Σάντος 1 (2,05 στο Stoiximan.gr)

*** Στο MATCH MONEY της Τρίτης βουτάμε στο Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ, ταξιδεύουμε σε όλες τις γωνιές της Ευρώπης επισκεπτόμενοι γνωστές, λιγότερο γνωστές αλλά κι εντελώς άγνωστες περιοχές. Με ρεπορτάζ που όμοιά τους δεν θα βρείτε πουθενά! Μη χάσετε το Match Money της Τρίτης!

*** Αναλυτικές ειδήσεις και προγνωστικά στο www.matchmoney.com.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK