Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

Μπορεί τα περισσότερα από τα εθνικά πρωταθλήματα να βρίσκονται σε διακοπή, το παιχνίδι, όμως, δεν τελειώνει ποτέ και στο επίκεντρο βρίσκονται οι αγώνες των εθνικών ομάδων, αλλά και η Ευρωλίγκα όπου υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής
INTIME SPORTS

MATCH OF THE DAY

(22:00): Γαλατάσαραϊ - Παναθηναϊκός: Οι… χιλιοταλαιπωρημένοι Τούρκοι πάλεψαν στο Βερολίνο, γύρισαν το ματς από το -18 στην 4η περίοδο, όμως στο τέλος, οι 7-8 παίκτες που χρησιμοποίησε σε όλο το παιχνίδι ο Αταμάν, δεν άντεξαν και έχασαν από την Αλμπα. Νέο χαστούκι στο πρωτάθλημα, εντός έδρας ήττα από την Τουρκ (76-80). Ο Παναθηναϊκός έκανε μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του κόντρα στη Ρεάλ και έγινε το αφεντικό για την τέταρτη θέση. Εβγαλε τρομερή ενέργεια στην άμυνα, περιόρισε όλα τα όπλα των Ισπανών και προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο του που γέμισε το ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» χρωστούν μία μεγάλη εκτός έδρας εμφάνιση. «Πάνοπλοι» στην Τουρκία, με 7-8 παίκτες παίζει το τελευταίο δίμηνο η Γαλατά. Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:45) Αγγλία - Λιθουανία: Παιχνίδι για τον 5ο όμιλο των προκριματικών της ευρωπαϊκής ζώνης. Η Αγγλία είναι κάτι παραπάνω από σοβαρή και αξιόπιστη έως τώρα, τα πηγαίνει εξαιρετικά και φυσικά η κορυφή της ανήκει έχοντας κάνει το 4/4 και με απολογισμό τερμάτων 11-1. Από τις πιο αδύναμες εθνικές η Λιθουανία, οι δύο νίκες που έχει σημειώσει είναι απέναντι σε Σαν Μαρίνο (με 2-0) και Εσθονία (1-0). Ασος που παίζεται και με χάντικαπ.

INSIDE INFO

(21:45) Ισπανία – Ουκρανία: Μάλλον απροσδόκητα ισόβαθμες με 3-1-0 απολογισμό οι δύο ομάδες στον τρίτο όμιλο, αμφότερες έχουν ηττηθεί από την πρωτοπόρο Σλοβακία. Δεν αμφιβάλλει κανείς πως το φαβορί της αναμέτρησης είναι η ευρωπαία πρωταθλήτρια, αλλά από το 1,37 του άσου θα προτιμήσουμε το 2,00 του «2-3 γκολ», καθώς οι Ουκρανοί με όπλο την άμυνά τους (ένα γκολ παθητικό στο γκρουπ) έχουν ηττηθεί μόλις τρεις φορές στα τελευταία 25 παιχνίδια τους.

(21:45) Μαυροβούνιο - Ρωσία: Πολύ κρίσιμο παιχνίδι στον έβδομο όμιλο, με τις δύο ομάδες να έχουν από πέντε βαθμούς και να θέλουν τη νίκη για να μη μείνουν και άλλο πίσω από Αυστρία και Σουηδία. Το Μαυροβούνιο δεν δείχνει να έχει τη δυναμική των προηγούμενων προκριματικών και δεν έχει καταφέρει να κερδίσει αδύναμες ομάδες, όπως τη Μολδαβία και το Λιχτενστάιν. Εντός έδρας, πάντως, μπορεί να αποτελέσει σκληρό καρύδι για τους Ρώσους που στο τελευταίο τους επίσημο παιχνίδι ηττήθηκαν από την Αυστρία. Ζόρικο ματς και ο φαβοριτισμός των Ρώσων δεν μας λέει κάτι.

(21:45) Λιχτενστάιν - Αυστρία: Παιχνίδι για τον 7ο όμιλο. Φιλότιμο και overachiever τον τελευταίο καιρό το Λιχτενστάιν, που μετά την ισοπαλία με το Μαυροβούνιο πέτυχε το πρώτο διπλό ύστερα από 14 χρόνια επικρατώντας με 1-0 στο Κισινάου της Μολδαβίας. Η Αυστρία όμως είναι σε τελείως διαφορετικό επίπεδο, νίκησε Μαυροβούνιο και Ρωσία, οδεύοντας ολοταχώς για πρόκριση με... θέα από την πρώτη θέση του ομίλου. Μοιάζει πολύ δύσκολο να γκρεμίσει στο γειτονικό Βαντούζ - ουσιαστικά θα παίξει εντός έδρας - ό,τι έχει χτίσει με πολύ κόπο έως τώρα. Το διπλό είναι φυσιολογικά πολύ μικρό.

(21:45) Μολδαβία - Σουηδία: Παιχνίδι για τον 7 όμιλο των προκριματικών της ευρωπαϊκής ζώνης. Τελευταία στον όμιλο η Μολδαβία με μόλις ένα βαθμό στο ενεργητικό της, ενώ στο τελευταίο της επίσημο παιχνίδι έχασε ακόμη και από το Λιχτενστάιν, αυτό τα λέει όλα για τη δυναμικότητα της. Η Σουηδία παραμένει αήττητη στον όμιλο, έβγαλε ζόρικο πρόγραμμα και θέλει την πρώτη θέση του γκρουπ.

(22:00): Σάμροκ – Μποέμιαν: Το «Ρεάλ – Μπαρτσελόνα» του ιρλανδικού πρωταθλήματος, το μεγάλο ντέρμπι του Δουβλίνου, το οποίο πάντως τα τελευταία χρόνια λόγω των οικονομικών προβλημάτων της Μποέμιαν έχει χάσει μέρος της αίγλης του. Φέτος, υπάρχει μια ακόμη ιδιαιτερότητα, η παρουσία του Πατ Φένλον στον πάγκο της Σάμροκ. Ο Φένλον έχει συνδέσει το όνομά του με τη μεγάλη Μποέμιαν της τριετίας 2008-2011 και είχε αποχωρήσει για τη Χιμπέρνιαν μόλις ξεκίνησαν τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα. Σίγουρα μιλάμε για ένα σημαντικό ντέρμπι, από την άλλη όμως τα 1,67 του άσου δεν περνούν απαρατήρητα, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε τη σημαντική διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων.

(02:10) Ροζάριο - Κολόν: Πρωτοπόρος η Ροζάριο στην Αργεντινή παρά την πρώτη της απώλεια την περασμένη αγωνιστική απέναντι στη Ραφαέλα, αλλά εδώ και καιρό δεν πείθει με την απόδοση της. Αυτή τη φορά τίθεται αντιμέτωπη με την Κολόν, η οποία με εξαίρεση δύο σερί παιχνίδια με Μπάνφιλντ και Μπόκα, έχει να επιδείξει λίγα θετικά στοιχεία. Χαμηλός ο άσος σε σχέση με το ρίσκο που εμπεριέχει.

PUT YOUR MONEY

(21:45) Ισπανία – Ουκρανία 2 έως 3 γκολ (2,00 στο Stoiximan.gr)

(21:45) Μολδαβία - Σουηδία 2 ημ./τελ. (2,05 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK