Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

Παραδοσιακά οι Άγγλοι κάνουν γιορτές στα γήπεδα... Boxing Day, λοιπόν, σε ένα πολύ πλούσιο, άκρως βρετανικό, κουπόνι Παρασκευής. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr αναλύουν και προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

MATCH OF THE DAY

(17:00) Μπέρνλι – Λίβερπουλ: Ισως το πιο σημαντικό φετινό τεστ της Λίβερπουλ, καθώς βρισκόμαστε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές του πρωταθλήματος. Ενώ ήταν τραγική στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, τις τρεις τελευταίες εβδομάδες δείχνει να ξυπνάει. Εχασε άδικα 3-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέρασε άνετα στο Λιγκ Καπ την Μπόρνμουθ, ενώ ήταν εκπληκτική, αλλά πάρα πολύ άτυχη στο 2-2 με την Αρσεναλ. Η Μπέρνλι είναι καλή ομάδα, ανεβασμένη σε σύγκριση με τους πρώτους μήνες της περιπέτειάς της στην Πρέμιερ, όμως με το ρυθμό που πιάνει η Λίβερπουλ στα τελευταία ματς δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. Στο 1,70 το διπλό είναι οριακά αποδεκτό.

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(14:45) Τσέλσι – Γουέστ Χαμ: Το λονδρέζικο ντέρμπι που ανοίγει την αυλαία στην Boxing Day. Οπως είναι φυσιολογικό ο άσος της Τσέλσι έχει πάρει παιχνίδι. Δεν υπάρχει κάποια σημαντική αντίρρηση. Η Γουέστ Χαμ είναι δεδομένα πολύ ανεβασμένη από το ξεκίνημα, όμως το ταβάνι της δεν ακουμπάει διπλό στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Αξιο αναφοράς ότι ο Αλαρντάις, προπονητής της Γουέστ Χαμ, δεν έχει νικήσει ποτέ τον Μουρίνιο (0-3-5), ενώ δείχνει να... στοχεύει περισσότερο στο δεύτερο ντέρμπι του Λονδίνου, αυτό με την Αρσεναλ που ακολουθεί.

INSIDE INFO

(15:30) Μαλίν – Μουσκρόν Περουβελτζ: Η Μαλίν αγνοεί τη νίκη εδώ και οχτώ αγωνιστικές (0-5-3) επομένως θα τα δώσει όλα απόψε για να κλείσει το 2014 με ένα τρίποντο. Ούτως ή άλλως στην έδρα της είναι αήττητη οχτώ σερί ματς (3-5-0) μετρώντας πάντως πέντε διαδοχικές ισοπαλίες. Ειδικά στις δύο τελευταίες με Οστάνδη και Γάνδη έχασε πραγματικά τα άχαστα για να κολλήσει στο 0-0. Στον αντίποδα η νεοφώτιστη Μουσκρόν έχει υπερβεί τον εαυτό της μέχρι στιγμής ούσα στο -6 από την επικίνδυνη ζώνη. Δέχεται πάντως εννιά σερί αγώνες γκολ και σίγουρα τα εκτός έδρας παιχνίδια δεν είναι το φόρτε της αφού σε εννιά συνολικά εξορμήσεις ως φιλοξενούμενη έχει απολογισμό 1-3-5.

(17:00) Τσάρλτον - Κάρντιφ: Σημαντική άνοδος του άσου σε αυτό το παιχνίδι της Τσάμπιονσιπ, από το 2,85 αγγίζει πλέον το 3,20, με τον άσο να παραμένει ουσιαστικά αμετάβλητος στο 2,40, ενώ έχει αρχίσει να χαμηλώνει η ισοπαλία, στα επίπεδα του 3,15. Μάλλον φυσιολογικά, αφού εκτός από το ότι η γηπεδούχος βρίσκεται σε πτωτική τροχιά με σερί 0-2-3, είναι η... βασίλισσα των ισοπαλιών στην κατηγορία, με 12 μέχρι στιγμής. Παιχνίδι πάντως που είναι η επιτομή του πάσο, από τη στιγμή που και η Κάρντιφ έρχεται από δύο ήττες, με χαρακτηριστική αγωνιστική αστάθεια.

(17:00) Μπόρνμουθ - Φούλαμ: Πρωτοπόρος στην Τσάμπιονσιπ και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση η Μπόρνμουθ, έχει συν τοις άλλοις και την πιο καλή επιθετική γραμμή στην κατηγορία με 50 γκολ στο ενεργητικό της. Ομάδα που έχει το εύκολο σκοράρισμα η Φούλαμ, αλλά με αμυντικά τρωτά, αμφότερες ανοίγουν πολύ τα παιχνίδια τους (7/11 εντός over 2,5 η Μπόρνμουθ, 9/11 εκτός η Φούλαμ), με το over 2,5 στο 1,60 να αποτελεί μία καλή επιλογή.

(17:00) Μπράιτον - Ρέντινγκ: Μόλις έξι μήνες άντεξε στην τεχνική ηγεσία της Μπράιτον ο Σάμι Χίπια. Ο Φιλανδός τεχνικός παραιτήθηκε στις αρχές της εβδομάδας, αναλαμβάνοντας το μεγαλύτερο μερίδιο για την πολύ κακή ως τώρα πορεία της ομάδας, η οποία βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Υπό άλλες συνθήκες το διπλό του 3,35 θα είχε ένα στοιχηματικό ενδιαφέρον, όσο κι αν η Ρέντινγκ βρίσκεται σε ένα εξίσου μεταβατικό στάδιο, όμως πλέον δεν αποκλείεται να υπάρξει μία αγωνιστική αντίδραση των γηπεδούχων και καλύτερα είναι να το αποφύγουμε.

(17:00) Πρέστον - Μπάρνσλεϊ: Στο γκρουπ κορυφής της Α' Αγγλίας η Πρέστον, η οποία τρέχει σερί 5-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Εξαιρετικά αξιόπιστη στο γήπεδο της με ρεκόρ 5-4-1, απόλυτα επαγγελματική και ουσιαστική στις αναμετρήσεις της (δεν είναι τυχαίο το ότι έχει 7 νίκες με το στεγνό 1-0), είναι το σωστό φαβορί στο 1,60 απέναντι στην ασταθέστατη Μπάρνσλεϊ.

17:00 Ντόβερ – Γουέλινγκ: Παιχνίδι για την Κόνφερενς της Αγγλίας. Επίσημη πρώτη για τον Τζόντι Μπράουν στον πάγκο της Γουέλινγκ, όμως δύσκολα μπορεί να αξιοποιηθεί η συγκεκριμένη συγκυρία, αφού η Ντόβερ βρίσκεται σε άριστη φόρμα (σερί 8-5-0), ενώ και η Γουέλινγκ έχασε τον πρώτο σκόρερ Μαρς (8 γκολ).

(19:00) Λιρς – Κλαμπ Μπριζ: Σημάδια αποσύνθεσης στη Λιρς, η οποία προέρχεται από τον διασυρμό με 6-0 στη Σαρλερουά. Σουρωτήρι πίσω, δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ 19 σερί αγωνιστικές και είναι χωρίς νίκη εδώ και εννιά παιχνίδια (0-2-7). Εχει τη χειρότερη άμυνα με 41 γκολ παθητικό. Από τώρα έχει συμβιβαστεί με την ιδέα των μπαράζ παραμονής. Στον αντίποδα η Κλαμπ Μπριζ πάει φουλ για πρωτάθλημα και προπορεύεται πανάξια στη βαθμολογία. Είναι αήττητη 25 διαδοχικά επίσημα σε Βέλγιο και Ευρώπη (15-10-0). Σκοράρει κατά ριπάς και ασφαλώς είναι την κορυφαία επίθεση με 48 γκολ ενεργητικό, δηλαδή 2,4 ανά αγώνα! Αναμενόμενα χαμηλά το διπλό, στο 1,44.

(20:00) Γκεντσλερμπιρλιγκί – Γαλατασαράι: Στο κυνήγι της κορυφής η Γαλατά, μια στροφή πριν το ντέρμπι με την Μπεσίκτας δοκιμάζεται στην έδρα της Γκεντσλέρ. Σε καλή κατάσταση η «Τζιμ Μπομ», κέρδισε και τα τρία ματς πρωταθλήματος με τον Χαμζάογλου, συμπεριλαμβανομένου και του κυπέλλου στα τέσσερα τελευταία πέτυχε 21 γκολ! Η Γκεντσλέρ κάνει φιλότιμη προσπάθεια αλλά δεν έχει δυνατότητες για το κάτι παραπάνω, στο 2,10 το διπλό στέκει.

PUT YOUR MONEY

Μπέρνλι - Λίβερπουλ 2 (1,70 στον Stoiximan.gr)

Μαλίν - Μουσκρόν 1 (1,80 στον Stoiximan.gr)

Γκεντσλερμπιρλιγκί – Γαλατασαράι 2 (2,20 στον Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK