Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

Το ενδιαφέρον στις εθνικές ομάδες, με τα προκριματικά του Euro 2016 να βρίσκονται στο προσκήνιο, ενώ για το Κόπα Αμέρικα το Μεξικό υποδέχεται τη Βολιβία. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Foto de accion durante el partido Amistoso Mexico vs Bolivia, en la Foto: (i)-(d) DANIEL CHAVEZ, ERICK TORRES

09/09/2014/MEXSPORT/ JORGE MARTINEZ

Dicks Sporting Goods Park
Foto de accion durante el partido Amistoso Mexico vs Bolivia, en la Foto: (i)-(d) DANIEL CHAVEZ, ERICK TORRES 09/09/2014/MEXSPORT/ JORGE MARTINEZ Dicks Sporting Goods Park MEXSPORT

MATCH OF THE DAY

(21:45) Κροατία - Ιταλία: Το ντέρμπι κορυφής του 8ου ομίλου, ανάμεσα στις δύο αήττητες ομάδες του γκρουπ, θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο στο Σπλιτ, λόγω τιμωρίας των Κροατών. Και χωρίς σημαντικούς παίκτες και για τις δύο ομάδες. Από τους Κροάτες θα λείψουν μεταξύ άλλων ο ηγετικός χαφ Μόντριτς λόγω τραυματισμού και ο τιμωρημένος στόπερ Τσόρλουκα, εξίσου σημαντικές και περισσότερες αριθμητικά αυτές των Ιταλών, μεταξύ άλλων θα λείψουν οι πολύτιμοι μέσοι Ντε Ρόσι, Βεράτι και οι κεντρικοί αμυντικοί Κιελίνι, Μπαρτσάλι. Το παιχνίδι είναι ισορροπημένο, η απουσία του κόσμου το κάνει «απρόβλεπτο», ίσως όμως η επιθυμία των δύο ομάδων να τελειώσουν αήττητες τη χρονιά μπορεί να το οδηγήσει στην ισοπαλία. Στο 3,25 με 0% γκανιότα στο Stoiximan η σχετική απόδοση.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(19:00) Καζακστάν – Τουρκία: Παιχνίδι για τον 1ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2016. Με την πλάτη στον τοίχο η Τουρκία, κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στο Καζακστάν είναι απαγορευτικό. Στο τελευταίο της επίσημο, έδειξε χαρακτήρα και πήρε 1-1 από την Ολλανδία στο Αμστερνταμ. Στο φιλικό με τη Βουλγαρία (4-0) οι παίκτες του Τερίμ έδειξαν ευδιάθετοι, αν παρουσιαστούν στο ύψος των περιστάσεων λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα. Φυσιολογικά τα 1,45.

INSIDE INFO

(21:45) Λετονία - Ολλανδία: Παιχνίδι για τον 1ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2016. Στα σχοινιά η Ολλανδία, που έως τώρα είναι η αρνητική έκπληξη του ομίλου της. Από το ξεκίνημα έχει προβληματίσει με την εν γένει εικόνα της και η μετάβαση στην εποχή του Χίντινκ, δεν εξελίσσεται καθόλου ομαλά. Σταθερά εκτός πρώτης δυάδας και χωρίς βαθμό εκτός έδρας έως τώρα (!), καθώς έχει ηττηθεί εκτός έδρας από Τσεχία και Ολλανδία. Σε ακόμη ένα ματς οι «οράνιε» έχουν και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, δεν λέει κάτι το διπλό.

(01:30) Σαμπάιο Κορέια – Κρισιούμα: Β' Βραζιλίας. Από μεγάλο διπλό στη Σεαρά προέρχεται η Σαμπάιο Κορέια (3-1), η οποία επιδιώκει να πάρει ακόμη ένα τρίποντο στην ισχυρή έδρα της και να χτίσει θετικό σερί που θα την τοποθετήσει από νωρίς εντός προνομιούχου τετράδας. Ομάδα που διαρκώς «δένουν» οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν δυνατό ηθικό πριν τη σέντρα του αποψινού αγώνα με την Κρισιούμα. Μια Κρισιούμα που πηγαίνει στην αναμέτρηση με υπηρεσιακό τεχνικό και άσχημο αγωνιστικό μομέντουμ, υπό το καχύποπτο βλέμμα των οπαδών τους. Ακόμη δεν έχει βρει πατήματα στην κατηγορία και αντιμετωπίζει προβλήματα σε όλες τος γραμμές, ειδικά στην άμυνα. Θα δώσουμε προβάδισμα στον άσο (1,87), θα κοντράρουμε την μέτρια φόρμα της φιλοξενούμενης και τη γενικότερη κομπλεξική συμπεριφορά που κουβαλά η Κρισιούμα όταν αγωνίζεται μακριά από την περιφέρεια της Σάντα Καταρίνα.

(03:50) Σάντα Κρουζ – Μπόα: Β' Βραζιλίας. Η Σάντα Κρουζ εδώ και καιρό αντιμετωπίζει προβλήματα και αδυνατεί να βρει αγωνιστική σταθερότητα. Το θετικό για απόψε είναι πως την προηγούμενη αγωνιστική, απέσπασε έναν πόντο (2-2) από τη Λουβερντένσε και κέρδισε χρόνο για να βελτιώσει έστω και στο ελάχιστο τα κακώς κείμενα. Παράλληλα, πήρε παράταση ζωής και η παρουσία του τεχνικού Ρικαρντίνιο στον πάγκο της. Μπροστά στο κοινό της είναι σύνολο που πάντα παίζει επιθετικά και σε όλα τα φετινά ματς παρήγαγε πολλές ευκαιρίες. Γενικότερα, έχει αυτοπεποίθηση εντός έδρας και φροντίζει να το δείχνει παίρνοντας τα ηνία των αγώνων από νωρίς. Η Μπόα δεν είναι καλά. Ακόμη δεν έχει επαναλάβει εντεκάδα στην κατηγορία και στο συγκεκριμένο παιχνίδι πηγαίνει με υπηρεσιακό τεχνικό, καθώς απολύθηκε ο κόουτς Νέι ντα Μάτα. Πιστεύουμε ότι η Σάντα Κρουζ θα πατήσει πάνω στον παράγοντα «έδρα» και ότι τουλάχιστον απόψε θα κάνει τη δουλειά, κερδίζοντας την Μπόα με τον άσο να προσφέρεται σε απόδοση 1,93.

(04:00) Σεντράλ Κόρδοβα – Χιμνάσια Μεντόσα: Ομάδες έδρας στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής και η Κόρδοβα και η Χιμνάσια, αμφότερες έχουν να επιδείξουν εντυπωσιακά σερί όταν αγωνίζονται εντός. Ωστόσο, στις εκτός έδρας εμφανίσεις τους, δεν τα καταφέρνουν εξ ίσου καλά, έχοντας μαζέψει πολύ λίγους βαθμούς. Αυτό από μόνο του δίνει ένα σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους έναντι της ομάδας της Μεντόσα, η οποία παράλληλα τρέχει ένα αήττητο σερί 6 αγώνων και η διεύρυνση του μοιάζει μάλλον εκτός των δυνατοτήτων της. Αποδεκτός στο 2,22 ο άσος.

(02:30) Μεξικό – Βολιβία: Το Κόπα Αμέρικα ξεκίνησε χθες με επιβεβαίωση του φαβορί, καθώς η διοργανώτρια Χιλή κατέβαλε με 2-0 τον Ισημερινό. Το άλλο παιχνίδι του 1ου ομίλου διεξάγεται σήμερα, κι εδώ υπάρχει βάσει αποδόσεων ξεκάθαρο φαβορί, με το Μεξικό να κοστολογείται μέσο όρο στο 1,55 και τη Βολιβία στο 6,15. Η σοβαρή αντίρρηση είναι ότι το Μεξικό έχει ταξιδέψει στη Χιλή με πειραματική αποστολή, αφού οι περισσότεροι πρωτοκλασάτοι παίκτες του ξεκουράζονται ενόψει του Gold Cup του επόμενου μήνα, κάτι που σαφώς δημιουργεί αμφιβολίες για τη δυναμική του, έχοντας ως κύριο μειονέκτημα την έλλειψη χημείας και όχι τόσο αυτής της ποιότητας. Η Βολιβία από την άλλη, είναι ο φτωχός συγγενής της συγκεκριμένης ζώνης, δεν έχει κερδίσει στα τελευταία 16 παιχνίδια της σε Κόπα Αμέρικα, ενώ σκόρπισε κι έντονο προβληματισμό στο μοναδικό φιλικό που έδωσε (5-0 από την Αργεντινή), κάτι που θέτει αρκετά παράτολμη μία σκέψη στην κόντρα. Δεδομένης της εικόνας του Μεξικού στα φιλικά, όπου έδειξε να δυσκολεύεται αρκετά στο δημιουργικό κι επιθετικό κομμάτι, πάμε με το under 2,5 goals που μοιάζει καλύτερη επιλογή.

PUT YOUR MONEY

(21:45) Κροατία – Ιταλία Χ (3,25 στο Stoiximan.gr)

(01:30) Σαμπάιο Κορέια – Κρισιούμα 1 (1,88 στο Stoiximan.gr)

(03:50) Σάντα Κρουζ – Μπόα 1 (1,93 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK