Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

Όλο και μεγαλύτερο γίνεται το ενδιαφέρον στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Επανέναρξη και για την Μπουντεσλίγκα, με την αγωνιστική να ανοίγει με το Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

MATCH OF THE DAY

(21:30) Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν: Με απουσίες ξανά η Μπάγερν στην επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα (Λαμ, Ριμπερί, Ραφίνια, Τιάγκο, Χάβι Μαρτίνεθ), αλλά και με μια βασική ενδεκάδα που δεν σου επιτρέπει να την κοντράρεις στα ίσια. Βρίσκεται στο +11 από τη Βόλφσμπουργκ και φυσικά δεν θα… χάσει τον ύπνο της σε περίπτωση ισοπαλίας (πληρώνει κοντά στο 4,40). Στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος νίκησε 2-1 τη Βόλφσμπουργκ, καλές πιθανότητες μοιάζει να έχει ξανά το 2-3 γκολ λόγω της αγωνιστικής απραξίας που έχει προηγηθεί.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:45) Μπόρνμουθ - Γουότφορντ: Με ντέρμπι κορυφής, και μάλιστα τηλεοπτικό, ανοίγει η αυλαία της Τσάμπιονσιπ. Σε πείσμα όλων των προβλέψεων, η Μπόρνμουθ παραμένει πρώτο άλογο στην κούρσα, αν και στα πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έκανε κάποια νερά (1-2 από τη Νόριτς, 1-0 από τη Λιντς) που ίσως υποδηλώνουν κάποιο αγκομαχητό στη φόρμα της. Η Γουότφορντ αρχίζει να βρίσκει σταδιακά μία διάρκεια στις εμφανίσεις της, με 6 νίκες στα 8 τελευταία, έκλεισε τη ψαλίδα και προέρχεται από το καταιγιστικό 7-2 επί της Μπλάκπουλ. Αναμέτρηση που έχει συγκεντρώσει σημαντικό παιχνίδι, το σετ με τον άσο στο 1,80 και το διπλό στο 4,00 δεν αποτυπώνει σε καμία περίπτωση τη βαθμολογική διαφορά των ομάδων και υποτιμά τις αγωνιστικές δυνατότητες των φιλοξενούμενων. Στο 1,95 το Χ2 για ένα πιο συντηρητικό παιχνίδι, στο πιο ψηλό 3,00 το Draw No bet (επιστροφή χρημάτων στην ισοπαλία), για τους τολμηρούς τα 4άρια.

INSIDE INFO

(21:30) Κλαμπ Μπριζ – Οστάνδη: Η Κλαμπ Μπριζ οδηγεί την κούρσα στο Βέλγιο έχοντας αφήσει στο -5 την πρωταθλήτρια Αντερλεχτ. Είναι 29 διαδοχικά παιχνίδια αήττητη (18-11-0) για όλες τις διοργανώσεις και σκοράρει σχεδόν τρία γκολ ανά ματς μέσα στην έδρα της, το «Γιαν Μπρέιντελ». Επίσης, απόψε υπολογίζει ξανά μετά από απουσία ενός μήνα τον μαέστρο Βάσκες. Στον αντίποδα η ντεφορμέ Οστάνδη ηττήθηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια του 2015 δεχόμενη συνολικά 10 γκολ! Παράλληλα στερείται για διάφορους λόγους τρεις αμυντικούς (Σμίσερ, Λουκάκου, Λουισάντ) και τον κορυφαίο κόφτη Τζάλι, που ολοκλήρωσε πρόσφατα τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Αφρικα. Πολλά με λίγα αναμένεται η μεταξύ τους κόντρα στη δυτική Φλάνδρα. Στο 1,61 ο άσος σε συνδυασμό με το over.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

(21:00) Τουρ – Αζαξιό: Παιχνίδι για τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Ο νυν προπονητής της Αζαξιό Πανταλονί ήταν στον πάγκο της Τουρ ως το Νοέμβριο και έφυγε κάτω από συνθήκες που δεν άρεσαν καθόλου στους γηπεδούχους. Πίεζε την κατάσταση ώστε να αποχωρήσει και να πάει στην Αζαξιό κι ενώ προηγουμένως έλεγε πως δεν πρόκειται να αφήσει τον πάγκο της Τουρ. Οι γηπεδούχοι τον περιμένουν αρκετά αγριεμένοι και ο ίδιος δηλώνει πως ξέρει τι θα συναντήσει αλλά τονίζει πως διατηρεί και αρκετά καλές σχέσεις με αρκετούς από αυτούς, κυρίως με τον νυν προπονητή της που ήταν εκείνος (ο Πανταλονί) που τον έφερε στην ομάδα σαν βοηθό του.

(21:00) Σατορού – Ανζέ: Αγώνας για τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Και οι δύο ομάδες ψάχνουν νίκες για να παραμείνουν μέσα στους στόχους τους, την παραμονή η Σατορού και την άνοδο η Ανζέ. Τα τελευταία τους σκορ ήρθαν με αρκετά γκολ, η Σατορού έχει δύο κολλητά over ενώ η Ανζέ που διαθέτει στο πρόσωπο του Κοτζιά τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, έχει 5/6 τελευταία over. Περιμένουμε και σήμερα να συνεχίσουν όσα δείχνουν το τελευταίο διάστημα και κατά συνέπεια το 2,25 του Stoiximan παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον.

(21:00) Φορτούνα Ακίλιζ: Αναμέτρηση για τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Η Φορτούνα ξεκίνησε δυνατά μέσα στο 2015, με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, όμως αυτές οι νίκες μπορεί να παραπλανήσουν. Την πρώτη της νίκη (1-0 τη Χέλμοντ), τη σημείωσε έχοντας παίκτη παραπάνω από το πρώτο ημίχρονο και με ένα πέναλτι στο δεύτερο μέρος, ενώ στο 3-1 επί της Ρόντα, είχε όλη την τύχη με το μέρος της για να τα καταφέρει. Η Ακίλιζ βρίσκεται στην καλύτερή της φετινή κατάσταση και είναι σε θέση να πάρει αποτέλεσμα. Η διπλή ευκαιρία (Χ2) της Ακίλιζ βρίσκεται στο 1,66.

(21:45) Βαγιεκάνο – Λα Κορούνια: Χωρίς εντός έδρας νίκη από τις 23/11 η Βαγιεκάνο (μόλις επτά βαθμούς εκεί), δεκαοκτώ συνεχόμενα ματς χωρίς ισοπαλία ανεξαρτήτως έδρας, με καλό «μαξιλαράκι» +7 από την επικίνδυνη ζώνη. «Καίγεται» η Λα Κορούνια, στο +2 από τα ζόρια, μοναδική εκτός έδρας στις 15/09 (μόλις έξι βαθμούς συνολικά εκεί), δεν έχει σκοράρει μακριά από το «Ριαθόρ» στα πέντε τελευταία της. Ρισκάρουμε στην ισοπαλία του 3,50.

(05:30) Τιχουάνα – Μονάρκας: Πολύ θετικό το ξεκίνημα της Τιχουάνα στο Κλαουσούρα, μπορεί να έχασε στην πρεμιέρα, αλλά ακολούθησαν οι δύο νίκες επί των φιναλίστ του Απερτούρα (1-0 εντός την Αμέρικα, 2-1 εκτός της Τίγκρες), αποτελέσματα που σαφώς ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και το ηθικό της. Η Μονάρκας δεν έχει ακόμα νίκη (0-2-1), αν και η εικόνα της είναι σαφώς καλύτερη σε σχέση με αυτήν του Απερτούρα, όπου τερμάτισε στην τελευταία θέση. Το θέμα είναι ότι μπαίνει πλέον και σε τριπάκι Λιμπερταδόρες, έχοντας τον πρώτο προκριματικό την Τρίτη, κάτι που μπορεί να την αποπροσανατολίσει. Αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί η Τιχουάνα, που έχει μομέντουμ και μια από τις πιο δύσκολες έδρες στη χώρα, με το έξτρα αβαντάζ του συνθετικού τερέν. Ο άσος βρίσκεται στο 2,02 και μοιάζει καλή περίπτωση.

MISSING LIST

(21:00) Γκαζελέκ – Κλερμόν: Η Κλερμόν χάνει για το επόμενο εξάμηνο τον πρώτο της σκόρερ Σααντί (11 γκολ). Σημαντική απουσία αφού δεν διαθέτει στον πάγκο κάποιον άλλο παίκτη με εύκολο γκολ.

PUT YOUR MONEY

Φορτούνα - Ακίλιζ Χ2 (1,66 στο Stoiximan.gr )

Βαγιεκάνο - Λα Κορούνια Χ (3,50 στο Stoiximan.gr )

Τιχουάνα - Μονάρκας 1 (2,02 στο Stoiximan.gr )

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK